Cookie- og Privatlivspolitik
Stem på årets bedste film 2018

Stem på årets bedste film 2018

Konkurrencen er afsluttet

Stem op!
160
Stem ned!
0
(reset)

Afstemningen er afsluttet
______________________________
2018 var nu et ret godt filmår, og her på redaktionen har allerede vi kåret vores Top 20 over højdepunkterne.

Men nu er det på tide at I skal afgøre, hvilken film med dansk biografpremiere i 2018, der var din favorit!

Vi har derfor udvalgt 50 både kommercielt succesfulde og anmelderroste film. Et par gode er gået fløjten, et par dårlige er kommet med... men det er jo en smagssag.

Stem på den absolut bedste film forneden. Begrund dit valg af årets bedste film i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 5 x 2 fribilletter til biografen og 5 x 2 gavekoder til Blockbuster.dk.

Afstemningen præsenteres i samarbejde med Blockbuster.dk, hvor flere af årets film kan ses eller genses, bl.a. Avengers: Infinity War' (se den her) 'Mamma Mia! Here We Go Again' (se den her), 'Så længe jeg lever' (se den her), 'Mission: Impossible - Fallout' (se den her), 'Den skyldige' (se den her) og 'Deadpool 2' (se den her).

Afstemningen standser den 18. januar - vinderne får direkte besked.

Må den bedste film vinde!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mette

Jeg har valgt Bohemian Rhapsody ud af en række andre fænomenale film i 2018. På trods af at filmen ikke er historisk korrekt, hjælpes den sindssygt flot på vej af vellignende og talentfulde skuespillere. Den fik mig både til at grine og græde og snakke om den uafbrudt efterfølgende. Jeg kan ikke vente med at se den igen og igen!

Jonas

Jeg har valgt 'Den Skyldige' da det er noget så sjældent som en dansk one location film som fungerer helt perfekt på alle parameter. Det viser at et milliard budget ikke nødvendigvis er lig en god film, men det er mere en god idé og folk der brænder for et projekt som gør at man får en helt vild enestående oplevelse!

Katrine

Helt klart Bohemian Rhapsody! Rami Maleks performance er fantastisk og helt klart oscarværdig! Uden tvivl årets bedste film herfra!

Sofia E.

Simpelthen den smukkeste film jeg har set i år. Man bliver bare opslugt af dens stemning og længsel og Timothée chamalets præstation er simpelthen out of this world.

Aske

Jeg var så heldig at se filmen i biografen, og det er en mesterværk fra en af hvor tids bedste instruktører. En film som er en filmhistorie-lektion i sig selv, med amatør skuespillere som i den italienske neorealisme og en autobiografisk historie med inspiration fra den franske nye bølge (specielt The 400 blows). Poetisk og cinematisk på en måde som få film tør forsøge og endnu færre lykkes med.

Ditte

Det har været mange gode, men den mest medrivende, troværdige, fantastiske og også overraskende må være a Star is born.
Jeg må indrømme at min tiltro til Bradley coopers sangevner og Lady gagas skuespiltalent blev gjort til skamme.
Filmen ramte mig fuldstændig og jeg tror ikke der var et øje tørt i biografen. De formår at være så “menneskelige” i deres roller at vi alle kan spejle os på den ene eller anden måde, for uanset om du står på scenen foran tusinder af publikum eller sidder ved et skrivebord når du arbejder, så er livet fyldt med kærlighed og konflikter. Det formår filmen at skildre til nærmest perfektion.
For første gang i lang tid, er det en film jeg må eje!

Kim

Jamen det kan jo ikke være anderledes...! Det er blevet sagt nogle gange, men det er jo sandt. Infinity War har været ventet så længe, at man kunne frygte at den næsten kun kunne skuffe, ...men det gjorde den bare overhovedet ikke ! Tværtimod ! Den sad bare lige i skabet ! Bullseye ! Hattrick ! Hole-in-one ! Touch down ! Slam-dunk !!!

Film skal ses i biografen !

MarkusStepH

Årets actionfilm. Super underholdning. Alle scener er forskellige og gode på hver af deres måde. Tom Cruise er en legende han laver alle sine sindsyge og teknisk svære stunts.

Hans Christian

The shape of water er den bedste film jeg har set i år sammen med spiderman into the spider verse. Denne film er en instant klassiker med et nyt take på et eventyr. Denne film fanger Guillermo Del Toros stil perfekt med den bizarre historie og smukt designet monster. Musikken i denne film er også noget så smukt og passer perfekt ind i hver scene den bliver brugt. Alt i alt en fantastisk film der vil blive husket mange år endnu

Peter Bech

Fordi at alle mcu film blev samlet til en stor mcu brag. Hvad mere kan man be om

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

1 dag siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

2 dage siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

3 dage siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

4 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

1 uge siden