Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Mary Poppins vender tilbage

Tilladt for alle
Filmen har en varm og humoristisk stemning, men indeholder også enkelte scener med mild dramatik og tristhed. I en scene bortføres et barn af en animeret ulv, og i andre scener ses en forældrefigur skælde ud på sine børn. Imidlertid foregår det hele inden for en tryg ramme, hvor man ikke er i tvivl om, at det nok skal ende godt, og de nævnte scener forløses positivt. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2018
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mary Poppins Returns
|
Versioner: se alle
2D - eng. tale, 2D - dansk tale, Babybio - eng. tale, Babybio - dansk tale, Seniorbio - eng. tale
|
Billetter

Musicalfilmen 'Mary Poppins vender tilbage' foregår i et depressionsramt London, hvor søskendeparret Michael og Jane Banks pludseligt får besøg af den fortryllende Mary Poppins, der var deres barnepige 20 år tilbage.

Guvernanten, der gør sin flyvende entre ved hjælp af en magisk parably, kommer kun, når familien Banks har ekstra meget brug for hende.

Michael har nemlig mistet sin kone og mor til sine tre små børn, og selvom søster Jane hjælper til, står familien nu over for at miste deres barndomshjem til en grisk bankmand.

Heldigvis kan Mary Poppins ikke kun opdrage små børn via magiske oplevelser, hun kan også guide de voksne på rette vej i livet. 

Filmen 'Mary Poppins vender tilbage' er en direkte efterfølger til klassikeren Mary Poppins fra 1964 med Julie Andrews i titelrollen. Denne gang står Emily Blunt over den charmerende opgave at synge, danse og fortrylle os alle ved hjælp af korrekthed og vidunderlig fantasi.

Universet er løst baseret på bogserien af P. L. Travers, som i alt blev til otte bøger fra 1934 til 1988, og den nye film er instrueret af den vante musical-instruktør Rob Marshall (Chicago). (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (47 votes)
4.5
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... man må konstatere, at Blunt passer som hånd i handske med blondekant til rollen som den velartikulerede, ultrabritiske og magiske anarkist Mary Poppins." (Søren Jacobsen Damm)

  • Jyllands-Posten

    "Man kaster sig beredvilligt ned i den helt særegne magi, der var og stadig er Disneys signatur og byder verdens bedste barnepige velkommen i det næste årtusinde." (Katrine Sommer Boysen)

  • Weekendavisen

    "Nu ligger der et støvet lys over London. Men det er stadig en smuk og tidløs fortælling om verdens bedste barnepige." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anne

Den originale bliver på ingen måde slået af denne nye udgave, men jeg må sige, den kommer tæt på alligevel :) Skal helst ses på et stort lærred

Alberte

Indbegrebet af gammeldags Disney magi! Sangene er sublime og Emily Blunt er intet mindre end perfekt som verdens bedste barnepige.

Camillauser/333600

Okay film. Og alligevel skuffende. Intet har sat sig fast, på samme måde som den gamle - magiske - Mary Poppins. MEN - den fik mig til at gå hjem og sætte den gamle version på (: og det var fornøjeligt.

Jeg tror at pigerne kunne lide den. Men som én af dem noterede: "alle sangene havde samme melodi"...(hun er 9 - og hun har ikke set 1'eren).

Historien er som historien er. Som 1'eren, som bøgerne, med hyggelig morale. Emily Blunt gør det godt, og 'ligner' så fint - omend hun er en my (kun en my!) mere 'sur'/stram end Julie Andrews.

Måske er det i virkeligheden her, at en del af grunden ligger: Julie Andrews! Hun ER Mary Poppins. Helt igennem fantastisk. Hendes udstråling, hendes stemme, hendes væsen... Og de sange hun synger, er så fine, forskellige, og de hænger ved.. Jeg husker ikke en eneste sang, fra 'Mary Poppins Returns'.

Og så er, det ene, lille, sidste, korn af stjernestøv - DisneyStjernestøv - væk. Og det er ikke ment som kritik - men som en cadeau til Walt Disney.

Anyway; ok film. Som nu er set.
Er du til Mary Poppins, så se den (:
God fornøjelse

Jens Kirk

Når Disney ruller hele maskineriet af komponister, forfattere, designere, scenografer, tegnere m.v. ud, så ved man, at man får et tip-top produkt, der er "practically perfect in every way". Og "Mary Poppins Returns" holder hele vejen igennem fra start til slut. Plottet er fuldt ud ligeså tyndt som plottet i den originale "Mary Poppins", men der er dog en god morale til slut, som både børn og voksne såvel på filmlærredet, som i biografens sæder, får lært noget af. Den nye musik er skøn og fængende, ligesom musikken i den originale version. Hele filmen bærer præg af, af Disney er en stor underholdningskoncern, der også laver teater, og jeg tror drejebogen til sceneversionen af musical'en "Mary Poppins Returns" ligger klar i skuffen i Disneys hovedkvarter. Så mon ikke vi om 1½-2 år får offentliggjort en premieredato på scenemusical'en på enten Broadway eller Londons West-End. Jeg tror det. Og det er fint. Underholdning har vi alle brug for, og hvis man ikke går gladere ud af biografen efter "Mary Poppins Returns" end man gik ind, har man vist et problem - måske man har behov for selv, at få besøg af en Mary Poppins, der kan hjælpe en med, at finde de ting i livet, der virkelig betyder noget. Magi og stjernestøv er hvad Disney leverer, endnu engang. Og tak for det. Længe leve Disney. Og tak til Emily Blunt for en pragtfuld version af Poppins. Blunt formår, ligesom Julie Andrews, at tale et fuldtstændig vidunderligt og velartikuleret og formfuldendt britisk. Hun er skøn at høre på, både i tale og i sang, og hun er skøn at se på. Resten af castet er ligeledes velvalgt. Jeg nød hvert et minut i biografen og glæder mig allerede til, at gense filmen igen hjemme i min egen stue.

Mathias

Må indrømme, at jeg var ret nervøs for denne film, men det havde jeg ingen grund til at være. Filmen var ren Disney magi fra start til slut, Blunt var fænomenal som Mary Poppins, resten af castet var ligeledes spot on, kostumer og design var vidunderligt og de nye sange var fuldt ud lige så ørehængende og dejlige som dem fra originalen. Er du til Poppins, eventyr, musicals og Disney magi, er denne sikkert også noget for dig. Jeg var i hvert fald forelsket fra første tone.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.