Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Mary Poppins vender tilbage

Tilladt for alle
Filmen har en varm og humoristisk stemning, men indeholder også enkelte scener med mild dramatik og tristhed. I en scene bortføres et barn af en animeret ulv, og i andre scener ses en forældrefigur skælde ud på sine børn. Imidlertid foregår det hele inden for en tryg ramme, hvor man ikke er i tvivl om, at det nok skal ende godt, og de nævnte scener forløses positivt. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2018
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mary Poppins Returns
|
Versioner: se alle
2D - eng. tale, 2D - dansk tale, Babybio - eng. tale, Babybio - dansk tale, Seniorbio - eng. tale
|

Musicalfilmen 'Mary Poppins vender tilbage' foregår i et depressionsramt London, hvor søskendeparret Michael og Jane Banks pludseligt får besøg af den fortryllende Mary Poppins, der var deres barnepige 20 år tilbage.

Guvernanten, der gør sin flyvende entre ved hjælp af en magisk parably, kommer kun, når familien Banks har ekstra meget brug for hende.

Michael har nemlig mistet sin kone og mor til sine tre små børn, og selvom søster Jane hjælper til, står familien nu over for at miste deres barndomshjem til en grisk bankmand.

Heldigvis kan Mary Poppins ikke kun opdrage små børn via magiske oplevelser, hun kan også guide de voksne på rette vej i livet. 

Filmen 'Mary Poppins vender tilbage' er en direkte efterfølger til klassikeren Mary Poppins fra 1964 med Julie Andrews i titelrollen. Denne gang står Emily Blunt over den charmerende opgave at synge, danse og fortrylle os alle ved hjælp af korrekthed og vidunderlig fantasi.

Universet er løst baseret på bogserien af P. L. Travers, som i alt blev til otte bøger fra 1934 til 1988, og den nye film er instrueret af den vante musical-instruktør Rob Marshall (Chicago). (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (93 votes)
4.5
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... man må konstatere, at Blunt passer som hånd i handske med blondekant til rollen som den velartikulerede, ultrabritiske og magiske anarkist Mary Poppins." (Søren Jacobsen Damm)

  • Jyllands-Posten

    "Man kaster sig beredvilligt ned i den helt særegne magi, der var og stadig er Disneys signatur og byder verdens bedste barnepige velkommen i det næste årtusinde." (Katrine Sommer Boysen)

  • Weekendavisen

    "Nu ligger der et støvet lys over London. Men det er stadig en smuk og tidløs fortælling om verdens bedste barnepige." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathias

Må indrømme, at jeg var ret nervøs for denne film, men det havde jeg ingen grund til at være. Filmen var ren Disney magi fra start til slut, Blunt var fænomenal som Mary Poppins, resten af castet var ligeledes spot on, kostumer og design var vidunderligt og de nye sange var fuldt ud lige så ørehængende og dejlige som dem fra originalen. Er du til Poppins, eventyr, musicals og Disney magi, er denne sikkert også noget for dig. Jeg var i hvert fald forelsket fra første tone.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.