Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Bohemian Rhapsody

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en positiv grundstemning men indeholder også triste passager og scener med skænderier og følelsesudbrud. I en scene, der fremstilles gennem hovedfigurens synsvinkel, opleves hans omverden forvrænget og lettere mareridtsagtigt. Da filmen grundlæggende har en positiv og ofte humoristisk stemning, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
01.11.2018
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bohemian Rhapsody
|
Versioner: se alle
2D, Sing-A-Long (uden danske tekster), 4DX 2D, Babybio, Seniorbio, Level 7, Sidste chance, Særvisning
|
Billetter
Bohemian Rhapsody plakat

Den biografiske film 'Bohemian Rhapsody' handler om Queen, et af de største rockbands nogensinde, og deres karismatiske forsanger Freddie Mercury.

I starten af 70erne møder den unge immigrant Freddie et lille band, der mangler en forsanger. De kalder sig Queen og sparer sammen til at indspille et album.

Freddies vilde fremtoning og ikke mindst hans imponerende vokal baner hurtigt vejen for et regulært gennembrud, og snart er Queen på alles læber og på alle hitlister.

Bandet har en fremragende kreativ periode, hvor de unge briter bl.a. lukker sig inde på en bondegård for at skabe et af mesterværkerne indenfor rockmusik, nemlig den eksperimenterende 'Bohemian Rhapsody'. Men bag kulissen lurer tragedien, da Freddie kæmper med at finde sig selv, sin seksualitet og i sidste ende at føle sig elsket i en verden, hvor han aldrig har følt sig accepteret.

'Bohemian Rhapsody' er en biografisk og musikalsk hyldest til Queen og Mercury, der døde af AIDS i 1991. Dramaet bygger op til deres legendariske Live Aid-optræden 1985, og de mange populære sange får godt med spilletid undervejs.

Skuespilleren Rami Malek, der slog igennem i tv-serien 'Mr. Robot' og for nyligt i Papillon, har med uhyggelig overbevisning forvandlet sig til musikikonet, mens de oprindelige bandmedlemmer, Brian May og Roger Taylor, har fungeret som producenter på filmen. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1463 votes)
5.2
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Queen var en alternativ familie på godt og ondt for frontmand Freddie Mercury, og historien om den musikalske familie er fortalt med en smittende varme og blik for den gode historie." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... Rami Malek kan være ret sikker på en Oscar-nominering for sit struttende portræt af den selvtillidsfulde forsanger." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'Bohemian Rhapsody' fungerer [...] klart bedst i de musikalske sekvenser ..." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "'Bohemian Rhapsody' er ikke sofistikeret, men bare en uforbeholden hyldest til Queen og især Freddie Mercury." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... Rami Malek [...] leverer en transformativ magtdemonstration i hovedrollen som Mercury." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... 'Bohemian Rhapsody' er [...] en film, der falder i to halvdele. Den første er en komedie. Den anden en tragedie. Den første er jeg ret vild med. Den anden er jeg meget lidt vild med." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Bohemian Rhapsody', som den naturligvis hedder, er måske ingen stor film, men den er godt lavet og vildt underholdende, tilmed." (Klaus Lynggaard)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lis

Supergodt skuespil og fantastisk musik

annetteuser/61690

Den bedste film jeg har set længe. Har set den tre gange og glæder mig til den kan købes. Men kommer til at savne biografens fantastiske lyd.

maria

simpelthen en af de bedste film jeg nogensinde har set. hvis ikke man allerede har et forhold til queen inden filmen, har man det i hvert tilfælde efter! fantastisk skuespil, fed historie og en helt igennem sjov, fed og meget rørende film! kan varmt anbefales

Vibekeuser/897223

Jeg er vildt begejstret for denne film. Den var så utroligt godt spillet og handlingen var så stærkt et portræt af Freddy Mercury at han ikke kunne have gjort det bedre selv.
Noget der er sjældent for mig, er at ønske at se en film igen, som jeg lige har set. Min bedste anbefalinger.

Gitte Rysgaard

Super god film, med en masse musik.

Christina Scheeluser/154984

Jeg tror det er en af de bedste film jeg nogensinde har set!
Der blev da ihvertfald fældet en tåre eller to.
Og det er den fedeste musik!

Peter

For fed, må jeg sige der blev spildt et par tårer. Og så er den sjov også.

Oskar

Jeg synes at Bohemian Rhapsody er en god film der fortæller godt om Queens historie.

Jeg er nemlig ikke den store fan af film der handler om musik og musikkunstnere, men jeg vil sige at jeg blev glædeligt overrasket over Bohemian Rhapsody.

For det første så er skuespillet helt fantastisk.
Først og fremmest ligner skuespillerne rigtig godt og så spiller de rigtig godt og meget troværdigt.
Et eksempel er at Rami Malek, der spiller Freddie Mercury, spiller rigtig godt og jeg har næsten ikke set noget lignende.

Og så er historien rigtig god og den bliver vist godt, men jeg synes at der var lige ved at blive for mange musikkoncerter.

Men alt i alt er det en fin film, men jeg tror også at dem der er fans og godt kan lide så nogle slags film vil synes den er bedre.

Dida

Bliver blæst tilbage i sædet! Lækker film, virkelig en nydelse. Godt skuespil og lækker lækker musik og sang.
Så dejligt at få sat ord og billeder på Freddie Q’s liv.

lasse

Fantastisk god film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter