Cookie- og Privatlivspolitik

Bohemian Rhapsody

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en positiv grundstemning men indeholder også triste passager og scener med skænderier og følelsesudbrud. I en scene, der fremstilles gennem hovedfigurens synsvinkel, opleves hans omverden forvrænget og lettere mareridtsagtigt. Da filmen grundlæggende har en positiv og ofte humoristisk stemning, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
01.11.2018
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bohemian Rhapsody
|
Versioner: se alle
2D, Sing-A-Long (uden danske tekster), 4DX 2D, Babybio, Seniorbio, Level 7, Sidste chance, Særvisning, Særvisning
|

Den biografiske film 'Bohemian Rhapsody' handler om Queen, et af de største rockbands nogensinde, og deres karismatiske forsanger Freddie Mercury.

I starten af 70erne møder den unge immigrant Freddie et lille band, der mangler en forsanger. De kalder sig Queen og sparer sammen til at indspille et album.

Freddies vilde fremtoning og ikke mindst hans imponerende vokal baner hurtigt vejen for et regulært gennembrud, og snart er Queen på alles læber og på alle hitlister.

Bandet har en fremragende kreativ periode, hvor de unge briter bl.a. lukker sig inde på en bondegård for at skabe et af mesterværkerne indenfor rockmusik, nemlig den eksperimenterende 'Bohemian Rhapsody'. Men bag kulissen lurer tragedien, da Freddie kæmper med at finde sig selv, sin seksualitet og i sidste ende at føle sig elsket i en verden, hvor han aldrig har følt sig accepteret.

'Bohemian Rhapsody' er en biografisk og musikalsk hyldest til Queen og Mercury, der døde af AIDS i 1991. Dramaet bygger op til deres legendariske Live Aid-optræden 1985, og de mange populære sange får godt med spilletid undervejs.

Skuespilleren Rami Malek, der slog igennem i tv-serien 'Mr. Robot' og for nyligt i Papillon, har med uhyggelig overbevisning forvandlet sig til musikikonet, mens de oprindelige bandmedlemmer, Brian May og Roger Taylor, har fungeret som producenter på filmen. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1618 votes)
5.2
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Queen var en alternativ familie på godt og ondt for frontmand Freddie Mercury, og historien om den musikalske familie er fortalt med en smittende varme og blik for den gode historie." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... Rami Malek kan være ret sikker på en Oscar-nominering for sit struttende portræt af den selvtillidsfulde forsanger." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'Bohemian Rhapsody' fungerer [...] klart bedst i de musikalske sekvenser ..." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "'Bohemian Rhapsody' er ikke sofistikeret, men bare en uforbeholden hyldest til Queen og især Freddie Mercury." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... Rami Malek [...] leverer en transformativ magtdemonstration i hovedrollen som Mercury." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... 'Bohemian Rhapsody' er [...] en film, der falder i to halvdele. Den første er en komedie. Den anden en tragedie. Den første er jeg ret vild med. Den anden er jeg meget lidt vild med." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Bohemian Rhapsody', som den naturligvis hedder, er måske ingen stor film, men den er godt lavet og vildt underholdende, tilmed." (Klaus Lynggaard)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter

For fed, må jeg sige der blev spildt et par tårer. Og så er den sjov også.

Oszar

Jeg synes at Bohemian Rhapsody er en god film der fortæller godt om Queens historie.

Jeg er nemlig ikke den store fan af film der handler om musik og musikkunstnere, men jeg vil sige at jeg blev glædeligt overrasket over Bohemian Rhapsody.

For det første så er skuespillet helt fantastisk.
Først og fremmest ligner skuespillerne rigtig godt og så spiller de rigtig godt og meget troværdigt.
Et eksempel er at Rami Malek, der spiller Freddie Mercury, spiller rigtig godt og jeg har næsten ikke set noget lignende.

Og så er historien rigtig god og den bliver vist godt, men jeg synes at der var lige ved at blive for mange musikkoncerter.

Men alt i alt er det en fin film, men jeg tror også at dem der er fans og godt kan lide så nogle slags film vil synes den er bedre.

Dida

Bliver blæst tilbage i sædet! Lækker film, virkelig en nydelse. Godt skuespil og lækker lækker musik og sang.
Så dejligt at få sat ord og billeder på Freddie Q’s liv.

lasse

Fantastisk god film

BettinaJ

Helt fantastisk film!
Ikke nok med, at jeg fik gåsehud over hele kroppen, op til flere gange, så fik jeg også både grint og grædt.

Kirstenuser/439909

God beskrivelse af livsforløb - og så er den krydret med skøn musik

Michaeluser/243818

Den bedste film jeg har set i mange år. Rami Malek er så god i rollen som Freddie Mercury man næsten glemmer det er en film.

Anette

Den skønneste, flotteste og mest rørende film ❤️ Rami Malek er fantastisk i rollen som Freddie.

G-force

God historie, fed musik, super skuespil.

William

Fed og musikke er bare så cool. Han har stemmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.