Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionfyldt og humoristisk grundstemning, men indeholder også passager med dramatiske og tragiske begivenheder. Den indeholder utallige scener med intense forfølgelser og voldsomme kampe mellem helte og truende skurke. I flere scener har kampene tragiske konsekvenser for heltene, og der er også scener med emotionelt indhold, hvor filmens figurer skal forholde sig til disse tab. Da filmen imidlertid udspiller sig i et urealistisk og animeret superhelte-univers, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i alderen 7 til 11 år. Den får derfor en 11års-vurdering.

Se mere på medierådet.dk
13.12.2018
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man: Into the Spider-Verse
|
Versioner: se alle
2D - eng. tale, 2D - dansk tale, 4DX 2D - eng. tale, Babybio 2D - eng. tale
|

Animationsfilmen 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' er en ny fortælling om Marvel-superhelten Spider-Man - men ikke i traditionel forstand.

Filmen fokuserer på den unge afro-amerikaner Miles Morales, der prøver at finde sin vej igennem tilværelsen i Brooklyn, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter.

Det nye, store ansvar hviler tungt på den unge Spider-Mans skuldre. Da en superskurk står til at ville udslette den virkelighed, vi kender, får Miles hjælp af en aldrende Peter Park og alternative versioner af superrhelten fra nye dimension.

Miles Morales, hvis Spider-Man-dragt er sort og rød, blev introduceret i tegneserien 'Ultimate Fallout #4' fra 2011, og han er sidenhen dukket op i en række af historierne om netop multi-universet "the Spider-Verse", hvor vi også finder fan-favoritter som teenagepigen Spider-Gwen og grisen Spider-Ham.

'Spider-Man: Into the Spider-Verse' er skrevet af den ene halvdel af duoen bag bl.a. Lego Filmen - Et Klodset Eventyr og 21 Jump Street. Det unge talent Shameik Moore, kendt fra filmen Dope, er stemmen bag Miles Morales, mens Nicolas Cage og Liev Schreiber også er at finde på rollelisten. Den danske stemmeliste består af navne som Nikolaj Lie Kaas og Lars Mikkelsen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (295 votes)
5.2
4.5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... budskabet [bliver] ikke bliver presset ned i halsen på os, som så meget fad politisk korrekthed, men i stedet bliver turneret med en eksplosiv energi, hvor man nærmest går glip af en hel scene, hver gang man blinker med øjnene." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "... 'Into the Spider-Verse' er en af de bedste Spider-Man-filmatiseringer nogensinde. Hvis ikke den bedste." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "... 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' er en ekstremt tegneserieforankret fortolkning af Spider-Man-universet, der efter årtier med live action føles virkelig forfriskende." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... især er det - for første gang i filmhistorien, tror jeg - lykkedes at ramme selvsamme magi som i de bedste trykte superserier: en rutsjebane af visuelle energiudladninger, næsten fysisk overført til læseren/tilskueren ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "... det bedste ved filmen er, at den er sjov på en hurtig og uafbrudt overraskende måde, der konstant arbejder på flere niveauer. Jo større Marvel-fan, du er, jo mere er der at hente." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anton

Jeg ved godt at Infinity War og Black Panther også kom ud i år, men ingen af dem er hvad Spiderman: into the spiderverse er, en flot, gribende og vildt god superheltefilm. Aldrig har en tegneseriefilmatisering været bedre vist på film og respekt til alle fra Sony på deres hårde arbejde med denne film. Ren mesterværk.

jeanette

Lidt lang og kedelig :)

Jesper Helleskovuser/374193

Jeg havde ikke pakket tasken med de største forventninger, men blev hurtig slået ud af den fantastiske gennemførte tegnestil, de ultra-sjove indspark, samt en historie der faktisk er interessant og motiverende. Jeg er helt klart en fan af Miles Morales og håber på flere film af sammen type!

"Certified Fresh"

Jeg gentager lige, hvad der allerede er blevet sagt for filmen er mesterligt animeret hvert sekumd indeholder det ene visuelle orgasmefremkalende efter det andet. Ved siden af det er historien vildt godt sammensat og historien om Miles er et forfriskende nyt pust ind i fortællingen om edderkoppemanden.

Mads

Noget af musikken er lidt malplaceret, antagonistens plan giver mening, men er ufattelig dum. Der er for lidt fokus på Spider-Ham, Spider-Noir og Penni Parker og det virker ikke som om, de var specielt nødvendige til andet end lidt humor. Udover dette er Spider-verse en ret god film. Den er rørende sjov ig virkeligt flot. Det stærkeste ved filmen er helt klart det visuelle, det er som at læse en tegneserie på et stort lærred. Den er fyldt med vanvittige actionscener og er til tider ret rørende og forholdsvis mørk og alvorlig af en familiefilm at være.

Andreas

Jeg fandt den personligt ikke som noget spektakulært, men den var da vildt underholdene. Filmen er flot tegnet og det er forfriskende med en anderledes fortælling af hvordan det måtte være at være spiderman fremfor endnu en gentagelse af Peter Parkers historie. Alt med de forskellige universer var vildt frustrerende.

Thor

Dette er én af de film, der kommer til at vise, hvor åndsvag bedste animationsfilm kategorien er, hvis den ikke vinder og istedet taber til en Disney film, der har genbrugt de samme skabeloner de sidste mange år efter Toy Story 1. Ikke nok med det, så er dette én af de flotteste og bedste skruet sammen superhelte actionfilm, der indeholder noget, som folk i alle aldre kan tage med sig. Det er helt klart den bedste Spider-Man film.

Anton Berg

Jeg havde aldrig nogensinde regnet med, at jeg ville give en Spider-Man eller animeret Sony film topkarakter, men det bliver jeg simpelthen nødt til. Kæft en film! Animations-stilen er oscarværdigt, anderledes, stilren, betagende, flot og utroligt underholdende at se på. Historien er fremragende udtænkt og sindsygt svær at glemme bagefter, stemmerne (så den på originalsproget engelsk) er perfekt, og filmen i sig selv er uden tvivl den allerbedste Spider-man film nogensinde lavet. Det er lang, lang tid siden at en superheltefilm har efterladt mig så tilfredsstillet og Spider-Man: Into the Spider-Verse er simpelthen en animeret genistreg. Wauw!

Jeg har lyst til at se den igen. Jeg har lyst til at se den flere gange igen.

Tina

Var på listen over det der skulle ses indtil det gik op for mig at den er dubbed. Det er SÅDAN en dårlig vane, især når i så i anmeldelsen nævner nogle af de stemmer vi IKKE får lov at høre. Håber der kommer et par forestillinger med original lydspor også.

Binh M.

Den kommer i både original og dubbed udgave...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.