Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

A Star Is Born

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en romantisk og tiltagende konfliktfyldt stemning. Den indeholder en del scener præget af stærke følelsesudbrud, selvskadende adfærd og personer der er ude af fatning. Flere scener indeholder slagsmål, hvori personer bliver slået i hovedet. Idet det voldsomme ikke er udpenslet, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
06.12.2018
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Star Is Born
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|
Billetter

Det romantiske drama 'A Star Is Born' følger den stærke kærlighed mellem to musikere.

På vej hjem fra en koncert møder den alholiserede rockstjerne Jack tjeneren og natklubsangerinden Ally. Den garvede musiker ser straks potentialet i den unge kvinde, der efter mange års forsøg har givet op på at leve af sit talent.

Hele sit liv har Ally fået at vide, at hun er for almindelig til at slå igennem, men mødet med Jack ændrer alt. Og i takt med at kærligheden blomstrer mellem de to, får Ally den selvtillid, hun altid har manglet for at blive en stjerne.

Berømmelsen står for døren, men Jack kæmper i stigende grad med et alkoholmisbrug, der snart ikke kan ignoreres.

A Star Is Born er den tredje genindspilning af klassikeren fra 1937, der havde Janet Gaynor i rollen som den aspirerende skuespillerinde, mens 70er-versionen havde Barbara Streisand og Kris Kristofferson i hovedrollerne.

Lady Gaga imponerer i hovedrollen over for Bradley Cooper, der ikke bare springer ud som sanger, men som også har instrueret og skrevet manuskriptet bag den allerede kæmpemæssige succesfilm. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1060 votes)
5.4
5
Se denne film til HALV PRIS, se HER, hvordan.

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'A Star is Born' er, i al stilfærdighed, en magtdemonstration. Sjældent er det helt store melodrama blevet fortalt så vedkommende, med så intim intensitet." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Bradley Cooper føler tydeligvis stor kærlighed til både historie og alle karakterer i filmen, og det skinner igennem fra filmens åbningskoncertscene til rulleteksterne. Smukt." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'A Star Is Born' virker nærmest designet til at deltage i det Oscar-kapløb, den allerede spås gode chancer i. Det kan man jo alt efter temperament tage som en advarsel eller en anbefaling. Jeg tager bare en tudekiks i stedet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er pænt sandsynligt, at både Cooper og Gaga finder sig en flottere plads på stjernehimlen oven på 'A Star Is Born'." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'A Star is Born' er i 2018-versionen et vidunderligt filmdrama, der emmer af old Hollywood, til trods for at den nænsomt og helt lydefrit er blevet opdateret til vores tid." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Man kunne have forestillet sig virkelig mange skrækkelige genindspilninger af 'A Star is Born', men Bradley Coopers går rent hjem og gør det først og fremmest takket være Lady Gaga." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Cooper instruerer diskret og eksemplarisk." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lucidia

For det første : manuskriptet hænger ikke sammen. Jeg er chokeret over at folk mener at den er seværdig. Formentlig den dårligste, kedeligste film jeg nogensinde har spildt tid på.

Barbarauser/78998

Har allerede set den 2 gange

Jannie

Super god film og fantastisk musik. En film der blev hængende ved mig flere dage.

Jeannette

Skuespillerne leverede en pragtpræstation, men selve filmen /historien var efter min mening en anelse banal. Jeg må ærligt indrømme, at jeg fældede ingen tårer, og det på trods af, at jeg er typen, der sidder og snøfter til Disneyfilm... Måske havde jeg for store forventninger til filmen,eller også var det tanken om en umulig kærlighed til en alkoholiker/stofmisbruger, som jeg havde lidt svært ved at sætte mig ind i. For mig var det nok bare en banal kærlighedshistorie, men jeg vidste faktisk heller ikke rigtigt, hvad den handlede om, da jeg gik ind for at se den. Jeg havde bare fået at vide, at jeg skulle være forberedt på at stortude... Det skete så ikke. Når det så er sagt, så er Lady Gaga og Bradley Cooper fuldstændig fantastiske, især Bradleys præstation imponerede mig meget! Virkelig dygtigt skuespil. Og musikken. Musikken er jo et kapitel for sig selv! Så 5 point herfra. Men det er kun skuespillerne, der hiver den op på en 5'er. Selve filmen vil jeg nok kun give 3...

Philip

A Star Is Born er en af de bedste film jeg har set i lang tid. Jeg blev helt forbløffet over Bradley Coopers sangevner og Lady Gagas skuespilpræstation, begge anderledes end hvad man ser de to personer i.
Historien er set før, men sammen med musikken og karakterernes udvikling føles historien alligevel anderledes.

Jeg må nok indrømme, at jeg kneb nogle tåre i løbet af filmen og måske græd lidt på et tidspunkt....6 stjerner til filmen. Jeg tror helt klart, at den kan give et par Oscars hjem!

Jonathanuser/248202

Well worth a revisit to the world of A Star Is born. Great acting and direction. The concert scenes are maybe the best I've ever seen.

Mads

Fed og rørende historie. Virkelig et kig værd.

Cami

Filmen slutter pludseligt, og jeg tror aldrig jeg har hørt så stille en biografsal samtidig med at -alle- sad og snøftede...

Wow.. fantastisk film, helt sikkert en must-see.

Jeanette

Waow! Bare waow!

Martin

Den her film skal bare ses!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.