Cookie- og Privatlivspolitik

Engle går i hvidt

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
06.12.2018
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jia nian hua
|

Filmen ’Engle går i hvidt’ er et kinesisk drama, hvor to skolepiger bliver seksuelt misbrugt af en midaldrende mand på et motel i en lille havneby.

Det eneste vidne til overgrebet er teenageren Mia, der arbejder i motellets reception. Hun vælger dog ikke at stå frem og sige noget af frygt for at miste sit job.

Det ene af ofrene, den 12-årige Xiaowen, opdager imidlertid, at hendes problemer kun lige er begyndt. Både Mia og Xiaowen bliver derfor nu nødt til at arbejde sammen for at finde deres vej ud af de rystende omstændigheder.

Kinesiske film er en sjældenhed i de danske biografer. Senest udkom bl.a. The Assassin i 2016, mens vi tidligere har kunnet se film som Ang Lees smukke Tiger på spring, drage i skjul og Hero med martial arts-eksperten Jet Li i hovedrollen samt den episke Den forbudte by.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
5.1
4.7

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... historien indeholder mange fantastiske detaljer. Med undtagelse af gerningsmanden er hver eneste person troværdig og hel ..." (Sarah Iben Almbjerg)

 • Jyllands-Posten

  "'Engle går i hvidt' er en film om korruption, æresbegreber, manglen på næstekærlighed og retfærdighed og om udsatte skæbner, der må kæmpe for værdighed i deres overlevelseskamp, der kan og bør ses hvor og når som helst." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'Engle går i hvidt' emmer af engagement og nødvendighed." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "Man kan – og skal utvivlsomt - læse mange skarpe motiver ind i 'Engle går i hvidt'. I tilgift demonstrerer Vivian Qus anden spillefilm betydelig stilistisk selvsikkerhed." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Det er en barsk film, der er ikke kan anbefales til svage sjæle.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.