Cookie- og Privatlivspolitik

Bohemian Rhapsody

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en positiv grundstemning men indeholder også triste passager og scener med skænderier og følelsesudbrud. I en scene, der fremstilles gennem hovedfigurens synsvinkel, opleves hans omverden forvrænget og lettere mareridtsagtigt. Da filmen grundlæggende har en positiv og ofte humoristisk stemning, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
01.11.2018
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bohemian Rhapsody
|
Versioner: se alle
2D, Sing-A-Long (uden danske tekster), 4DX 2D, Babybio, Seniorbio, Level 7, Sidste chance, Særvisning
|
Billetter

Den biografiske film 'Bohemian Rhapsody' handler om Queen, et af de største rockbands nogensinde, og deres karismatiske forsanger Freddie Mercury.

I starten af 70erne møder den unge immigrant Freddie et lille band, der mangler en forsanger. De kalder sig Queen og sparer sammen til at indspille et album.

Freddies vilde fremtoning og ikke mindst hans imponerende vokal baner hurtigt vejen for et regulært gennembrud, og snart er Queen på alles læber og på alle hitlister.

Bandet har en fremragende kreativ periode, hvor de unge briter bl.a. lukker sig inde på en bondegård for at skabe et af mesterværkerne indenfor rockmusik, nemlig den eksperimenterende 'Bohemian Rhapsody'. Men bag kulissen lurer tragedien, da Freddie kæmper med at finde sig selv, sin seksualitet og i sidste ende at føle sig elsket i en verden, hvor han aldrig har følt sig accepteret.

'Bohemian Rhapsody' er en biografisk og musikalsk hyldest til Queen og Mercury, der døde af AIDS i 1991. Dramaet bygger op til deres legendariske Live Aid-optræden 1985, og de mange populære sange får godt med spilletid undervejs.

Skuespilleren Rami Malek, der slog igennem i tv-serien 'Mr. Robot' og for nyligt i Papillon, har med uhyggelig overbevisning forvandlet sig til musikikonet, mens de oprindelige bandmedlemmer, Brian May og Roger Taylor, har fungeret som producenter på filmen. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1523 votes)
5.2
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Queen var en alternativ familie på godt og ondt for frontmand Freddie Mercury, og historien om den musikalske familie er fortalt med en smittende varme og blik for den gode historie." (Louise Kidde Sauntved)

  • BT

    "... Rami Malek kan være ret sikker på en Oscar-nominering for sit struttende portræt af den selvtillidsfulde forsanger." (Thomas Brunstrøm)

  • Ekstra Bladet

    "'Bohemian Rhapsody' fungerer [...] klart bedst i de musikalske sekvenser ..." (Henrik Queitsch)

  • Filmland P1

    "'Bohemian Rhapsody' er ikke sofistikeret, men bare en uforbeholden hyldest til Queen og især Freddie Mercury." (Per Juul Carlsen)

  • Jyllands-Posten

    "... Rami Malek [...] leverer en transformativ magtdemonstration i hovedrollen som Mercury." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "... 'Bohemian Rhapsody' er [...] en film, der falder i to halvdele. Den første er en komedie. Den anden en tragedie. Den første er jeg ret vild med. Den anden er jeg meget lidt vild med." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "'Bohemian Rhapsody', som den naturligvis hedder, er måske ingen stor film, men den er godt lavet og vildt underholdende, tilmed." (Klaus Lynggaard)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ole

...At medierne kan være så meget ude af trit med, hvad folk vil have og synes om. De må sgu ha det svært til dagligt, og helt ærligt giver jeg ikke en gammeldags femøre for deres analyser. Lad dem vælte rundt i deres selvfedme, de aner intet, men kan sikkert ikke hjælpes ud af deres negativitet. Det er underholdning for fa’en men det forstår de ikke, jeez siger jeg bare.

Jan Engel

Fin levnedsbeskrivelse, som får 4 stjerner, og en fantastisk koncert til sidst, som får 6 stjerner.

Hovedpersonen skal have mindst 5 stjerner, således at filmen alt i alt skal have 5 store stjerner.

FGTuser/226484

Første halvdel kører med håndbremsen trukket - anden halvdel er livlig, og Live-Aid koncerten ER FANTASTISK!

Der er taget en del "kunstnerristiske friheder" i historie fortællingen, måske for at beskytte Freddie Mercurys eftermæle.

Helle V.user/317754

Fantastisk! Se den! Ønsker bare Imperial ville tage den på programmet igen <3

Lisbetuser/501999

SUPER !

Anders

Virkelig god og rørende film jeg var vild med den. Så fed. Se den :)

Peeweeuser/692493

Jeg kan slet ikke få armene ned

Lenauser/483971

Kan kun anbefales

Maria

Jeg syntes rigtig godt om Bohemian Rhapsody! Måske ikke ligeså meget som sangen af samme titel; men Rami Malek rammer virkelig godt Freddie Mercury og jeg håber på en Oscar nominering!

Helleuser/294578

fremragende film, har set den 3 gange

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.