Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionfyldt og humoristisk grundstemning, men indeholder også passager med dramatiske og tragiske begivenheder. Den indeholder utallige scener med intense forfølgelser og voldsomme kampe mellem helte og truende skurke. I flere scener har kampene tragiske konsekvenser for heltene, og der er også scener med emotionelt indhold, hvor filmens figurer skal forholde sig til disse tab. Da filmen imidlertid udspiller sig i et urealistisk og animeret superhelte-univers, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i alderen 7 til 11 år. Den får derfor en 11års-vurdering.

Se mere på medierådet.dk
13.12.2018
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man: Into the Spider-Verse
|
Versioner: se alle
2D - eng. tale, 2D - dansk tale, 4DX 2D - eng. tale, Babybio 2D - eng. tale
|

Animationsfilmen 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' er en ny fortælling om Marvel-superhelten Spider-Man - men ikke i traditionel forstand.

Filmen fokuserer på den unge afro-amerikaner Miles Morales, der prøver at finde sin vej igennem tilværelsen i Brooklyn, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter.

Det nye, store ansvar hviler tungt på den unge Spider-Mans skuldre. Da en superskurk står til at ville udslette den virkelighed, vi kender, får Miles hjælp af en aldrende Peter Park og alternative versioner af superrhelten fra nye dimension.

Miles Morales, hvis Spider-Man-dragt er sort og rød, blev introduceret i tegneserien 'Ultimate Fallout #4' fra 2011, og han er sidenhen dukket op i en række af historierne om netop multi-universet "the Spider-Verse", hvor vi også finder fan-favoritter som teenagepigen Spider-Gwen og grisen Spider-Ham.

'Spider-Man: Into the Spider-Verse' er skrevet af den ene halvdel af duoen bag bl.a. Lego Filmen - Et Klodset Eventyr og 21 Jump Street. Det unge talent Shameik Moore, kendt fra filmen Dope, er stemmen bag Miles Morales, mens Nicolas Cage og Liev Schreiber også er at finde på rollelisten. Den danske stemmeliste består af navne som Nikolaj Lie Kaas og Lars Mikkelsen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (293 votes)
5.3
4.5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... budskabet [bliver] ikke bliver presset ned i halsen på os, som så meget fad politisk korrekthed, men i stedet bliver turneret med en eksplosiv energi, hvor man nærmest går glip af en hel scene, hver gang man blinker med øjnene." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "... 'Into the Spider-Verse' er en af de bedste Spider-Man-filmatiseringer nogensinde. Hvis ikke den bedste." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "... 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' er en ekstremt tegneserieforankret fortolkning af Spider-Man-universet, der efter årtier med live action føles virkelig forfriskende." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... især er det - for første gang i filmhistorien, tror jeg - lykkedes at ramme selvsamme magi som i de bedste trykte superserier: en rutsjebane af visuelle energiudladninger, næsten fysisk overført til læseren/tilskueren ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "... det bedste ved filmen er, at den er sjov på en hurtig og uafbrudt overraskende måde, der konstant arbejder på flere niveauer. Jo større Marvel-fan, du er, jo mere er der at hente." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hans

En børnefilm oversat så børnene kan forstå det? Sikke et vildt koncept!

Thor

Prøv lige at læs kommentarerne igen

The Womanuser/8031

Filmen er tilladt for 11år og har sin forpremiere om aftenen på en hverdag, så jeg tror at muligheden for at se den med originale lydspor kommer til at være den primære visning, men at der også ligger en dansk visning til større børnefamilier.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.