Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til Lego 2 introducerer Chris Pratts über-seje nye karakter

Mød Rex Dangervest

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I den første trailer blev vi kort introduceret til invasionsmagten, der kidnapper Lucy og sætter Emmet på mission for at redde hende. En ny forsmag på LEGO Filmen 2 bygger (hø, hø) videre på elementerne.

I traileren møder vi en ny karakter ved navn Rex Dangervest, som Chris Pratt lægger stemme til, som han i øvrigt også gør til hovedpersonen Emmet. Det går ikke stille for sig, for Rex er en handlekraftig og alsidig herre, der bl.a. er dinosaurtræner - en velplaceret reference til Pratts medvirken i Jurassic World-filmene.

At vi samtidig bekræftes i, at Batman er med igen, gør jo bare det hele bedre, for LEGO-versionen af Nattens ridder er bare frygtelig morsom. Og så er det oplagt at indføre de endnu større klodser, DUPLO, i det filmiske univers.

LEGO Filmen 2 får premiere den 7. februar 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

LEGO har bevist med stor overbevisning at de kan gå til filmen, og humoren samt den flotte animation ser intakt ud.

Rasmus/Musen

Hele 5 år siden at LEGO-Filmens univers startede, og så er Emmet og banden tilbage for fuld skrue igen. Jeg var meget fascineret af den første films univers, og denne her film ser ud til at blive mindst lige så fascinerende. Med DUPLO-klodserne tilføjet til universet, så er der lige sket endnu en udvidelse af universet, og det er simpelthen så genialt tænkt, synes jeg.

Jeg er spændt på at se filmen komme tilbage igen...
Jeg er SUPER DUPER SPÆNDT på den!
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter