Cookie- og Privatlivspolitik

Se den glemte Olsen-Banden-film fra 1976

Egon, Kjeld og Benny i et 16 minutters langt kup

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Vi måtte tage afsked med Morten Grunwald i sidste uge - han er især kendt for sin folkekære-rolle som Benny fra Olsen-Banden. I samspil med Ove Sprogøe og Poul Bundgaard tørnede den ikoniske trio ud i hele 14 film, men faktisk lavede de også en række reklamefilm med deres helt eget krimi-plot.

SE OGSÅ: Morten Grunwald: Nekrolog for hele Danmarks Benny

En af disse er 'Olsen-Banden - et isoleret tilfælde' som har været at finde på diverse DVD-udgivelser. En 16 minutters lang reklamefilm for isolationsfirmaet Superfos Glasuld, som er at finde på YouTube.

Kortfilmen er fra 1976 og har, udover de tre bandemedlemmer, også en asiatisk inspireret version af Bøffen i skikkelse af Ove Verner Hansen samt Arthur Jensen på rollelisten.

SE OGSÅ: Alle 14 Olsen-Banden-film fra værst til bedst

Det er faktisk ikke den eneste reklamefilm, som trekløveren lavede i perioden. Til den store 50-års jubilæumsfejring af Olsen-Banden tilbage i oktober i år blev en række hidtil usete kortfilm også vist, der fokuserede på at spare på energien. Hvornår disse finder vej til internettet er endnu uvist.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ALEX

Rip Morten Grunwald

Jacob

... at det siger noget om bandens popularitet den gang, og at se dem i den lille, sjove kortfilm er skønt for en fan af Olsen Banden.

Rasmus/Musen

Selvom at Olsen-Banden kan finde på mange skøre kup, så havde jeg alligevel ikke set det forekomme, at de også var med i en reklamefilm for glasuld(Superfos Glasuld).

Ja det er lidt trist, at det sidste medlem af banden(Morten Grundwald som Benny) nu også har sagt farvel til verden. Men derfor betyder det ikke, at man ikke stadigvæk kan få nogle gode grin dagen i dag stadigvæk. Hvis den nogen bande, som kan levere skøre kup i dag, så er da Olsen-Banden. Jeg glæder til at se filmene i serien med hele 14 film en dag, hvis de er lige så sjove, som hvad denne her reklamefilm var.

"Olsen Banden forever!"
:-)

Daniel Hartvig Nielsen

Hej Rasmus,
Det kan vel ikke passe, at du ikke har set alle film med Olsen-Banden? Det må være første prioritet fra nu af ;) Det er dansk guld!

/Hartvig, kino.dk

Rasmus/Musen

Men som du også siger, det må nok være en af mine første prioriteter fra nu af. Jeg har faktisk set én enkelt film i serien helt færdig, som hed "Olsen-Banden i Jylland" sammen med min familie. Udover denne, så mangler jeg vist stadigvæk at se 13 film endnu stadigvæk. Så de skal da helt sikkert ses(måske en weekend), hvor der er masser af tid til det. Det er en ikonisk bande, så selvfølgelig skal jeg se alle filmene i serien på et eller andet tidspunkt også. ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter