Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

I krig & kærlighed

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk og konfliktfyldt stemning, og den indeholder passager med realistiske skildringer af krig og af soldater i kamp. I én scene bliver en soldat desperat, da han sidder fast i pigtråd, og i et forsøg på at få ham til at være stille, kommer andre soldater til at slå ham ihjel. I andre krigssituationer ses udpenslede skader på soldater efter en granat er sprunget og i en længere scene vises en skrigende soldat brænde ihjel. Desuden indeholder filmen sekvenser med intense forfølgelser, nedskydninger og selvmord. Særligt på grund af filmens voldsomme og til tider udpenslede krigsskildring, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
15.11.2018
| |
2 timer 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I krig og kærlighed
|
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, Babybio, Seniorbio
|
Billetter
I krig & kærlighed

Filmen 'I krig & kærlighed' er den første danske film, der foregår under Første Verdenskrig.

Dramaet handler om den unge Esben, der efter tre år i felten deserterer for at slippe fra de brutale kampe og blive genforenet med sin kone Kirstine og deres lille søn Karl.

Men da Esben endelig vender tilbage, er alt forandret. En charmerende tysk officer ved navn Gerhard er nemlig opsat på at overtage hans rolle i hjemmet, og Esben må nu sætte alt ind for at redde sin familie.

Sebastian Jessen (Mens vi lever) spiller rollen som Esben, Rosalinde Mynster (Sandheden om mænd) er hans udkårne Kirstine, og Game of Thrones-skuespilleren Tom Wlaschiha spiller Gerhard. Forholdet mellem de tre er det centrale tema i filmen, mens krigens rædsler giver fortællingen historisk tyngde.

'I krig & kærlighed' er instrueret af debutanten Kasper Torsting, der har skrevet manuskriptet i samarbejde med producent Ronnie Fridthjof. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen.
Jeg kan ikke vente.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.