Cookie- og Privatlivspolitik
Gladiator 2 er på vej

Gladiator 2 er på vej

Ridley Scott vender tilbage til Colosseum

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)

"My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next."

Sådan lød de efterhånden klassiske ord fra Russell Crowe på toppen af sin karriere som gladiatoren, der tager grusom hævn over kejseren, der myrdede hans familie.

Gladiator fra 2000 vandt fem Oscars - bl.a. for bedste film og bedste skuespiller. Desværre vandt Joaquin Phoenixs sublime skurke-præstation ikke.

Nu kan Variety meddele, at Ridley Scott endeligt på vej tilbage til Colosseum, efter flere års snak om en fortsættelse til sværd-og-sandal-filmen. Om han skal instruere er ikke bekræftet.

Handlingen er stadig ukendt, men eftersom Crowes Maximus ikke overlever i den første film, virker det mere sandsynligt, at filmen vil følge drengen Lucius, søn af Connie Nielsens karakter, som en voksen mand med sin egen mission. 

Manusforfatteren bag et par af Hunger Games-filmene, Peter Craig, har landet jobbet, mens Paramount Pictures producerer.

Russell Crowe er næste gang aktuel i Boy Erased (der i går fik en helt ny trailer), hvor vi forudser ham som en stærk Oscar-kandidat

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Ridley Scott har brudt sit princip med ikke at lave fortsættelser, så at turen nu er kommet til ‘Gladiator’ er ikke overraskende. Personligt tror jeg at instruktørjobbet tilfalder en anden, men det er jo blevet en moderne klassiker, så en fortsættelse er oplagt. Den overgår måske ikke originalen, men mindre kan også gøre det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.