Cookie- og Privatlivspolitik
Wonder Woman 2 udskudt hele syv måneder!

Wonder Woman 2 udskudt hele syv måneder!

Charlie's Angels tager superheltindens plads

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har bekræftet at Wonder Woman 1984 får rykket sin premieredato fra den 1. november 2019 til den 5. juni 2020. Filmens stjerne Gal Gadot har offentliggjort den ændrede premieredato via hendes Instagram-profil. 

- Vi havde enorm succes, da vi udgav den første Wonder Woman-film om sommeren. Så da vi så en mulighed for at udnytte det ændrende konkurrenceprægede marked, gjorde vi det. Filmen er nu præcis, hvor den hører til, udtaler Warner Bros. distributions-chef Jeff Goldstein.

Den originale premieredato for Wonder Woman er nu blevet overtaget af genindspilningen til Charlie's Angels, der bl.a. har Kristen Stewart som hovedrolleindehaver og Elizabeth Banks i instruktør-stolen. De originale film fra henholdsvis 2000 og 2003 havde Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu i hovedrollerne og var baseret på den poulære tv-serie fra 1970'erne. 

Premieredatoen den 1. november 2019 gør, at 'Charlie's Angels' skal konkurre med Kingsman 3, der får premiere på samme tid. 

Wonder Woman 1984 afventer ny dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det er som udgangspunkt et bedre tidspunkt, men ‘Venom’ har bevist at det kan lade sig gøre i oktober. At de benytter sig af at konkurrenten er lidt svækket giver god mening, da det jo var meningen ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ skulle have haft premiere der.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.