Cookie- og Privatlivspolitik
Christian Bales 6 vildeste forvandlinger

Christian Bales 6 vildeste forvandlinger

Manden er en kamæleon!

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Christian Bale har markeret sig som et af de største skuespillere i Hollywood indenfor de sidste 20 år. En stor del af det skyldes hans enestående evne til at transformere sig til en rolle. Senest har 44-årige taget hele 18 kilo på for at spille den kontroversielle, tidligere vicepræsident Dick Cheney i det biografiske drama Vice.

Se traileren her

Her har vi samlet seks eksempler på Christian Bales unikke evne ud i forvandlinger på film.

American Psycho (2000)
En af Christian Bales første store succeser viste, hvor meget han var villig til at gøre for en rolle. Bale gik gennem et hårdt træningsprogram, for at spille den psykopatiske yuppie Patrick Bateman i American Psycho. Resultatet blev en hårdtpumpet og forfængelig karakter, der var med til at give Bale et comeback i Hollywood.

The Machinist (2004)
Bale er nede og veje 54 kg i dramaet The Machinist. Radmager er vist en underdrivelse, og den forgangende rolle som Patrick Bateman er ikke til at se i Bales ultra-tynde figur.

For at spille den søvnløse Trevor var Bale på en ekstrem diæt: ét æble om dagen og kun drikke vand og kaffe. Hans sindssyge diæt resulterede i et vægttab på intet mindre end 28 kg.

Batman Begins (2005)
Kontrasten fra den ene film til den anden er næsten ikke til at tro. Et år efter hans dramatiske forvandling i 'The Machinist' viste Christian Bale særegne evner igen. I den første film i Christopher Nolans Batman trilogi, Batman Begins, transformerede Bale sig fra en mager skikkelse til muskelbundtet Bruce Wayne. 

Det forlyder endda, at på bare et par måneder gik han rent faktisk for langt og tog for meget på til at passe Batman-dragten og måtte tabe 9 kg. Hvilket stofskifte har den mand?

The Fighter (2010)
Seks år efter hans dramatiske vægttab i 'The Machinist', gjorde Bale det igen i boksedramaet The Fighter. Fra en hårdpumpet version af Batman til en udsultet stofmisbruger og boksetræner. Rollen som Dicky Eklund var samtidig den, som også gav indbragte ham en velfortjent Oscar.

American Hustle (2013)
I den anden ende af skalaen har han også vist, at han kan tage overvægt på for at spille en rolle. Bale nåede at veje mere end 100 kg til svindler-filmen American Hustle. Sådan havde vi aldrig set Bale før, og den ultra-tynd eller muskuløs Bale blev erstattet af en småfed og kvapset svindler, Irving Rosenfeld. 

Vice (2019)
Hvis Bale så tyk ud i 'American Hustle', så har han til den kommende Vice taget den næste trin op ad vægt-rangstigen. Filmen fortæller historien om den mest magtfulde vicepræsident i USA's historie, Dick Cheney. Igen har Christian Bale virkelig taget nogle kilo på, bl.a. gennem en heftig tærte-kur, og ligner en tro kopi af den virkelige Cheney.

VIce får dansk biografpremiere den 31. januar 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Det var en helt ufattelig oplevelse at se Bale i The Machinist. Han spiller helt eminent, og det er helt utroligt, at han skulle gå fra stort set ikke at have et gram muskelmasse på sig overhovedet til at blive hårdt pumpet superhelt i Batman Begins. Og så har han jo også gået op og ned i størrelse mellem Batmanfilm, bl.a. i The Fighter. Hans krop må jo være fuldstændig smadret!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gustav

Det bare luksus jo

16 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden

Aktive debatter