Cookie- og Privatlivspolitik
Fyret Guardians-instruktør hopper over til Suicide Squad 2!

Fyret Guardians-instruktør hopper over til Suicide Squad 2!

James Gunn har fundet et nyt hjem hos DC

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Dagens bedste, men også mest underlige nyhed lyder således: 

Guardians of the Galaxy-instruktøren James Gunn, der for nyligt blev fyret af Disney fra Guardians of the Galaxy Vol. 3, er blevet rekrutteret til at skrive og højst sandsynligt instruere DC's Suicide Squad 2.

Fyringen af Gunn kom efter, at en række grænseoverskridende 10 år gamle tweets blev gravet frem over sommeren. Disneys uventede beslutning har været upopulær hos Marvel-fans og blandt flere af de kreative kræfter - især skuespilleren Dave Bautista har ytret sine holdninger om sagen.

Gunns evne til at tilføre et frisk pust af humor til superhelte-genren skal med andre ord nu afprøves på Suicide Squad-universet. Økonomisk indtjente den første 'Guardians' og den første 'Suicide' nogenlunde det samme, men anmeldernes modtagelse var to helt forskellige størrelser.

Man kan kun håbe, at Gunn nu vil hæve DC's antihelte til det samme høje niveau som Marvels pendanter. Jokeren (Jared Leto), Harley Quinn (Margot Robbie) og Deadshot (Will Smith) kan med andre ord få lidt af magien fra Star-Lords kejtede forsamling.  

DC havde oprindeligt hyret Gavin O’Connor til opgaven, men denne ser ud til at blive udskiftet med Gunn. 

Suicide-universet udvides desuden med den kommende Birds of Prey, hvor Harley Quinn samler en række kvindelige antihelte - bl.a. med Mary Elizabeth Winstead som The Huntress og Jurnee Smollett-Bell som Black Canary. Også Jokeren skulle få sin egen solofilm, hvilket også er planlagt for Harley Quinn.  

Fremtiden for galaksens vogtere har siden fyringen været usikker. Filmen mangler stadig en ny instruktør, men er dog stadig planlagt til en 2020-premiere

Suidcide Squad 2 afventer stadig en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Altså først blev et kæmpe instruktørnavn som James Gunn fyret fra sit job hos Marvel, og nu vælger han så at skifte til den helt modsatte side hos DC. Det er et meget stort spring for sådan en instruktør som ham, men mon ikke han nok skal klare det. Guardians of the Galaxy og Suicide Squad har trods alt begge en form for særlig humoristisk måde at tackle de svære situationer situationer på i deres film.

Jeg er i hvert fald totalt meget klar på James Gunn hos DC´s univers. "WELCOME TO THE SQUAD, GUNN!"
;-)

Julius

Gunn kunne få en flok nobody'er i Marvel til at fungere, så hvorfor skulle han ikke kunne gøre det med DC? Alt peger også imod at DC forsøger at distancere sig så meget som muligt for de mørke, edgy 'jeg tager mig selv alt for seriøst'-instruktører som David Ayer og Zack Snyder og i stedet foksuerer på filminstruktører, der i stedet har tendens til at fokusere på karakterer og underholdning.

Det er jo den ultimative finger til Disney og Marvel fra Gunns side, i hvert fald.

Michael

Nu når Disney har opgivet ham, er det jo en fin film at overtage, hvis han får lov af Warner til at bestemme det meste, ellers er projektet som så mange andre DC film dødsdømt på forhånd, i virkeligheden burde det være et remake istedet for en sequel. Men ja det kunne også være sjovt at se noget originalt fra James Gunn efter den succes og erfaring han har fået med GotG.

Jacob

Både Guardians of the Galaxy og Suicide Squad handler om en gruppe på den forkerte side af loven, der skal gøre gode ting. Så på den måde giver det mening at hyrer James Gunn, men jeg havde ikke lige set det komme, at han vil rode med en fortsættelse til en af de mest udskældte film.

Horsi

Det er lidt blandt i min optik. Jeg er glad for at han får et nyt arbejde efter at hyklere fra Disney fyrede ham selvom de godt kendte til det men pludselig var der fokus på det offentligheden.

Men jeg ved ikke om Suice Squade er det rigtige projekt for ham. Gunn er god til familie interaktion og det er ikke just hvad Suicide Squad er.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.