Cookie- og Privatlivspolitik
Producer slår fast: James Bond bliver ikke en kvinde!

Producer slår fast: James Bond bliver ikke en kvinde!

Barbara Broccoli understreger: "James Bond er en mand!"

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Produceren bag Bond-franchisen, Barbara Broccoli, er kvinden der i sidste ende bestemmer alt inden for 007-universet. Ingen store beslutninger for filmverdens favorit-agent sker uden hendes tilladelse.

Det er derfor i den grad troværdigt, når Broccoli udtaler sig om fremtiden for Bond, hvilket hun netop har gjort til The Guardian.

Her slog produceren fast, at James Bond IKKE vil skifte køn, mens hun er på posten.

- Bond er en mand. Han er en mandekarakter. Han er skrevet som en mand, og jeg mener, han vil fortsætte som en mand. Og det er helt fint. Vi behøver ikke lave mandekarakterer om til kvinder. Vi skal bare skabe flere kvindekarakterer og få historien til at tilpasse sig dem, udtaler Broccoli.

Læs også: Alt vi ved om Bond 25

Hun var heller ikke bleg for at udtale sig om Bonds chancer for at blive en feministisk karakter.

- (Folk) refererer til de gamle film. De var skrevet i 50erne, så der er visse ting i Bonds DNA, der næppe vil ændre sig. Men se på den måde verden har ændret sig på. Jeg tror, Bond er kommet igennem og har transformeret sig med tiderne. Jeg har forsøgt at gøre min del, og jeg tror især med Daniel Craig-filmene, at de er blevet meget mere overens med den måde, hvorpå kvinder anskues, lyder kommentaren hertil.

Hermed er alle rygter om kommende kønsskifte manet i jorden, og vi kan med sikkerhed kigge efter mandlige skuespillere til den ikoniske rolle, når Daniel Craig skal erstattes - højst sandsynligt efter den næste film.

Bond 25 udkommer den 14. februar 2020 med True Detective-instruktøren Cary Fukunaga bag roret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Vi ved alle at Bond er britisk, hvid og en mand og det skal der selvfølgelig ikke pilles ved.

Der er pillet rigeligt ved Bond de sidste år ved at indsætte Craig og lave filmene om til hårdkogte actionfilm samt suget en hel del af Bond DNA'et ud.

Vil Hollywood have kvindelige eller farvede helte så er det ligetil. Lav nye helte i stedet for at ødelægge etablerede helte.

Dennisuser/9034

En sort James Bond, du må sgu da have spist søm mand!

Er du også hoppet på den politisk korrekte pind? Hvad er det næste, en sort Bat-man? En sort Super-man? Det har jo været på tale, og held og lykke siger jeg bare! Det skal nok blive en box office sensation!

Hvorfor ikke ryste posen fuldstændigt og gøre HELE MCU og DC universet politisk korrekt og skifte alle ud med mørke eller kvindlige skuespillere?

Men tendensen er klar: Alt hvad Disney rører ved ryger igennem PC blenderen. Star Wars har fået turen, og det samme har Marvel.

Lad for helvede nu klassiske karakterer være i fred! Opfind dog nogle nye helte, der tilfredsstiller den P.C. hungrende pøbel! Hvorfor skal ALT fordrejes så det passer ind i samme forskruede verdensbillede som forherliges af hornbrillebærende intetkønsfikserede neonhårsfarvede nazifeminister?!!

Benjamin

Nu hvor du er stor modstander af, at man ændrer køn eller etnicitet på veletablerede karakterer. Så er du vel også stor modstander af Samuel L. Jackson's Nick Fury. Nick Fury var jo oprindeligt hvid. Men det har du måske ikke noget problem med, eller hvad?

Aleksander

Nick Fury var allerede sort før at Samuel L. Jackson's spillede ham. Jeg ved godt at han originalt var en hvid man, men i 2001 da "Ultimate Marvel Univers" kom, så havde de lavet ham sort. Så da "Marvel Cinematic Universe" kom så var der ikke noget forkert ved at lave en sort Nick Fury. (Eftersom at der var baggrund historie som beskriver ham sort).

Benjamin

Så hvis man lavede en ny James Bond roman, hvor Bond beskrives som en mand med afrikanske rødder. Så ville du ikke have noget problem med, at man efterfølgende lavede en spillefilm med en sort James Bond - ændringen skete jo først i kildematerialet.

Husk på, at man netop ændrede Nick Fury's etnicitet fordi man gerne ville have flere minoriteter repræsenteret i tegneserierne. Altså af samme årsager, som man gør i disse MeToo-tider. Så hvis der intet problem er med at ændre Nick Fury's etnicitet, så burde det heller ikke være et problem at man ændrer etniciteten på andre karakterer.

Asger

Hvis man er fan af den oprindelige Nick Fury, er ændringen af hudfarve som knæfald for Sandhedsministeriets racistiske had imod at hvide karakterer er hvide selvfølgelig uacceptabel - både fordi den rigtige Nick Fury er hvid, og fordi det bevidst at ændre race på figurer er en racistisk handling! (Og endda "af politiske grunde" - FØJ for helvede!)

Jeg antager, at Aleksander lige som jeg selv er James Bond-fan, men lidt ligeglad med Nick Fury.

Fans af James Bond (det vil sige den helt store kundekreds) er imod at lave om på ham. Dem der synes at James Bond godt må ændre hudfarve, køn eller seksualitet - de er slet ikke James Bond-fans, men kun interesserede i at vise hvor "progressive" de er, og at de vil bestemme at deres "progressivitet" skal påtvinges alle andre på alle mulige måder.

Hvis James Bond bliver lavet mere om end med den alt for blonde Craig, så går det som med "New Coke". Nogle få vil nok lige smage på skidtet for at vise hvor "med på noderne" de selv tror at de er, men de sande fans vil råbe og skrige - og boykotte - indtil fejlen bliver rettet.

Serien "24 Timer" blev forsøgt fortsat med en sort helt. Det er et fint eksempel på at man ikke skal lave for meget om på varen, når man har en etableret kundekreds, for den blev lukket efter 13 afsnit!

Hvis Nick Fury havde været hovedperson i 24 supersælgende film, ville der også blive ballade hvis nogen pludselig fik den PC-fascistiske idé at ændre hans hudfarve. Uanset hvad den var startet som. Men det har han ikke, og derfor er han stadigvæk et dårligt eksempel.

HM

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem. og samuel L jackson styrer den rolle perfekt. james bond er en karakter som ka ændrer sig. dog skal det være en mande karakter,men om han er hvid, brun eller sort er hamrende ligegyldigt. du må tude et andet sted over det der

Asger

James Bond er klart defineret som en mand, og du indrømmer (med rette) at så kan det ikke laves om.

James Bond er OGSÅ klart defineret som en HVID mand, men du kalder andre "idiot" fordi de påpeger (med rette), at så kan det HELLER ikke laves om.

James Bond er skarpt defineret af forfatteren Ian Fleming som hvid, heteroseksuel og mand, og der refereres også i filmene til at hans hudfarve er "hvid". Han er IKKE en karakter, hvis hudfarve kan laves om mere end Anders And er det! Og Anders And kan altså IKKE spilles af Daffy Duck!

Du modsiger dig selv, pisser på andre fordi de ikke går ind for dit racistiske vrøvl om at hvide karakterer ikke skal forblive hvide, og så kan du heller ikke stave.

Rizzo

Det var på tide at nogen sagde nej til "diversity hire", jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan man kan synes at det er en god idé at lave kvindelige versioner af mandlige karakterer. Det er da respektløst, frem for at lave kvindelige karakterer, som er originale og dermed har andet og mere at tilbyde end bare deres køn.
Anyways, det er min mening om det

Julius

På samme måde som karakterer som Han Solo og Indiana Jones er karakteren James Bond 95% skuespilleren og kostumet. Der er ingen dybde til hverken handlinger eller overbevisninger, og det er som sådan helt fint.

Det fede ved dette er, at vi så har en bred vifte af fremragende skuespillere at vælge imellem, og disse skuespillere vil så være med til at forme karakteren på en særlig måde. Craigs fysiske størrelse og døde makreløjne betød jo, at der ville blive tale om en mere fysisk og brutal version af Bond fremfor dem, vi tidligere havde set.

Derfor ser jeg ikke det store problem i en sort James Bond, for eksempel. En kvindelig ville dog være mærkelig, for jeg har på fornemmelsen, at det hardcore Bond-crowd, der ser det som et positivt karaktertræk at have det samme progressive kvindesyn som Charles Manson ikke ville synes specielt godt om det.

Men oh well, det er fint, der bliver rusket lidt op i tingene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

4 timer siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

16 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden

Aktive debatter