Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Journal 64

Fjerde og sidste kapitel i serien om Afdeling Q

Stem op!
36
Stem ned!
0
(reset)

Endelig får Journal 64 sin første trailer - og den lover godt. Der bliver ikke sparet på mystikken i dette nervepirrende indblik i, hvad der venter os.

I en københavnsk lejlighed bliver tre mumificerede lig fundet gemt i væggen. Carl Mørck og Assad bliver sat på sagen, der fører dem til en berygtet kvindeanstalt på Sprogø.

Tiden er imod dem for at finde morderen før den næste forbrydelse finder sted.

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares er klar til sidste omgang som Carl Mørck og Assad, mens den garvede instruktør Christoffer Boe debuterer i Jussi Adler-Olsens univers. 

Samtidig byder filmen på to unge stortalenter i Fanny Leander Bornedal og Clara Rosager som pigerne Nete og Rita, der indespærres på et kvindehjem på Sprogø.  

Journal 64 får biografpremiere den 4. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

ser virkelig frem til 4 kapitel i denne fantastiske filmserie. Filmene om Afdeling Q har virkelig formået at definerer, hvordan man laver spændende, Danske krimifilm, med et gran af Hollywood-klasse! Også derfor det er med en smule vemod jeg tager ind og ser filmen, da det mærkeligt nok er den sidste med Nikolaj og Co. som jeg virkelig ser som ansigterne på de to roller...

Jonas

Ser super spændende og dramatisk ud med knaset i forholdet mellem Carl og Assad. Kan næsten ikke vente, til jeg skal se den til forpremiere d. 23/9.

Thomas

Jeg kan slet ikke vente på at se den i biografen! Hvis den bare er tæt på ligeså god som de øvrige film i serien.

Ud fra traileren, virker det lovende.
Skal se den uanset hvad :)

Anders N

Nu kender jeg ikke bogforlægget, men traileren her lægger meget mere vægt på forholdet mellem Carl Mørck og Assad end på baggrundshistorien for de mumificerede lig.
Hvad kan vi forvente af filmen??

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.