Cookie- og Privatlivspolitik

Crazy Rich Asians

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Crazy Rich Asians
|

Den romantiske komedie 'Crazy Rich Asians' bygger på Kevin Kwans bestseller fra 2013, og følger den unge Rachel, der rejser til Singapore for at lære sin kæreste Nicks familie at kende.

Hvad Rachel ikke ved, er at Nick tilhører en af landets rigeste familier, og at ikke hvem som helst er god nok til at blive hans kommende hustru.

Filmen er instrueret af manden bag G.I. Joe 2 og Now You See Me 2.

'Crazy Rich Asians' og dens succes i USA har gjort den til et vigtigt værk for det asiatiske filmpublikum og repræsentationen af minoriteten, ligesom en film som Marvels Black Panther var det for det afroamerikanske publikum.

'Crazy Rich Asians' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (52 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

.. du nærmest kunne bide i dem... Øv for en film, som ellers ud fra plottet havde et potentiale.. men som skuffede slemt.

Det er et 'nej tak' herfra!

LPuser/614638

Siden jeg blev færdig med bogen har jeg ventet på at se filmen i biograferne - der er nu gået et år. Kan det passe at jeg ikke vil kunne se frem til at opleve den i biffen snart men i stedet må "nøjes" med at se den hjemme i stuen? Kæmpestort ØV!

S. Rico

Jeg blev snydt af titlen, som jeg troede betød "skøre rige asiater" og forventede derfor en sjov film med en masse farverige og vittige karakterer. Men i virkligheden skal det forstås som "vanvittigt rige asiater", og mængden af skøre indfald i filmen er desværre meget lav.

95% af filmen består i, at man er med på en kigger, når Rachel introduceres til Nick's sindsygt rige familie. Der er så godt som intet plot. Både Nick og Rachel, parret der skal giftes, og det tredje par beståede af Nicks søster plus mand er alle utrolig flade og karakterløse.

Der er heldigvis enkelte bipersoner, der lyser op. Michelle Yeoh (Nick's mor) og Awkwafina (Rachels veninde) er rigtig gode, men ellers har filmen ikke meget at byde på. I hvert fald ikke hvis man ser den på en lille skærm på et fly. Måske de overdådige fester og paladser i Singapore gør sig bedre i en biograf. Men det får vi så ikke at se i Danmark.

Margaux

No Danish release?!
This film made 240m$ worldwide. I would love to know what drove this decision...

Christeluser/442168

Skuffende at den ikke kommer i de danske biografer.
Hvorfor kommer den ikke?

Segeluser/437330

Æhhh... yikes Nordisk Film!

William

Filmen er nu den bedst indtjente film i et årti i genren romantisk komedie - den her lige slået The Proposal. Det er mig en gåde den ikke vises i DK! Selvom det er en all-Asian cast, er historien universal, og setuppet amerikansk. Jeg troede ikke den manglende Hollywood diversitet også gjaldt lille Danmark (eller jo, inderet inde vidste jeg det godt, suk). Må være en bio film indkøber med røde øre.

liseuser/504450

Hvis den tager kegler i USA, hvorfor så ikke her?

Anders

Med et så sløjt filmudbud som der er pt, er det da fuldstændig håbløst ikke at vise den her film. Sig farvel til de billetindtægter.

Pinoy

Har set filmen i udlandet og hvilken fantastisk og ikke stereotypisk asiatisk film.

Helt utroligt at man i Danmark, ikke vælger at vise den og give den en chance.

Jeg håber at folk vil være med til at give opmærksomhed omkring denne film, som vil gå i historiebøgerne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.