Cookie- og Privatlivspolitik

Pitch Black

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Pitch Black
|

Rumskibet Hunter-Gratzner er nødlandet på en fjern planet. Svage nødsignaler bliver stadig sendt, og det tyder på, at der stadig er 10 overlevende. Blandt dem er Riddick - en bevæbnet og farlig fange.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
3.5
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Edit: der var byttet om på 1'eren og 2'eren, det er nu rettet i nedenstående.

Den anden film havde rigtig mange gode momenter, men 1'eren her er noget vi har set så mange gange før og ikke i dens bedste øjeblikke. En gruppe er oppe imod aliens som er inspireret af Linda og Valentins Herskernes Fugle og også en del af Alien og lignende. Den kunne lige akkurat holde mig til ilden, men den har reelt intet der virkelig er godt.

SPOILER
Der er så mange klichéer og så er det ret sjovt at den første der skal ryge er ateisten, det viser lidt om hvor højt de rangerer hos amerikanerne. Riddick er sej og det eneste der gør at man vil se filmen. Det her er en film som spiller på klassisk menneske imod alien som snart er set til hudløshed og intet nyt bringes ind. Den ligger mellem dårlig til middel, men jeg hælder nok mere ned end op.

Klavs

Dette er rent faktisk den første Riddick film, og det er også ubetinget den bedste. Der er gode elementer i de andre, men ingen når i nærheden af denne. Det kan du naturligvis være uenig i, men du kan ikke være uenig i, at dette var den første.

Antaeus

Det retter jeg lige, tak.

At du synes at den første film er bedre er fint, men jeg er som sagt ikke enig. Som film hænger 1éren bedre sammen end 2'eren, men ellers synes jeg det er en lidt tynd kop te med en handling jeg har set rigtig mange gange før i forskellige varianter og denne hører desværre ikke i den bedste ende. 2'eren har en masse gode momenter som i mine øjne overgår den første, men så løber det godt ud i sandet så ingen af dem er i mine øjne en god film.

Riddick er en god og underholdende karakter, desværre kan ingen af filmene følge med figuren.

Wayne

Må indrømme at jeg synes at 2. eren var bedre. Men ganske opfindsomme aliens.

Dude

Riddick er bare for fed.

S. Rico

Havde ikke forventet noget som helst af denne kult b-film. Men den er ganske udmærket.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.