Cookie- og Privatlivspolitik
Se de nye Charlie's Angels

Se de nye Charlie's Angels

Den hårdtslående trio er klar til en ny start

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I 2000 var Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu den farlige trio i 'Charlie's Angels'. Men nu har Sony annonceret, at en genindspilning er på vej - og de har netop præsenteret de tre kvinder, der skal overtage rollerne som privatdetektiverne.

Det bliver Kristen Stewart, der får selskab af Naomi Scott - som senest var Pink Ranger i Power Rangers og snart skal spille Jasmine i Disney live-action udgave af Aladdin - samt det britiske stjernefrø Ella Balinska.

I den nye Charlie's Angels er deres Townsend Agency blevet en verdensomspændende sikkerhedstjeneste, der har flere hold rundt om i verden. Filmen vil således følge et af disse hold og den næste generation af Angels. Det kan derfor ikke udelukkes, at et par af de gamle medlemmer af franchisen dukker op.

Elizabeth Banks, der debuterede som instruktør med Pitch Perfect 2, vil både være at finde bag kameraet og i rollen som Bosley - den aldrig før sete ejer af Townsend Agency.

Franchisen er baseret på en tv-serie, som kørte fra 1976 til 1981, og filmen fra 2000 fik en efterfølger med Charlie's Angels Uden Hæmninger i 2003.

Charlie's Angels får premiere den 26. september 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Robin

Kristen "stoneface" Stewart

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.