Cookie- og Privatlivspolitik

Hotel Transylvania 3: Monsterferie

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. Den indeholder en række actionfyldte scener, hvor klassiske horror-figurer udsættes for farer, uden at de selv optræder skræmmende. Disse scener er dog relativt kortvarige og forløses hurtigt positivt. Der er også en længere sekvens, hvor figurerne kæmper mod et kæmpemæssigt søuhyre, men figurerne fremstår her handlekraftige og sejrrige. Da filmen desuden udspiller sig i et animeret eventyrunivers, vurderes det, at den ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
12.07.2018
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, 4DX - 3D dansk tale, Babybio 2D - dansk tale
|

I animationsfilmen 'Hotel Transylvania 3: Monsterferie' er de velkendte gyser-figurer tilbage - og denne gang står den på sommerferie.

Efter at have kæmpet mod Van Helsing-slægten i årtier og holdt sit monster-hotel kørende trænger Dracula efterhånden til en ferie. Så datteren Mavis overrasker Drac og resten af monster-familien med en krydstogtferie. 

Dracula har ikke datet i mange år, men mødet med den menneskelige kaptajn, Eunice, tænder en ny glød i vampyren. Den stormende forelskelse viser sig dog ikke at være helt ufarlig.

'Hotel Transylvania 3: Monsterferie' er, i stil med sine to forgængere Hotel Transylvania 1 og 2, en humoristisk og kærlig fortælling om at acceptere hinandens forskelligheder - og selvfølgelig have det sjovt i gode venners lag. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (285 votes)
4.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Efter den tredje film er 'Hotel Transylvania' en udmattende sommer-begivenhed i stil med 'Far til fire', der tager på ferie med hele familien." (Morten Vejlgaard Just)

  • Politiken

    "Efter en pænt tandløs 2'er havde jeg ikke de store forventninger til 'Hotel Transylvania 3: Monsterferie', men nogle gange hjælper en ferie bare på en serie." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Som oftest falder animationsfilm voldsomt i antallet af originale ideer når man når til den 3. film. Men ikke her. Genialt at flytte hele banden og alle løjerne til helt nye lokationer. Handlingen er selvfølgelig stadig banal, men stadig frisk og original.

Maria

Hotel Transylvania 3 var ikke en særlig mindeværdig oplevelse. Den har da sine sjove øjeblikke, men stop nu. ;)

jytteuser/403368

Rigtig god og sjov ligesom de andre Transylvanien film :-)

Ena

Humoristisk og rigtig kær fortælling:o)

Jesper

Mads på 11 År
Filmen var rigtig sjov, og nogen gange også lidt spændende og man får tit grine flip. kan anbefales.
Benjamin på 9 år skriver
6 stjerner. jeg synes den var god og spændende og sjov og lidt uhyggelig..

Sofie

I vores familie har vi fulgt transylvania lige siden den første kom. Denne levede bestemt op til forventningerne!

Børnene på hhv. 4 og 6 år synes den var meget god og handlingen både sjov og lærerrig.

Kan bestemt anbefales at se :D

Glennbones

Filmen er ok, men den har lige sin ned tid midt i filmen også kommer den godt med igen i slutningen, der er humor som man kender det fra animations filmene, men igen ikke hele vejen.

Min søn syntes den vare lidt kedelig der i midten, ellers underholdt hele vejen han er 10.

Alexander

Mine to yngste unger og jeg, var så heldige at komme til en testvisning af Transylvania 3 allerede d. 5 juli - og endelig kan vi give vores besyv med.

Ungerne var henrykte - og farmand også godt underholdt.

Jeg vil gå let henover historien, men denne gang er den ikke sat på selve hotellet - for selv hotelejere har brug for ferie.

Så den står på krydstogt i Bermuda Trekanten (hvor ellers) med all inclusive :-)

Jeg har en mistanke om, at der i den grad har været spas i forfatterfruppen, for de har fundet på gags der virker for både store og små.

Der er også jokes som i den grad fik de mindste til at flække sig af grin - men der er også et fint vink flere steder, til de lidt ældre... og det noget ældre.
Uden at røbe for meget så formår en flyvetur til krydstogtsskibet at trække tråde til en, for det noget voksne publikum, ganske særlig julefilm... pas på med vand, ingen fodring efter midnat... ;-)

Mine to yngste unger, som havde hanket op i mig, var underholdt under hele filmen - og musikken hænger stadig ved.

Denne gang blev der gjort noget ud af nogle seriøse danserutiner, og igen - det var nogle ørehængere, som vi "gamle" nok kan nikke genkendende til fra både 80'erne og 90'erne...

Helt igennem en fantastisk gennemført film - og ungerne og jeg er enige om 6 stjerner!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.