Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Teenage Mutant Ninja Turtles-film på vej

Ny Teenage Mutant Ninja Turtles-film på vej

Men starter de forfra med nye padder?

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

De fire uovervindelige padder ser ud til at vende tilbage til det store lærred. Det beretter Hollywood Reporter, som fortæller, at Paramount har hyret Bad Words-forfatter Andrew Dodge ind til at skrive et manuskript.

Det er stadig Michael Bays selskab Platinum Dunes, der også stod bag de to seneste spillefilm om skildpadderne fra 2014 og 2016, som står til at skulle producere den nye historie om muterede ninja skildpadder.

Men hvorvidt man vælger at fortsætte historie fra de to forrige film eller starte hele universet forfra i en såkaldt reboot, det er endnu usikkert.

Den seneste film Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows imponerede ikke ved billetlugerne, og Paramounts nye formand, Jim Gianopoulos, har efter sigende påbegyndt en omlægning af selskabets store franchises.

Andrew Dodge er også tilknyttet en offentliggjorte 'Space Jam 2' - manuskriptforfatteren skal altså spidse den nostalgiske pen i den kommende tid.

Er I klar til et nyt eventyr med Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael? Bør man fortsætte med det nye film-univers eller starte på en frisk?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Fortsæt endelig med at kører videre i franchisen med en nr. 3 det er totalt hul i hovedet og stare helt forny! jeg elsker den fra 2014-2016 jeg synes at de var rigtig gode og spændende og havde lige siden 2016 håbet på en nr. 3 så derfor håber jeg at det sker ;-) please kør løbet videre.

johnny

jeg syntes at den første af de nye film var ret fed. men jeg kunne virkelig ikke lide nummer 2. den var alt for pladt og med kedelig action.

Ruffy

Jeg var ret vild med den første. Men 2'en... Var et kæmpe hit for mig!Rocksteady og Bebop var bare så fedt lavet!!! :D Selv Krang var super fed!

Syntes jeg havde hørt at der ikke ville komme flere film men fuck hvor er jeg glad for der gør!!! :D

(Jeg fatter ikke alt den hate filmene har fået :S )

CINEMANDRUP

Syntes egentligt at rebootet fra 2014 gjorde et hæderligt forsøg på at vise padderne i moderne version og det var også god underholdning, selvom der var et par slå fejl hist og her så ødelagde det for mig ikke oplevelsen af barndomsheltenes opvækken på lærredet.

Toeren fra 2016 var så ikke det helt store hit og led af en del fejl, som ikke gjorde noget godt for franchisen. Tror det bliver svært at køre videre i samme stil hvis det er det niveau der lægges for dagen som toeren gjorde.

Så et reboot endnu engang er da altid velkommen, for der er vel flere måder at fortolke paddernes historie på som er lidt mere tro mod oprindelsen - og hvis de gør dette tror jeg det vil hitte bare lidt mere blandt dem, som man ved vil tage ind og se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mickey

Derovre betyder det jo ingenting hvad konteksten er.

10 minutter siden
Mark

Hvornår blev “Kontekst” og udtrykkets betydning fjernet fra diverse ordbøger?

18 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

R.I.P.
Du fik et langt liv, tak for det så der er alle de gode film fra din side, bliver underligt du ik lige dukker op i filmen!

1 dag siden
Wayne

Herligt håndteret af Viggo, at han på det kraftigste tager afstand fra ordet - og forklarer hvor han faktisk står.

1 dag siden
Anders

Skal da helt klart ses.
Den her trailer kom total out of nowhere of tog mig med bukserne nede.

1 dag siden

Aktive debatter