Cookie- og Privatlivspolitik
Flere kommende Star Wars-film sat på pause

Flere kommende Star Wars-film sat på pause

Der er dog stadig en hel række nye film på vej

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Filmselskabet bag Star Wars-franchisen, Lucasfilm, har valgt at sætte produktionen af flere af deres kommende film på pause for at fokusere 100 % på det næste og niende kapitel i sagaen. Det skriver det amerikanske filmsite Collider.

Helt konkret går det ud over de planlagte spinoff-film, der bl.a. skulle fokusere på karakterer som Boba Fett, Obi-Wan Kenobi og Jabba the Hutt. Til gengæld bliver der sat hårdt ind for at gøre Star Wars: Episode IX til den bedst mulige film.

Beslutningen ses som et direkte modsvar til Solo: A Star Wars Story, der ikke har levet op til Lucasfilms forventninger til indtjening, og som er den anden spinoff ud af mindst fem film.

Læs også: Guide til de kommende Star Wars-film

'Star Wars IX' er den sidste del af den nye trilogi, der føler direkte efter de klassiske film i serien fra 1977-83, og den instrueres igen af J.J. Abrams, der opnåede stor succes med The Force Awakens i 2015.

Derudover er der stadig tre efterfølgere på vej, som Rian Johnson (The Last Jedi) står for, mens det endnu ukendte antal nye Star Wars-film af Game of Thrones-skaberne David Benioff og D.B. Weiss også har grønt lys. Altså masser af guf for fans af rumeventyret.

Solo: A Star Wars Story er aktuel i biografen.

Star Wars: Episode IX får premiere den 19. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Fyr hende som har ødelagt Star Wars: Kathleen Kennedy! Hun har overset hele projektet, hun lagde retningen, taler ned til fans og har ingen respekt for det produkt og den arv hun skal viderefører. Jeg bebrejder Rian Johnson for The Last Jedi, men det var Kathleen Kennedy der tillod ham at udføre sin forfærdelige vision! Erstat hende med en person som kan fører Star Wars videre ind i den nye tidsalder, men kan gøre det med kærlighed og respekt for det univers de har med at gøre. Politiske motiver og agendaer har intet at gøre i Star Wars -Fokus burde altid være på at få produceret en fantastisk historie, og få det hele til at føles som Star Wars! Man kan sige meget om Prequel-trilogien, men Lucas formåede alligevel at gøre dem til ægte Star Wars-film, med alt der hører med (Episode III er nok den 2. bedste film i hele sagaen ;)

Julius

Det her er formentlig en god ting for Star Wars, mens det måske er skidt for Disney lige nu. Star Wars har brug for pauser. Star Wars har brug for tid til at opbygge begejstring og hype. Medgivet laver Marvel adskillige film om året, men de lægger ikke direkte sequels med et enkelt års mellemrum (nu med undtagelse af den seneste Avengers). De tre Avengers-film havde alle tre og to års mellemrum, Thor havde to og fire års mellemrum, Guardians of the Galaxy havde tre år, osv.

Hvis Star Wars udgav film, der havde nye historier, tidslinjer, temaer og nye karakterer, kunne de måske slippe afsted med én film om året. Men deres første spinoff havde elendige karakterer og var reelt bare porno for Star Wars-fans, og deres andet spinoff handlede om en allerede-eksisterende karakter.

Min pointe er, at jeg ikke tror, det er særlig langtidsholdbart at spytte så mange film ud som muligt, men i stedet give sig tid til at lade franchisen trække vejret og brede mere ud i historier og temaer. De fleste vil jo gerne have, at Star Wars er godt, men der kommer et punkt hvor man er nødt til at indse hvor gennemført middelmådig en franchise, det er. Ud af ti film er der kun to, jeg synes er fremragende, hvor alt derefter ligger mellem elendig og 'meh'.

De skal også bare passe på, at folk ikke bliver overmættet af alt det Star Wars.

Jacob

Jeg er ikke overrasket at de tager den beslutning, men håber virkelig at de snart har lært lektien. ‘Solo: A Star Wars Story’ er jo ikke den eneste med store problemer, men ingen tvivl om den har haft de største, og kom kort efter i kølvandet på ‘The Last Jedi’. Jeg krydser fingrer for at J.J. Abrams får lov at følge op på sine visioner efter ‘The Force Awakens’, men som Rian Johnson desværre ikke forfulgte.

Horsi

Rion Johnson har selv været ude og sige at han godt kan lide at lave film hvor den ene halvdel af publikum elsker det og den anden hader det. Man må sige at The Last Jedi så sandelig. Den film endte stor set alle de storylines som film 7 satte op hvilket efterlader meget lidt til film 9.

Problem nr. 2 er Kathelen Kennedy som skal have samme typpe rolle som Kevin Feige. Hun skal sørge for at vælge de rigtige instruktører. At filmene hænger sammen osv. Kennedy har fejlet grumt i den rolle. Det var hende der tillod Johnson at forlade den outline der var lavet. 3 ud af 4 af de film hun er ansvarlig for har hun haft problemer med instruktører hun selv har valgt og været tvunget til meget store og omkost tunge re shoots.

Hvis i vil vide mere så se denne 32 minuttter lange analyse. De har lavet flere analyser om emnet.
https://www.youtube.com/watch?v=BUvKwmCQ4sk

Antaeus

Problemet er vel ep. 7 og især 8 og så Rian Johnson fejl, som er smittet af på viljen til at se Solo filmen.

Jeg håber at han kan rette op på hans ret store fejl i ep. 8 og gøre det bedre, men min tiltro er ikke særlig stor. Jeg havde gerne set en anden sad ved roret og styrede showet.

Johnnyuser/335920

og jeg ved ikke hvordan man finder på en tilfredsstillende afslutning, men hvis Billy D. Williams vender tilbage som Lando Calrissian, så er det da et skridt i den rigtige retning. Det man dog burde have gjort fra starten af, men er lidt sent nu er før man overhovedet startede med at filme episode VII, at komme op med en sammenhængende historie, frem for det man gjorde, hvor den første instruktør lavede sin film, og herefter gav bolden videre til den næste instruktør, der måtte lave hvad end det faldt ham ind, hvilket indebar fuldstændig at droppe storylines fra den første film, og ignorere alle antydninger i den første film. Når man ser episode VII og VIII back to back, så er der nærmest tale om to standalone film, der nærmest ikke har noget med hinanden at gøre, bortset fra at de samme karakterer er med i begge film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

13 timer siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

20 timer siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

21 timer siden
Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

1 dag siden
Reneuser/318893
Reneuser/318893

"En 90'er-film fuckede fuldstændig med Johannes Lassens hjerne".

1 dag siden

Aktive debatter