Cookie- og Privatlivspolitik
Heksene genindspilles af manden bag Tilbage til fremtiden

Heksene genindspilles af manden bag Tilbage til fremtiden

Ny familiegyser på vej

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Variety er en af de mest troværdige nulevende instruktører, Robert Zemeckis, godt på vej til at skulle instruere en genindspilning af The Witches (på dansk ’Heksene’).

Familiegyseren fra 1990 handler om en ung dreng, der tilfældigvis afslører en hemmelig hekseorden under en omfattende heksekongres. Nu er det op til drengen at stoppe de ondskabsfulde kvinder, før deres onde plan om at forvandle alle børn til mus ved hjælp af en trylledrik, går i opfyldelse.   

Zemeckis, der har familievenlig erfaring fra film som Back to the Future og Who framed Roger Rabbit skal også skrive manuskriptet, mens Alfonso Cuaron og Guillermo del Toro producerer for Warner Bros.

Historien bygger på en klassisk børnebog af britiske Roald Dahl, og den nye film vil eftersigende være mere tro mod forlægget end 90’er-versionen.  

Personligt elskede jeg filmen i mine yngre år. Den var ikke på niveau med Labyrinten, men Jim Hensons fantastiske special effekter og instruktøren Nicolas Roegs dystre præg, gjorde ’Heksene’ til en både eventyrlig og skræmmende oplevelse.

Især Anjelica Huston i rollen som den såkaldte Grand High Witch af nærmest Ku Klux Klan-lignende dimensioner er mindeværdig, og man kan håbe, at den kommende filmatisering kan få fingrene i en skuespillerinde i samme vægtklasse. Nicole Kidman?

Hvornår ’The Witches’ udkommer, melder variety intet om, men vi kan jo bruge den søde ventetid til et gensyn med den gamle - eller i det mindste bare traileren: 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den skræmte livet af mig i de tidlige barndomsår, og nu vender heksene sgu tilbage ...GYS!

magicthe

Hej Stine

Tak for en fin artikel om The Witches (1990). Du omtaler filmen som en "familiegyser", dette antager jeg, er filmens genre du tænker på. Nu har jeg ikke set filmen, og derfor så jeg et klip fra den. Efter at set det, har jeg fundet ud af, at filmen ikke er en gyser, men en fantasyfilm. Filmen fra 1990 har både elementer fra gyserfilmen og komedien.

Fantasygenren kommer dels af plottet, som du beskriver. Derudover beskriver du også at filmen var "eventyrlig og skræmmende oplevelse."

Derfor vil jeg også regne med, at den nye version af The Witches, ligeledes bliver fantasy.

Vh. magicthe

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Jeg har glædet mig til denne film utroligt længe. Især efter at have set serien Entourage for 3.

1 dag siden
Kim
Kim

Det er der råd for

2 dage siden
Kim
Kim

Amerikanere er ikke så meget for film på et fremmed sprog. Så de laver ofte amrikaniseret udgaver af bl.a danske gode film.

2 dage siden
Antaeus

Det er kun Star Wars jeg med sikkerhed skal se, jeg er ikke umiddelbart faldet for nogle af de andre efter de korte præsentationer herover.

3 dage siden
VIPER

Skodsborg Kurhotel my *ss!

Du snakker jo udenom "gamle mand"!
-Vil skide min vrede et stk. -Betyder ikke jeg ikke har ret!

3 dage siden

Aktive debatter