Cookie- og Privatlivspolitik
Heksene genindspilles af manden bag Tilbage til fremtiden

Heksene genindspilles af manden bag Tilbage til fremtiden

Ny familiegyser på vej

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Variety er en af de mest troværdige nulevende instruktører, Robert Zemeckis, godt på vej til at skulle instruere en genindspilning af The Witches (på dansk ’Heksene’).

Familiegyseren fra 1990 handler om en ung dreng, der tilfældigvis afslører en hemmelig hekseorden under en omfattende heksekongres. Nu er det op til drengen at stoppe de ondskabsfulde kvinder, før deres onde plan om at forvandle alle børn til mus ved hjælp af en trylledrik, går i opfyldelse.   

Zemeckis, der har familievenlig erfaring fra film som Back to the Future og Who framed Roger Rabbit skal også skrive manuskriptet, mens Alfonso Cuaron og Guillermo del Toro producerer for Warner Bros.

Historien bygger på en klassisk børnebog af britiske Roald Dahl, og den nye film vil eftersigende være mere tro mod forlægget end 90’er-versionen.  

Personligt elskede jeg filmen i mine yngre år. Den var ikke på niveau med Labyrinten, men Jim Hensons fantastiske special effekter og instruktøren Nicolas Roegs dystre præg, gjorde ’Heksene’ til en både eventyrlig og skræmmende oplevelse.

Især Anjelica Huston i rollen som den såkaldte Grand High Witch af nærmest Ku Klux Klan-lignende dimensioner er mindeværdig, og man kan håbe, at den kommende filmatisering kan få fingrene i en skuespillerinde i samme vægtklasse. Nicole Kidman?

Hvornår ’The Witches’ udkommer, melder variety intet om, men vi kan jo bruge den søde ventetid til et gensyn med den gamle - eller i det mindste bare traileren: 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den skræmte livet af mig i de tidlige barndomsår, og nu vender heksene sgu tilbage ...GYS!

magicthe

Hej Stine

Tak for en fin artikel om The Witches (1990). Du omtaler filmen som en "familiegyser", dette antager jeg, er filmens genre du tænker på. Nu har jeg ikke set filmen, og derfor så jeg et klip fra den. Efter at set det, har jeg fundet ud af, at filmen ikke er en gyser, men en fantasyfilm. Filmen fra 1990 har både elementer fra gyserfilmen og komedien.

Fantasygenren kommer dels af plottet, som du beskriver. Derudover beskriver du også at filmen var "eventyrlig og skræmmende oplevelse."

Derfor vil jeg også regne med, at den nye version af The Witches, ligeledes bliver fantasy.

Vh. magicthe

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

22 timer siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

2 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

3 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

4 dage siden

Aktive debatter