Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til gyseren The Nun

Den dæmoniske nonne er klar til at give dig mareridt!

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Den første skræmmende trailer til gyseren The Nun er ude - og hun er klar til at give dig mareridt.

Den dæmoniske nonne er kendt fra sin gysende optræden i The Conjuring 2, der efterlod et stærkt aftryk hos publikum, og nu er hun altså klar i sin helt egen spin-off film.

'The Nun' fortæller historien om en ung nonne, der begår selvmord i på rumænsk kloster. Vatikanet sender en præst med en plaget fortid og en ung novice til at undersøge sagen. 

Sammen kommer de på sporet af en uhellig sag, og inden længe er de både i fare for at miste deres liv og sjæl, da de konfronterer en ondskabsfuld kraft i skikkelse af den dæmoniske nonne. 

På rollelisten ses Demián Bichir og Taissa Farmiga (lillesøsteren til Vera Farmiga fra The Conjuring-filmene), mens Bonnie Aarons er tilbage i rollen som ækle nonne.

The Nun får premiere 6. september.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim

Kim

Det er godt nok en uhyggelig film, jeg så den med min kæreste.

Kim

Kim

Den ser godt nok spændende ud! Den skal jeg vidst have kæresten med ind at se. :)

-Kim

CINEMANDRUP

Langt om længe en trailer og den skuffer ikke. Sublim opbyggende stemning i bedste James Wan stil. Er så spændt.

Mikala

Super pirrerende og fantastisk trailer de har fået lavet her. Den får virkelig en lyst til at skulle se den. Glæder mig til juli når den kommer i biograferne.

/Mikala

Jacob

Jeg har utroligt nok ikke set de to ‘Nattens Dæmoner’, men jeg er fan af universet efter de to ‘Annabelle’, men med den tredje prequel her skal det blive anerledes.

CINEMANDRUP

Du har virkelig noget at glæde dig til Jacob, hvis du ikke har set de to Nattens Dæmoner film endnu. Hvis du kunne lide Annabelle - som i min verden ikke når The Conjuring 1 & 2 til sokkeholderne - så vil jeg sige du skal se Nattens Dæmoner som gedigen god gyser opvarmning til The Nun

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.