Cookie- og Privatlivspolitik

Genindspilning ligner et overdådigt gyser-mesterværk

Første teaser til Susperia

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

På en top tre over de mest spændende instruktører pt. fortjener italienske Luca Guadagnino (Call Me by Your Name) uden tvivl en placering.

Og med dagens første teaser-trailer til mandens næste film, Suspiria, fortsætter vores tiltro kun!

Gyseren er en genindspilning af Dario Argentos klassiske giallo-værk, hvor en danserinde under sit ophold på en danseskole bliver viklet ind i ubehagelige okkulte hemmeligheder med fatale konsekvenser.

Rollelisten bugner med talent som Tilda SwintonDakota JohnsonChloë Grace Moretz samt selveste Jessica Harper fra den originale film.

Filmens musik er komponeret af Radioheads Thom Yorke, og selvom der er tale om et remake, ligner det ud fra traileren at dømme, at Guadagnino atter leverer æstetik og stemning på højeste niveau... denne gang med dans og blod på menuen.

Suspiria afventer dansk premieredato  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

er stor fan af den originale (selv om den ikke giver mening, overhovedet) og er normalt ikke fan af remakes, men... denne ser ikke ringe ud.
Jeg er ikke vild med, at Dakota Johnson er med, og Chloë Grace Moretz har ikke haft en solid film siden Kick-Ass, men det er Tilda Fucking Swinton og Luca Guadagnino, så det er helt klart en der skal ses :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter