Cookie- og Privatlivspolitik

Evil Dead 2 (1987)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Evil Dead II
|

I gyser-komedien 'Evil Dead 2' må den overlevende Ash og en journalist bekæmpe dæmoner i en afsiddes lille skovhytte, efter at de er blevet sluppet løs fra The Book of Evil. 

Sam Raimi står bag denne kultdyrkede gyser-komedie, som er en efterfølger til instruktørens første og egen-finansierede gyser Evil Dead. Bruce Cambell har den ikoniske hovedrolle som den motorsavssvingende Ash Williams.

Film blev efterfulgt af 'Army of Darkness', og fik et remake i 2013.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.2
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Spoiler.

Det jeg så godt kan lide ved 2,eren er at man for set hvordan de finder Necronomicon i det der kandar Tempel og ikke som i 1,eren hvor der bliver lyttet til bånd optageren.

Her for man også set hvordan Ash han mister sin hånden og som bliver iconisk med hans motorsav på hans hånd. Som er hans kendetegn.

Synes så ikke så godt om Gys og tidsrejser blandet sammen. Kan bedre lide Tidsrejser blandet sammen med Science Fiction Eventyr eller Action.

Ash er horrorens svar på Luke Skywalker.

S. Rico

Langt bedre end den første film. Primært fordi den ikke prøver at være uhyggelig, men bare er fyldt med crazy og grotesk splatter humor.

Torstenuser/867526

Klassisk B-film. Den er fantastisk, den er sjov, skræmmende, fjollet. Bruce Campbell i en af hans bedste roller som Ash. Hvis man er man kun til hjerneløse Hollywoodfilm, med top-effekter, og amerikanske endinger, så er dette ikke filmen for dig. Men er man til klassisk B-film, god underholdning, så er den i toppen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.