Cookie- og Privatlivspolitik
Jamie Foxx bekræftet som superhelten Spawn

Jamie Foxx bekræftet som superhelten Spawn

Meget tyder på en gyser med høj censur

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Rygterne har svirret et stykke tid, men nu er det bekræftet, at Jamie Foxx får titelrollen i en kommende filmatisering af Todd McFarlanes mørke tegneserie, 'Spawn'. Det skriver Deadline.

McFarlane skal selv instruere fortællingen om CIA-agenten Al Simmons, der lokkes i en fælde af sin arbejdsgiver, dør og ender i Helvedet. Da han får tilbuddet om at vende tilbage til Jorden, accepterer Simmons, men bliver igen snydt, og i form af en dæmonisk figur er han bundet til at bekæmpe byens værste udskud.

Med Black Panthers massive succes er vejen banet for sorte superhelte, og Spawn, der godt nok er temmelig vansiret i sin helvedesform, bliver et nyt eksempel.

Tegneserien er før blevet filmatiseret i den mislykkede Spawn fra 1997, hvor Michael Jai White indtog hovedrollen, og Martin Sheen og John Leguizamo levendegjorde hans modstandere.

Den nye film får i lighed med 1997-versionen et lille budget, der vil bane vejen for en høj censur. Det er samtidig planen, at Spawn kun kommer til at spille en mindre rolle, ligesom det har været meningen i tegneserien - og derved vil McFarlanes vision i højere grad komme til live på det store lærred.

Blumhouse Pictures, der er eksperter i succesrige gysere, står bag produktionen, så vi kan nok forvente en uhyggelig affære.

Jamie Foxx, der senest kunne opleves i Baby Driver, er den eneste bekræftede skuespiller, så vi må vente at se, hvem der skal spilles Spawns enke Wanda, den klovnelignende Violator og de øvrige karakterer fra forlægget.

Spawn forventes at få premiere i 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michaeluser/535111

Spawn could be the rocking movie. HOWEVER this will all depend on how it is done. Spawn is an awesome character. IF they decide to waste time telling an origin story then it's most likely going to bust and a lot time, talent and story will be wasted on that. If they decide to jump right in and run it mystery like and huge on the horror and twisted aspects of spawn then we'll be in for a REAL TREAT !

VIPER

Ikke stor Jamie Foxx fan, synes Common havde været et bedre valg nu. Michael J. White passede ellers kanon, hvis de så bare havde ventet med at filmatisere sådan en fed karakter til man kunne lave overbevisende effekter, but noooO we gotta milk that cash cow -TIL IT BLEEDS!

Jacob

Jeg håber at Jamie Foxx er den rette i rollen, men en ny ‘Spawn’ rammer lige i tidens gyserånd, og Violator kunne blive ligeså uhyggelig som Det Onde fra ‘It’.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Theisuser/807630
Theisuser/807630

Hvor langt tilbage går denne liste?

41 minutter siden
Michaeluser/602568
Michaeluser/602568

Sæt de tal i relation til befolkningstallet da billetterne blev solgt, og så er Olsen Bandens salgstal endnu mere imponerende.

1 time siden
Pelle

nu ser man jo heldigvis også fast & furious for vin diesel og crew..

så det går nok :)

20 timer siden
Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

3 dage siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

3 dage siden