Cookie- og Privatlivspolitik
Officielt: Disneys onde dronnning vender tilbage

Officielt: Disneys onde dronnning vender tilbage

- og Michelle Pfeiffer tilslutter sig Angelina Jolie i Maleficent 2

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Walt Disney Pictures har officielt annonceret, at Maleficent fra 2014 får en efterfølger.

Angelina Jolie, der spillede den onde dronning fra Tornerose-fortællingen, gentager sin titelrolle, mens Elle Fanning igen spiller den unge Aurora.

I efterfølgeren er Maleficent ikke længere hersker over eventyrlandet, mens Aurora står over for at blive dronning. De to må indgå nye alliancer og stå over for nye modstandere for at beskytte deres verden og de magiske væsner, som bor der.

Nye på rollelisten er Michelle Pfeiffer som Dronning Ingrith, Harris Dickinson som Prince Phillip, Chiwetel Ejiofor og Ed Skrein.

Norske Joachim Rønning, der Hollywood-debuterede med den seneste Pirates of the Carribean-film, instruerer.

Maleficent 2 afventer premieredato.

Maleficent 2/Elle Fanning

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tomuser/831310

Jeg glæder mig rigtig meget til nr 2 for elsker os den første film med Maleficent og kan bedre lid den på ægte version end på tegnefilm men Maleficent er os rigtig sød men Stefan var ikke sød mod hende og hun blev jo os ond fordi han tog hendes vinger også forrådte han hende selvom de havde været venner som børn vælger han og gør det i mod hende og jeg synes ikke det var så sjovt for hende men Maleficent finder jo os ud af at Aurora er hendes Gud barn men hun prøver jo og ændre den forbandelse over hende men kun hende selv ku vække hende fordi hun kendte hende og passede på hende og hun har aldrig været ond men dem som siger hun er ond sku prøve og se godt og mere efter i filmen for hun er god nok og ikke ond men jeg synes ikke hun er ond hun er god og sød men det er Stefan ikke det er hans skyld hun bliver sådan fordi hendes hjerte bliver froset til sten men hendes hjerte bliver sig selv nå hun ser Aurora os så dem da siger hun er ond sku tage og tænke sig om men jeg glæder mig os til nr 2 kommer os for elsker os skuespilleren da spiller hende os og Aurora

Horsi

1 var dårlig og tvivler på 2 bliver bedre.

Daniel

Jeg var ikke særlig imponeret over den første. De tog en gennemsyret ond skurk, og gjorde hende god, med lidt arrighed i sig. Jeg så gerne, at de havde gjort hende ond, men med dybde, ligesom Thanos, Hanibal Lector eller lign. Og nu skal vi så have endnu en, hvor hun er dagens helt i skysovs.
Figuren fortjente ikke sin "redemption" i første film, for hun var egentlig god nok til at starte med, og lige siden Aurora var hos feerne, vågede hun over hende.

Og nu er det så superhelte kappen, hun skal have på, og rede dagen igen. Hvorfor?
Egentlig er jeg bare træt af genindspilningerne, som Disney laver på deres tegnefilm. Hvis det er en 1-1, så er den ligegyldig. Potentialet i Maleficent var jo, at her var en udgave, hvor skurken var i fokus, og derfor ikke en genindspilning af den gamle tegnefilm.
Alt i alt ser jeg ikke frem til denne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Jørgensen

Et alternativ kunne også være Rebecca Ferguson (Mission Impossible - Rogue Nation)

9 timer siden
Rasmus/Musen

Premieredatoen for Toy Story 4 i Danmark er ikke D. 21. Juni. Det er først D. 29.

16 timer siden
jørgenuser/73519
jørgenuser/73519

Igen en film der ikke bliver vist i danmark

20 timer siden
VIPER

Glæder mig til at se filmen - skal nok blive underholdende.
Men!

21 timer siden
Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

1 dag siden

Aktive debatter