Vind biografbilletter hver uge

Bond 25: No Time to Die

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
02.04.2020
| | |
No Time to Die
|
No Time to Die

Actionfilmen 'No Time to Die' (Bond 25) er den næste om Agent 007, James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6.

Bond er stoppet som aktiv agent, og nyder det afslappende liv på Jamaica. Hans otium bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer og spørger ham om hjælp.

Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabmand, men det viser sig at være bedrag. Bond kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, armeret med farlig ny teknologi.

James Bond er baseret på forfatteren Ian Flemings spionromaner og er den 25. spionfilm i serien.

Daniel Craig vender tilbage i den ikoniske rolle, for femte og sidste gang efter seneste optræden i Spectre.

Mere omtale af 'No Time to Die' følger...

Skal du se Bond 25: No Time to Die?
(557 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
susanneuser/675936

James Bond er en del af mine filmoplevelser, siden jeg var ung, så selvfølgelig skal jeg se den næste. Altid flotte stunts og god musik.

Niels

Håber de tager sig gevaldigt sammen på manuskriptfronten. Man kan sige mange gode ting om de to film Sam Menses lavede, men historierne var ikke mesterlige holdt op imod mere politiserede og detaljeredehistorier som eksempelvis Quantum Of Solace. Aktualiteten bør også være i højsædet. Hvordan forholder Bond sig eksempelvis til Brexit og kunne David Camerouns indblanding i Panama-papers-skandalen indgå på en måde... Og please ikke flere hævnplots...

Jørgen

Håber at den er lig så god som de andre 007 film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.