Cookie- og Privatlivspolitik

Solo: A Star Wars Story

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og humoristisk grundstemning. Der er mange voldsomme kamp- og krigsscener med skyderier, eksplosioner, drab og truende personer og væsner. I enkelte emotionelle scener mister eller skilles figurer fra nogle af deres nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et uvirkeligt science fiction-univers, og da volden ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
23.05.2018
| |
2 timer 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Solo: A Star Wars Story
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Level 7 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
|

Science fiction-filmen 'Solo: A Star Wars Story' er fortællingen om galaksens største charmør, Han Solo, og de unge år som former ham til den selvsikre smugler, vi møder i Star Wars: A New Hope.

Filmen følger Han Solo fra sin tidlige færd som små-hustler til turen ind i en farefuld forbryderverden, hvor hans charme og evner som pilot for alvor bliver sat på prøve. Under vingerne på den garvede slyngel Beckett drager han på sit første eventyr, hvor et bekendtskab fra fortiden påvirker slagets gang. 

På vejen møder han bl.a. sin behårede bedsteven og andenpilot Chewbacca samt den karismatiske plattenslager Lando Calrissian - og får sin første tur i det ikoniske rumskib Millennium Falcon

'Solo: A Star Wars Story' er den anden film i rækken af stjernekrigs spin-offs, hvor forgængeren var Rogue One: A Star Wars Story. Samtidig er det første gang, at Han Solo-karakteren bliver portrætteret af en anden skuespiller end Harrison Ford, som hidtil har medvirket i fire Star Wars-film i rollen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (559 votes)
4.4
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "'Solo: A Star Wars Story' er ikke nogen dårlig film. Det er bare med afstand den kedeligste 'Star Wars'-film siden 2005 ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  “Effekterne og de mange mærkelige rumvæsener er som altid en rejse værd ...” (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... actionscenerne fungerer effektivt uden at være ekstraordinære, mens personportrættet aldrig rigtig føles relevant for den figur, som vi ved, Han Solo ender med at være." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  “Alden Ehrenreich er egentlig ganske kæk og kry som den unge Han Solo. Det er bare rigtig svært at se, at han en dag vil blive den sarkastiske stratenrøver og charmør spillet og inkarneret af Harrison Ford.” (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  “Solo er flot og underholdende, men det er ikke en film, som du bliver blæst omkuld af.” (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Efter alt den omtale om denne film. Efter alt den unødvendighed over at skulle lave en film om en ung Han Solo- Efter to fyrede instruktør og de lidt blandede anmeldelser den nu har fået, så havde jeg ikke høje forventninger. Trailerne var fine, men det var The Last Jedi traileren også, og den kunne jeg ikke lide.

Solo: A Star Wars story er skam stadig en unødvendig historie. Der er sådan set dårligt nok en historie i den. Der er rigtigt mange karakter, som jeg gerne vil have set mere af: Lando. Becket. Dryden Vos var alle rigtig gode karakterer, med fremragende skuespillere, som dog desværre ikke var så meget med i filmen. Droiden L3 var hellere ikke meget med, men den karakter var jeg dog ikke lige begejstret for. Og så har filmen enkelte scener, som er en anelse lange.

Men man Alden Ehrenreich som Han Solo var et genialt valg. Han ligner ikke Harrison Ford, men han rammer Han Solo karakteren virkelig godt. Samspillet mellem Han og Chewbacca i filmen er super skruet sammen og Quira var en rigtig spændende ny karakter, som klædte filmen. Hun er selvfølgelig ikke Hans Leia, som Star Wars Fans elsker, men hendes forhold til Han er ligeså interessant.

Filmen har rigtigt mange gode action-scener, formentlig instrueret af Ron Howard. Der er en super sjov MINISPOILER tog scene, som er virkelig flot filmet. Og slutningen har også god action. Filmen har også meget god humor- Star Wars humoren er tilbage efter en del smuttere.

Den er skam rigtigt god: Solo. Jeg føler, at det er den mest gennemførte af alle Disneys Star Wars. Den har en del minusser, men har også rigtigt mange plusser.

Den får 4,5 stjerner herfra!

Baron Von Boasuser/106970

Går man ind med forventninger om at se episke rum slag, der har konsekvenser for det intergalaktiske imperium, bliver man nok lidt skuffet.
Er man derimod indstillet på at se en god gammeldags action/adventure film med en let og uforpligtende tone, hvor historien er simpel og karakterende er charmerende, sidder man tilbage med et stort smil.

Alden Ehrenreich er ikke Harrison Ford men han formår at overraske positivt og retfærdiggører absolut at han blev valgt til rollen som den unge Solo.
Donald Glover spiller Lando Calrissian på sin egen charmerende og kække måde og både Emilia Clarke (Qi'ra) og Phoebe Waller-Bridge (L3-37) formår at gøre et godt indtryk i den fjerne galakse.
Joonas Suotamo ER Chewbacca og er et af filmen absolutte højdepunkter.

Alt i alt en god og underholdende film som minder om et udateret Buck Rogers eventyr (og det går jo egentligt meget godt i tråd med hvad SW i sin tid var tiltænkt)

8/10 tusindårsfalke

Wayne

Når man går ind til noget med lave forventninger, så skal der ikke så meget til for at man bliver tilfreds.

Han Solo er for mig den største personlighed i Star Wars universet. Og det er ikke fordi at han er en "scumbag" - som altid handler for sit eget bedste. Men fordi vi ved at hans samvittighed altid vinder til sidst og bringer ham på de godes side. Det gør ham til den menneskelige helt som serien har brug for.

At han så spilles af en af mine absolutte favoritter; Harrison Ford - med et glimt i øjet og en ironi, som ingen andre kan gøre på samme måde, gør det næsten urimeligt umuligt for en efterfølger at skulle løfte.

Læs mere om Han Solo i min blog, her på Kino;

https://www.kino.dk/blogs/2015/12/det-vidste-du-maaske-ikke-om-han-solo.

På trods af at Alden Ehrenreich både er lavere og har et kraftigere ansigt, så har han en karisma som kan bære rollen - næsten. Flere gange kunne jeg se en ung Harrison Ford i præstationen, og det vidner om stor indlevelse af Alden.

Der findes kun en Harrison Ford, men Alden gør det så godt at jeg kunne distancere fra det og faktisk nyde filmen.

Filmen vil aldrig nå højt på min personlige liste over film i Star Wars sagaen, dertil er den simpelthen for let - men det er absolut god underholdning som får min anbefaling. Og så er der basis for en fortsættelse, med den afslutning.

maiuser/505959

Dejligt at få fyldt mere på historien, den kunne næsten ikke være lavet bedre.Når man ikke kan få Han Solo,er det her absolut den bedste "erstatning" Temmelig kompliceret film, tror jeg skal se den 10 gange mere,for at kunne følge med. Hastigt tempo filmen igennem,men intet er for plat. Virkelig gennemført,rigtig mange oplevelser, mange væsener og "rumverdener" Eneste minus var ,jeg synes den var for mørk,sort,brun hvid, eller måske var det dårlig 3D.
Glemte lige, Landos robot/droid er virkelig en oplevelse.Som den ser ud,kan der ikke være nogen indeni den,men det føles virkelig real

stephanie

Fed film, rigtig spændende fra start til slut

BIOMANEN

Skal se den og glæder mig helt vildt. Hele familien er tvangsindlagt til at se den. JUBIIIIIIIIIIIIIIIIII

viggo

jeg tror den vil blive god men den er ikke lisom den første starwars men skal ind og se den når den kommer ud

Johnnyuser/335920

I morgen er officiel Star Wars helligdag, og dermed en passende dag at åbne for forsalget, hvilket de har opdaget flere steder i udlandet, men jeg har ikke hørt noget fra Danmark

Johnnyuser/335920

Det er dog underligt, at forsalget til både Infinity War og Deadpool blev annonceret flere dage før det startede, men for en Star Wars film var det først dagen før. Har dog sikret mig til to forestillinger på åbningsdagen. En enkelt visning er ikke nok til at fordøje filmen. :-). Og en positiv ting, at man ENDELIG kan se filmen på præmieredagen i den største sal i normal visning. Det man nu til dags er begyndt at kalde 2D.

Nikolaj

Han Solo: Sjov. Phil Lord/ Chris Miller: Sjov. Han Solo film: Sjov.

Selvfølgelig er vi under imperiets tid, så vi får nok også en god historie ud af den.

Den bliver en must see film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.