Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Terminator: Dark Fate

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående actionfyldt og dyster stemning. Der er talrige voldelige scener i tæt rækkefølge og de rummer forfølgelser, ødelæggelser af bygninger og genstande, kampe med våben, skud, og eksplosioner. En del af volden er detaljeret og blodig, og den rammer også de centrale figurer, som publikum identificerer sig med. Da handlingen imidlertid udspiller sig delvist i et science fiction-univers og da genren er velkendt, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15. Filmen får derfor en 15-års aldersgrænse.

Se mere på medierådet.dk
31.10.2019
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Terminator: Dark Fate
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Level 7, Babybio
|

Actionfilmen 'Terminator: Dark Fate' er den direkte efterfølger til Terminator 2: Dommedag, og har igen Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton i rollerne som cyborg og Sarah Connor.

I filmen slår Sarah Connor sig sammen med en hybrid mellem en cyborg og et menneske ved navn Grace, der er sendt tilbage i tiden for at beskytte den unge Dani. En avanceret dræberrobot er nemlig på sporet af Dani, og de eneste, der kan hjælpe, er Sarah og Grace.

'Terminator: Dark Fate' er den sjette Terminator-film, efter seriens begyndelse i 1984, men den tager udgangspunkt efter begivenhederne i den succesrige 2'er fra 1991.

Filmen blander ligesom forgængerne action og science fiction i nogenlunde lige dele, mens tidsrejser og tekonlogisk armageddon spiller en vigtig rolle.

Seriens helt store stjerne, 72-årige Arnold Schwarzenegger, vender tilbage i en mystisk rolle, mens Linda Hamilton for første gang siden 1991 spiller en af filmhistoriens sejeste actionhelte, Sarah Connor.

Manden bag den rapkæftede superheltefilm, Deadpool, sidder i instruktørstolen, og James Cameron, som var med til at starte det hele, producerer. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (114 votes)
4.3
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Udover at tilføre '... Dark Fate' noget ilt mellem brandbomberne er Schwarzeneggers påfaldende udforskning af sine feminine sider en del af filmens tidstypiske kønspolitik: Det er kvinderne, der har kamuflagebukserne på ..." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Der er masser af nostalgisk glæde over at se Linda Hamilton og Arnold Schwarzenegger i deres glansroller igen, flere af actionscenerne er hæsblæsende på den helt rigtige måde, og der er fine små doser af humor midt i al balladen." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Man skal være dedikeret fan af både robotter, science fiction og Arnold Schwarzenegger for at sluge den nye film med armene hævet højt over hovedet." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "... gensynet med Linda Hamilton som Sarah Connor er filmens største attraktion. Uden et spor af Botox mellem de mange rynker og med en stemme, der lyder som en storrygers baryton, fremstår hun som et badass-bud på et trodsigt menneske i en tid, hvor plastik udglatter hud, og digitale effekter polerer oppustede filmproduktioner." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "... hård action, som bevæger sig hurtigt, og især Mackenzie Davis er imponerende som den fysisk forbedrede kvindekriger. Mætheden kommer, da Schwarzenegger er introduceret, og forudsætningerne er på plads. Herfra er der bare blind action. Mest til gamle firserfans." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sune Pedersenuser/171268

Det er jo ikke Terminator 6 ...

det er en "Reboot" film ...

Så det er faktisk Terminator 3 ... hvilket James Cameron selv har sagt...

The Joker

Det burde Kino også vide!
Btw. Det er ikke nogen reboot. Man skal glemme Terminator 3 - 5. Da de ikke har noget at gøre med Terminator 1 og 2 + den nye ;-)

Sune Pedersenuser/171268

Det har James Cameron glædet sig til i mange år at kunne gøre :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.