Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Ugens Gang

Fri debat → Ugens Gang

Antaeus
Antaeus 3 år siden

Det kunne være spændende at høre hvad folk får set og købt hver uge.
Så meningen er at her skriver hver uge.
Og man må meget gerne diskutere filmene, anbefale film, køb af film osv.

-Hvad har DU set i løbet af ugen?
-Hvad har DU købt i løbet af ugen?
-Det kan være alt fra film, serie, dokumentar og endda TV.

Efter at den store Fona røg på Strøget i Kbh. er det sjældent at jeg får købt film, hvilket nok også hænger sammen med at jeg har både Netflix, HBO og DanskFilm.

I løbet af ugen har jeg faktisk kun fået set en enste film eller serie:

Elementary Sæson 3, afsnit 3
Jeg er vild med Jeremy Brett i Sherlock Holmes, men Elementary er nu også fremragende og jeg nyder virkelig at se hvert afsnit.
En ny moderne version af Sherlock Holmes hvor der er lavet rigtig mange twist i forhold til den originale Sherlock Holmes, at det nærmest kun er 40% Sherlock Holmes, men det er godt lavet og det er i den grad underholdende. Og i og med at det er twistet så meget så sidder man heller ikke og skal finde fejl i forhold til den Sherlock Holmes man kender. Mon ikke jeg også når afsnit 4 i dag.

Og ellers har den jo stået på noget EM i fodbold og finalen skal så ses i dag, hvor Frankrig vinder....!

Stem op!
387
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julie

Serier:
3% - har set resten af sæson 2, håber der kommer mere af denne serie. Fik ikke skrevet sidst at serien er på portugisisk, så det krævede lidt tilvænning ikke at kunne forstå hvad det er de siger :P

NCIS - S15 E18 et spændende afsnit!

The Handmaids Tale - S2 E5 også et rigtig godt afsnit, de holder standarden.

Designated Survivor - S2 E22 sæsonfinale og desværre fortsætter denne serie ikke længere. Jeg kan ellers rigtig godt lide den, også er det bare lidt irriterende at den slutter på en cliffhanger! I want more :(

The Alienist - S1 en rigtig god serie, spændende! Den handler om en sindssygelæge der prøver at opklare en række mord af drengeludere, ved at prøve at forstå ham der står bag dets baggrund osv.

Homeland - S1 E1-9 så begyndte jeg på Homeland. Jeg havde faktisk forventet at det var endnu en af de serier hvor der kører én sag fra afsnit til afsnit, men sådan er den slet ikke. Den er rigtig spændende og handler i grove træk om en soldat der har været taget til fange af Al Quida i mange år, men som til sidst bliver frelst og kommer tilbage til USA og hans familie. CIA har fået intell om at der er en hjemvendt soldat der skulle være blevet omvendt og arbejder for Al Quida, så jagten på den person går ind også fortsætter det ellers derfra.

Film:

Tully - jeg var i biografen med en veninde i forbindelse med at der var gratis billetter. Det var ikke lige den film vi først ville have valgt, men det var nærmest det eneste der var tilbage. Men filmen var faktisk overraskende god. Den handler om en
mor til to, med den tredje på vej, som får tilbudt en nightnanny, som kommer og passer barnet om natten og laver forskellige gøremål i huset imens de andre sover. I starten er hun modvillig men går med til at prøve det. Filmen handler også rigtig meget omkring det pres der er på mødre nu om dage om at skulle gøre alt perfekt osv. Filmen virker meget realistisk og jordnær, hvilket er en af de ting der går at filmen virker rigtig godt. Men filmen har også et twist som du ikke lige ser komme.

Lady Bird - jeg havde glædet mig meget til at se denne film og nøj hvor blev jeg skuffet. Der sker nærmest ikke noget i filmen, den er faktisk lidt halvkedelig. Der var rigtig flot skuespil dog.

Zodiac - en rigtig spændende film med en masse store stjerner: Robert Downey jr., Mark Ruffalo, Jake Gyllenhaal. Filmen handler om en seriemorder der kalder sig for Zodiac, som skriver til pressen, politiet, selv ringer sit mord ind, laver gåder folk kan løse osv. Filmen er baseret på en sand historie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter