Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Avengers: Infinity War

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe, drab på uskyldige, brutale handlinger og massive ødelæggelser. Filmen indeholder væsner og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis, og i enkelte scener udsættes figurer for store pinsler eller tilintetgørelse foran deres nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
25.04.2018
| |
2 timer 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Infinity War
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, 4DX 3D, 4DX 2D, Babybio 2D, 2D Sidste Chance, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|

Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' er den tredje film med de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor og Black Widow.

Heltene og deres allierede har adskillige gange stået over for modstandere, der er for mægtige til at besejre for det enkelte individ. Men nu står gruppen over for den ultimative kosmiske trussel i form af Thanos.

Skurken er på jagt efter de seks infinity stones, der - hvis de samles - giver Thanos ufattelige kræfter og gør ham i stand til at manipulere med intet mindre end vores alle sammens virkelighed.

Alt, hvad The Avengers har kæmpet for, har ledt op til dette øjeblik, og aldrig tidligere har verdens skæbne været mere usikker.

'Avengers: Infinity War' er den forløbige kulmination på 18 foregående Marvel-film, og udover de velkendte Avengers-helte tilslutter bl.a. Black Panther, Guardians of the Galaxy, Dr. Strange og Spider-Man sig kampen mod Thanos.

Grundlaget for historien skal findes i det episke tegneserieforlæg 'Infinity Gauntlet', der udkom i 1991, og filmen følger efter The Avengers fra 2012 og Avengers: Age of Ultron, men også begivenheder i Captain America: Civil War.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1675 votes)
5.4
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmens voldsomme lyd- og billedside er en nærmest fysisk biografoplevelse, men ikke desto mindre er det mest imponerende den fornemme orkestrering af skift i tempo og tone fra de (lige lovligt) mange slagsmålsscener til de mere lavmælte møder mellem de enkelte aktører i den svulmende trup af karakterer." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Marvel leverer endnu en gang 100 procents virkelighedsflugt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... er man til Marvel, hører 'Avengers: Infinity War' så absolut til i den bedre ende af skalaen blandt de indtil videre 19 film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Russo-brødrene, der også stod bag den vellykkede 'Captain America: Civil War', som splittede Avengers-holdet i en intern strid, håndterer den næsten umulige opgave med at fusionere så mange forskellige superhelte i én historie overraskende godt." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Guardians-holdets vittige dialog lyser op i den ellers ganske skæbnetunge undergangshistorie ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Avengers: Infinity War' kunne være blevet en kedelig, overlæsset farvelade af en film. I stedet er den klar, stringent og meget spændende. Det er faktisk en af de allerbedste Marvel-film." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mariama

Glæder mig til den anden del

Benjamin

Du bliver virkelig overrasket. Slut med Ultron! Nu er der virkelig noget på spil. Thanos er den ultimative test på venskab og samarbejde!

Mirob

... og så fået en ordentligt afslutning. Åh, the suspense!! Jeg tror jeg gennemgik det fulde følelsesregister under filmen og endte i en form for apatisk indifference. Og at en film kan have en så omfattende påvirkning, er jo egentlig en særlig form for præstation. Så fem stjerner herfra, og den sidste stjerne var kommet på hvis *spoiler alert* Hawkeye havde været med!!!! #TeamHawkeyeForever #Offended #AnOriginalAvenger #WhatIsThis

Jakob P.

Avengers: Infinity War får 5 stjerner af Anmelderen *****

Dette her er den ultimative film over dem alle, Avengers 3 rummer alle vores superhelte som vi kender dem, og samtidig også den store fælles fjende Thanos. Der var virkelig lagt i kakkelovnen til en stor gang action og spænding, og dette blev også leveret, jeg blev personligt blæst væk af denne film som rummer samtlige scener i tekstbogen for en god film. Slutningen kan man altid have en mening eller to om, men grundlæggende er spørgsmålet om man føler sig underholdt? Og om slutningen passer til ens personlige smag, eller hvad? Det er så nemt at dømme og være utilfreds, men jeg var i den grad underholdt og selv om slutningen er barsk, så er denne film stadig en rigtig fed film som i hvert fald levede op til mine forventninger.

Universet er i fare, og vores alle sammens superhelte må træde sammen og træde i karakter overfor en stor fælles fjende: Thanos. Thanos er et kraftfuldt væsen, som tror på ved at halvere universets befolkning og skabninger, så er der mere plads til resten. Men er dette ikke folkemord? Og hvem skal så bestemme hvem som skal dø og hvem som skal leve? Avengers ønsker at forhindre Thanos i at samle de legendariske infinity stones, som giver ham magten over virkeligheden og over universet, og som giver ham magten over hvem som skal leve og hvem som skal dø. Dette må for enhver pris forhindres, og mod Thanos og hans hær, må Avengers træde sammen og kæmpe. Det er den ultimative kamp for universets overlevelse, og alle vores superhelte er samlet.

Marveluniverset er genialt, og alle superheltene er fuldstændig sig selv i alle deres film, også i Avengers-filmene. Skuespillet bliver leveret professionelt, selvsikkert og stilsikkert, handlingen tager dig med på en rejse som kun Avengers kan tage dig med på, og historien er fængende, relevant og spændende. Tempomæssigt ligger vi helt klart i den høje ende, for selv om der er stille øjeblikke, så er der knald på og gang i den hele tiden. Man keder sig ikke på noget tidspunkt under filmen, og jeg føler man er underholdt hele vejen igennem filmen. Rytmen er perfekt, der er god balance mellem hver scene og hvert skift i hvert scenarie som forekommer i filmen, og man kan følge med i filmens handling uden det bliver for rodet eller for forvirrende. Så alt i alt en rigtig god og fed film, se den! Den er for vild!

Ollie

Jeg synes, at Avengers: Infinity War er den bedste Marvel-film hidtil. Den er sjov, rørende og action-fyldt. Den var 10 års ventetid værd. Jeg kan kun anbefale den

Mads

Marvels film generelt når ikke samme niveau som DC film, men gode effekter i filmen. Handlingen er dog for overdrevet

Thomas

I en film med superhelte, guder, magikere og monstere og aliens, der syntes du der er noget der er overdrevet, alt i den film er overdrevet, hvilket er netop hvorfor den er såååå mega fed.

Mads

Hvis du sammenligner med DC Batman trilogien, så er Marvel alt for overdrevet

Heineuser/544865

Tror du har byttet rundt på "Marvels" og "DC film" i din sætning

Mads

Syntes at DC Batman trilogien er bedre end marvels film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.