Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Avengers: Infinity War

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe, drab på uskyldige, brutale handlinger og massive ødelæggelser. Filmen indeholder væsner og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis, og i enkelte scener udsættes figurer for store pinsler eller tilintetgørelse foran deres nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
25.04.2018
| |
2 timer 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Infinity War
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, 4DX 3D, 4DX 2D, Babybio 2D, 2D Sidste Chance, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|

Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' er den tredje film med de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor og Black Widow.

Heltene og deres allierede har adskillige gange stået over for modstandere, der er for mægtige til at besejre for det enkelte individ. Men nu står gruppen over for den ultimative kosmiske trussel i form af Thanos.

Skurken er på jagt efter de seks infinity stones, der - hvis de samles - giver Thanos ufattelige kræfter og gør ham i stand til at manipulere med intet mindre end vores alle sammens virkelighed.

Alt, hvad The Avengers har kæmpet for, har ledt op til dette øjeblik, og aldrig tidligere har verdens skæbne været mere usikker.

'Avengers: Infinity War' er den forløbige kulmination på 18 foregående Marvel-film, og udover de velkendte Avengers-helte tilslutter bl.a. Black Panther, Guardians of the Galaxy, Dr. Strange og Spider-Man sig kampen mod Thanos.

Grundlaget for historien skal findes i det episke tegneserieforlæg 'Infinity Gauntlet', der udkom i 1991, og filmen følger efter The Avengers fra 2012 og Avengers: Age of Ultron, men også begivenheder i Captain America: Civil War.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1367 votes)
5.4
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmens voldsomme lyd- og billedside er en nærmest fysisk biografoplevelse, men ikke desto mindre er det mest imponerende den fornemme orkestrering af skift i tempo og tone fra de (lige lovligt) mange slagsmålsscener til de mere lavmælte møder mellem de enkelte aktører i den svulmende trup af karakterer." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Marvel leverer endnu en gang 100 procents virkelighedsflugt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... er man til Marvel, hører 'Avengers: Infinity War' så absolut til i den bedre ende af skalaen blandt de indtil videre 19 film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Russo-brødrene, der også stod bag den vellykkede 'Captain America: Civil War', som splittede Avengers-holdet i en intern strid, håndterer den næsten umulige opgave med at fusionere så mange forskellige superhelte i én historie overraskende godt." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Guardians-holdets vittige dialog lyser op i den ellers ganske skæbnetunge undergangshistorie ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Avengers: Infinity War' kunne være blevet en kedelig, overlæsset farvelade af en film. I stedet er den klar, stringent og meget spændende. Det er faktisk en af de allerbedste Marvel-film." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Avengers: Infinity War får 5 stjerner af Anmelderen *****

Dette her er den ultimative film over dem alle, Avengers 3 rummer alle vores superhelte som vi kender dem, og samtidig også den store fælles fjende Thanos. Der var virkelig lagt i kakkelovnen til en stor gang action og spænding, og dette blev også leveret, jeg blev personligt blæst væk af denne film som rummer samtlige scener i tekstbogen for en god film. Slutningen kan man altid have en mening eller to om, men grundlæggende er spørgsmålet om man føler sig underholdt? Og om slutningen passer til ens personlige smag, eller hvad? Det er så nemt at dømme og være utilfreds, men jeg var i den grad underholdt og selv om slutningen er barsk, så er denne film stadig en rigtig fed film som i hvert fald levede op til mine forventninger.

Universet er i fare, og vores alle sammens superhelte må træde sammen og træde i karakter overfor en stor fælles fjende: Thanos. Thanos er et kraftfuldt væsen, som tror på ved at halvere universets befolkning og skabninger, så er der mere plads til resten. Men er dette ikke folkemord? Og hvem skal så bestemme hvem som skal dø og hvem som skal leve? Avengers ønsker at forhindre Thanos i at samle de legendariske infinity stones, som giver ham magten over virkeligheden og over universet, og som giver ham magten over hvem som skal leve og hvem som skal dø. Dette må for enhver pris forhindres, og mod Thanos og hans hær, må Avengers træde sammen og kæmpe. Det er den ultimative kamp for universets overlevelse, og alle vores superhelte er samlet.

Marveluniverset er genialt, og alle superheltene er fuldstændig sig selv i alle deres film, også i Avengers-filmene. Skuespillet bliver leveret professionelt, selvsikkert og stilsikkert, handlingen tager dig med på en rejse som kun Avengers kan tage dig med på, og historien er fængende, relevant og spændende. Tempomæssigt ligger vi helt klart i den høje ende, for selv om der er stille øjeblikke, så er der knald på og gang i den hele tiden. Man keder sig ikke på noget tidspunkt under filmen, og jeg føler man er underholdt hele vejen igennem filmen. Rytmen er perfekt, der er god balance mellem hver scene og hvert skift i hvert scenarie som forekommer i filmen, og man kan følge med i filmens handling uden det bliver for rodet eller for forvirrende. Så alt i alt en rigtig god og fed film, se den! Den er for vild!

Ollie

Jeg synes, at Avengers: Infinity War er den bedste Marvel-film hidtil. Den er sjov, rørende og action-fyldt. Den var 10 års ventetid værd. Jeg kan kun anbefale den

Mads

Marvels film generelt når ikke samme niveau som DC film, men gode effekter i filmen. Handlingen er dog for overdrevet

Thomas

I en film med superhelte, guder, magikere og monstere og aliens, der syntes du der er noget der er overdrevet, alt i den film er overdrevet, hvilket er netop hvorfor den er såååå mega fed.

Heineuser/544865

Tror du har byttet rundt på "Marvels" og "DC film" i din sætning

rasmususer/731010

SPOILER:
Jeg har fulgt MCU siden Iron Man kom ud for 10 år siden. Jeg har set dem bygge denne verden og fortalt disse fede karakterers historie. Og som alle burde vide så har alle historier en begyndelse, midte og slutning. På trods af nogle bump her og der ville denne film være en perfect slutning til Iron Mans historie. Denne film kunne have været en perfect kulmination af komedie, action og hjerteknuser. Hele filmen leveret fulgt ud på komedie og action men var alt for bange til at gå mere end et par få skridt ud i hjerteknuser havet. De dræbte et par B karakterer for evigt men alle ville kunne se at dem der forsvandt til sidst vender tilbage i Avengers 4. Og der var ikke engang en eneste A karakter blandt dem.
Alt i alt er det her stadig en fantastisk film men hvis de bare havde haft lidt mod og taget en chance ved at dræbe i hvert fald en A karakter (Helst Iron Man siden hans historie er blevet fortalt) så ville dette være min yndlings film nogensinde. Den var så tæt på men stoppede ved mållinjen. Og det gør mig nærmest mere vred end hvis dette bare var en dårlig film.

Morten

Helt igennem en fantastisk filmoplevelse.

René Munch Nielsen

Avengers: Infinity War er en fantastisk flot film og en film der er alle pengene værd. Er virkelig spændt på den videre udvikling for Marvel. Kan helt klart anbefales.

Julius

Fra instruktørerne af den bedste comedyserie nogensinde kommer et dommedagsactionorgie med død, ødelæggelse, jokes, flyvende kapper, sten, magiske varmelapper, flyvende møllehjul, farverige universer, mere død og ødelæggelse, slåskampe på jorden, slåskampe i rummet og slåskampe på måner. Alt dette fås i Marvels overraskende dystre “Infinity War” (indsæt joke om filmens længde her), som efterlader seerne nærmest fysisk udmattede efter den eksplosive handling.

Det er svært at gå ind til “Infinity War” uden henblik for den monumentale bedrift, Marvel har udført gennem det sidste årti. Der er langsomt, ujævnt, men sikkert blevet bygget op til kulminationen af et kolossalt filmeksperiment, som bringer karaktererne fra 18 forskellige film sammen i én film, og det skal alt sammen hænge sammen. Og det gør det!

I “Infinity War” møder vi for alvor superskurken over dem alle, Thanos, som har sat sig for at bringe balance i universet ved at udradere halvdelen af alt liv. Dette kan han, når han får alle de såkaldte “Infinity Stones”, som er spredt rundt omkring i universet. Får han dem alle, er han praktisk talt uovervindelig. Og det er så op til vores Avengers at stoppe ham. Det gør de ihærdige forsøg på, først på Jorden, så i rummet, så et andet sted i rummet, og så på Jorden igen, og så videre.

Det største problem, Marvels film altid har haft, var hvor konsekvensfri handlingen føltes. Der var aldrig den store fare for figurerne, og der var dermed ikke det store for publikum at bekymre sig om. “Infinity War” tackler dette med det samme, og er ikke bange for at slå små såvel som store karakterer ihjel. Dette resulterer i to rigtigt gode sider ved “Infinity War”, som adskiller den fra resten af filmene; vi mærker nu endelig konsekvenserne af en reelt stærk trussel og så fremstår skurken faktisk som en trussel.

Thanos er en sjov størrelse, for frem til “Infinity War” havde han lidt samme rolle som Palpatine i “Empire Strikes Back”, for han var mest bare den store onde skurk, vi aldrig så i aktion, men i stedet bare var ond og sur i baggrunden. Nu får vi et meget bedre og bredere indblik i hans motivation og personlighed, og den er slet ikke så simpel som først antaget. Han er overbevist om, at det han gør, er det rigtige, men han hader at gøre det. Han handler kun ud for en (indrømmet meget forskruet) moralsk forpligtelse, som han føler at han er den eneste, der har viljestyrken til.

Samtidig har vi jo så gennem alle de andre Marvel-film bygget op til at få etableret alle vores hovedpersoner, så der er ingen grund til at spille skærmtid på deres eventuelle udvikling. Dette resulterer i, at vi næsten har udelukkende fokus på Thanos, og han er nærmest den figur, vi ser mest til i “Infinity War”.

På trods af det kolossale cast jonglerer Russo-brødrene elegant mellem tre-fire forskellige B-plots til forskel for at have alle samlet på ét sted. Dette er bestemt den bedste måde at fortælle en historie af en sådan skala på, og det resulterer i, at vi som publikum får kolossal visuel variation i filmen.

Ét sted skal Thor og Rocket Racoon jumpstarte en død stjerne (nok undertegnedes personlige favoritsetpiece i filmen), et andet skal Iron Man og Spider-Man redde Doctor Strange, et tredje skal Captain America og Black Panther forsvare Wakanda. Det fungerer alt sammen meget bedre end det har nogen ret til, og nærmest så snart man tænker “Hm, det er da længe siden vi har set noget til Thor”, klipper vi tilbage til ham og venner.

Desværre skal det også siges, hvor lidt følelsesmæssig engagering undertegnede havde. Der blev ikke udgydt mange tårer, og der var i det hele taget ikke den store interesse for nogle af karakterernes velbefindende, udover enkelte udvalgte, men det er virkelig ét af meget få kritikpunkter, jeg kan finde.

Dog kan man nu sige dette om Marvelfilmene: Det er lidt som en lang tv-serie, hvor den for det meste er ganske underholdende, og der er enkelte afsnit der agerer højdepunkter. Jeg ville dog aldrig kunne retfærdiggøre at se hele molevitten igen for de to eller tre afsnit, jeg synes er sindssygt fede.

Der er tale om en intet mindre end fremragende sommerblockbuster, som rammer alle de punkter den skal. Den er sjov, den er mørk, den er direkte deprimerende til tider, og den er sidst men ikke mindst meget opfindsom.

Nicklas

Jeg var så underholdt og kan ikke vente til anden del!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.