Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Avengers: Infinity War

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe, drab på uskyldige, brutale handlinger og massive ødelæggelser. Filmen indeholder væsner og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis, og i enkelte scener udsættes figurer for store pinsler eller tilintetgørelse foran deres nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
25.04.2018
| |
2 timer 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Infinity War
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, 4DX 3D, 4DX 2D, Babybio 2D, 2D Sidste Chance, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|

Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' er den tredje film med de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor og Black Widow.

Heltene og deres allierede har adskillige gange stået over for modstandere, der er for mægtige til at besejre for det enkelte individ. Men nu står gruppen over for den ultimative kosmiske trussel i form af Thanos.

Skurken er på jagt efter de seks infinity stones, der - hvis de samles - giver Thanos ufattelige kræfter og gør ham i stand til at manipulere med intet mindre end vores alle sammens virkelighed.

Alt, hvad The Avengers har kæmpet for, har ledt op til dette øjeblik, og aldrig tidligere har verdens skæbne været mere usikker.

'Avengers: Infinity War' er den forløbige kulmination på 18 foregående Marvel-film, og udover de velkendte Avengers-helte tilslutter bl.a. Black Panther, Guardians of the Galaxy, Dr. Strange og Spider-Man sig kampen mod Thanos.

Grundlaget for historien skal findes i det episke tegneserieforlæg 'Infinity Gauntlet', der udkom i 1991, og filmen følger efter The Avengers fra 2012 og Avengers: Age of Ultron, men også begivenheder i Captain America: Civil War.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1574 votes)
5.4
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmens voldsomme lyd- og billedside er en nærmest fysisk biografoplevelse, men ikke desto mindre er det mest imponerende den fornemme orkestrering af skift i tempo og tone fra de (lige lovligt) mange slagsmålsscener til de mere lavmælte møder mellem de enkelte aktører i den svulmende trup af karakterer." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Marvel leverer endnu en gang 100 procents virkelighedsflugt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... er man til Marvel, hører 'Avengers: Infinity War' så absolut til i den bedre ende af skalaen blandt de indtil videre 19 film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Russo-brødrene, der også stod bag den vellykkede 'Captain America: Civil War', som splittede Avengers-holdet i en intern strid, håndterer den næsten umulige opgave med at fusionere så mange forskellige superhelte i én historie overraskende godt." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Guardians-holdets vittige dialog lyser op i den ellers ganske skæbnetunge undergangshistorie ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Avengers: Infinity War' kunne være blevet en kedelig, overlæsset farvelade af en film. I stedet er den klar, stringent og meget spændende. Det er faktisk en af de allerbedste Marvel-film." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
René Munch Nielsen

Avengers: Infinity War er en fantastisk flot film og en film der er alle pengene værd. Er virkelig spændt på den videre udvikling for Marvel. Kan helt klart anbefales.

Julius

Fra instruktørerne af den bedste comedyserie nogensinde kommer et dommedagsactionorgie med død, ødelæggelse, jokes, flyvende kapper, sten, magiske varmelapper, flyvende møllehjul, farverige universer, mere død og ødelæggelse, slåskampe på jorden, slåskampe i rummet og slåskampe på måner. Alt dette fås i Marvels overraskende dystre “Infinity War” (indsæt joke om filmens længde her), som efterlader seerne nærmest fysisk udmattede efter den eksplosive handling.

Det er svært at gå ind til “Infinity War” uden henblik for den monumentale bedrift, Marvel har udført gennem det sidste årti. Der er langsomt, ujævnt, men sikkert blevet bygget op til kulminationen af et kolossalt filmeksperiment, som bringer karaktererne fra 18 forskellige film sammen i én film, og det skal alt sammen hænge sammen. Og det gør det!

I “Infinity War” møder vi for alvor superskurken over dem alle, Thanos, som har sat sig for at bringe balance i universet ved at udradere halvdelen af alt liv. Dette kan han, når han får alle de såkaldte “Infinity Stones”, som er spredt rundt omkring i universet. Får han dem alle, er han praktisk talt uovervindelig. Og det er så op til vores Avengers at stoppe ham. Det gør de ihærdige forsøg på, først på Jorden, så i rummet, så et andet sted i rummet, og så på Jorden igen, og så videre.

Det største problem, Marvels film altid har haft, var hvor konsekvensfri handlingen føltes. Der var aldrig den store fare for figurerne, og der var dermed ikke det store for publikum at bekymre sig om. “Infinity War” tackler dette med det samme, og er ikke bange for at slå små såvel som store karakterer ihjel. Dette resulterer i to rigtigt gode sider ved “Infinity War”, som adskiller den fra resten af filmene; vi mærker nu endelig konsekvenserne af en reelt stærk trussel og så fremstår skurken faktisk som en trussel.

Thanos er en sjov størrelse, for frem til “Infinity War” havde han lidt samme rolle som Palpatine i “Empire Strikes Back”, for han var mest bare den store onde skurk, vi aldrig så i aktion, men i stedet bare var ond og sur i baggrunden. Nu får vi et meget bedre og bredere indblik i hans motivation og personlighed, og den er slet ikke så simpel som først antaget. Han er overbevist om, at det han gør, er det rigtige, men han hader at gøre det. Han handler kun ud for en (indrømmet meget forskruet) moralsk forpligtelse, som han føler at han er den eneste, der har viljestyrken til.

Samtidig har vi jo så gennem alle de andre Marvel-film bygget op til at få etableret alle vores hovedpersoner, så der er ingen grund til at spille skærmtid på deres eventuelle udvikling. Dette resulterer i, at vi næsten har udelukkende fokus på Thanos, og han er nærmest den figur, vi ser mest til i “Infinity War”.

På trods af det kolossale cast jonglerer Russo-brødrene elegant mellem tre-fire forskellige B-plots til forskel for at have alle samlet på ét sted. Dette er bestemt den bedste måde at fortælle en historie af en sådan skala på, og det resulterer i, at vi som publikum får kolossal visuel variation i filmen.

Ét sted skal Thor og Rocket Racoon jumpstarte en død stjerne (nok undertegnedes personlige favoritsetpiece i filmen), et andet skal Iron Man og Spider-Man redde Doctor Strange, et tredje skal Captain America og Black Panther forsvare Wakanda. Det fungerer alt sammen meget bedre end det har nogen ret til, og nærmest så snart man tænker “Hm, det er da længe siden vi har set noget til Thor”, klipper vi tilbage til ham og venner.

Desværre skal det også siges, hvor lidt følelsesmæssig engagering undertegnede havde. Der blev ikke udgydt mange tårer, og der var i det hele taget ikke den store interesse for nogle af karakterernes velbefindende, udover enkelte udvalgte, men det er virkelig ét af meget få kritikpunkter, jeg kan finde.

Dog kan man nu sige dette om Marvelfilmene: Det er lidt som en lang tv-serie, hvor den for det meste er ganske underholdende, og der er enkelte afsnit der agerer højdepunkter. Jeg ville dog aldrig kunne retfærdiggøre at se hele molevitten igen for de to eller tre afsnit, jeg synes er sindssygt fede.

Der er tale om en intet mindre end fremragende sommerblockbuster, som rammer alle de punkter den skal. Den er sjov, den er mørk, den er direkte deprimerende til tider, og den er sidst men ikke mindst meget opfindsom.

Nicklas

Jeg var så underholdt og kan ikke vente til anden del!

maiuser/505959

Tænkte at 2½ time var lige i overkanten,men man nåede ikke at kede sig.Noget forvirrende,og så alligevel ikke.Det føles som at møde en kær familie ,man ikke har set længe.Dejligt med alle de overraskende helte/væsner der dukker op.Det føles på en eller anden måde godt,at de også kommer til at kende hinanden.Guardians of the Galaxy er nu mine yndlings.

Mohammed

Jeg har ikke set den endu, men mit hjerte fortæller mig at den bliver god.

Mads

Filmen er SÅ fantastisk god og spændende, selv hvis man ikke er den store Marvel-fan... Jeg kan helt klart anbefale den! Det er en film, man IKKE vil gå glip af I BIOGRAFEN! Så meget kan jeg sige. Hvis man har muligheden, anbefaler jeg IMAX 3D. Ellers 3D med de rigtig mange flotte visuelle effekter! ;)

S. Rico

Det er et voldsomt imponerende projekt, som MCU kulminerer med her. Tænk at man over en periode på 10 år og gennem 18 film har kunnet fastholde interessen, den røde tråd og de mange Hollywood stjerner hele vejen. Det er helt uden fortilfælde, og det virker næsten utopisk, at det er lykkedes. Og her er den så: Thanos vs. Avengers, Spiderman, Dr. Strange, Black Panther og Guardians of the Galaxy.

Det burde være umuligt at kaste så mange superhelte ind i en film, uden at det bliver et rodet misk-mask.
Ja ok, hvis man ikke har set nogen af de andre film, så har man ikke en jordisk chance. Men har man fulgt bare nogenlunde med, så hænger det hele ganske nydeligt sammen. Alle de væsentlige karakterer har fået tilpas med screentime, uden at det virker forceret. Tværtimod, så kører det hele legende let med god dialog og humor - og selvfølgelig masser af hæsblæsende flot action. Det er top underholdende at være i selskab med denne brogede flok, og tiden flyver afsted. Jeg kan ikke tidligere mindes, at en film på 2½ time er gået så hurtig.

Og så er der skurken. Thanos indfrier alle forventninger til den ultimative bad-ass superskurk. Han er voldsom sej, han er monster powerfull, og han er intelligent. Og dog! Thanos lider af det klassiske James Bond skurke syndrom. Hvorfor dræber han ikke sine ærkefjender, når han har chancen? Det er virklig dumt! Eller rettere: det tror jeg det er. For jeg har jo ikke set, hvad der sker i den næste film endnu...

SPOILERS i det følgende:

Desuden kunne jeg ikke undgå at blive irriteret over, hvorfor Thanos ikke bare knuste Iron Man og Spiderman som to fluer under deres lange slåskamp. Thanos havde på det tidspunkt fire infinity stones, og Iron Man og Spiderman burde derfor ikke have en jordisk chance for at yde nogen som helst nævneværdig modstand. Men alligevel holder de ham stangen i ret lang tid.
Det kunne jeg dog til dels have set gennem fingre med - men der hvor jeg stod af var, da Dr. Strange frivilligt gav Thanos the Time Stone for at redde livet på en person, som han knap nok kendte. Det forekommer mig at være meget ude af karakter for den intelligente og kyniske Dr. Strange. Pyt med at der er miliarder af liv, der senere går tabt. Bare jeg nu og her redder ét liv. Well, det kan selvfølgelig være, at der kommer en god forklaring på dette valg i den næste film (Dr. Strange havde jo trods alt selv kigget ind i fremtiden tidligere). Men lige da det skete, så ødelagde det noget af filmoplevelsen for mig. Sidst man ikke mindst, så blev jeg ret irriteret over, at filmskaberne ikke havde modet til at lade nogle af de primære hovedpersoner dø. Samtlige af de oprindelige Avengers overlever. Og det selv om døden ifølge Thanos skulle ramme helt tilfældig. Det var på ingen måde tilfældigt. Det skal siges, at jeg også er farvet af, at jeg har været irriteret på Tony Stark lige siden Iron Man 2. Why won't he just DIE!

Filmen ender med en forventelig cliffhanger. Nu glæder jeg mig bare til at gense alle de første 18 film (som jeg lige har købt på blu-ray til 66 kr. pr. stk.). Når jeg så kommer til gensynet med Infinity War, så vil jeg nok nyde den i højere grad. Dels vil jeg have affundet mig med, hvad der sker, og dels vil jeg have fordelen ved netop at have set alle detaljerne fra de sidste 10 års film. Og så vil premieren på Avengers 4 forhåbentlig ligge lige om hjørnet, når jeg kommer dertil.

Wayne

Spoiler;

Til din spoiler; Gætter på at Dr. Strange havde en plan - han var jo den eneste som havde set den ene gode fremtid ud af uendelige katastrofer, som du selv skriver...

S. Rico

Ja, det er ret oplagt nu her efter filmen. Men da jeg sad og så den, var det ikke helt så oplagt, og det ødelagde desværre noget for mig. Det er hvad der kan ske, når man lægger hjernen i garderoben og bare sætter sig til at nyde en tju-bang film.
Til gengæld var jeg til sidst i filmen ikke et øjeblik i tvivl om, at vi var vidne til et "reset button" optakt i bedste Star Trek stil...

Mikkeluser/847591

Jeg er en Marvel fan, men indrømmer hellere end gerne at de fleste af deres film har været gode, men ikke fantastiske. Og det var med tårnhøje forventninger at jeg tog ind og så denne her, fuldt bevidst om at Marvels film tidligere har været enormt spændende i deres trailere, hvor selve filmen var... noget andet (I'm looking at you, Iron Man 3!).

Men denne film levede op til mine forventninger og meget mere endnu. Endelig kom der en film som, trods der foregår meget på de 2½ times runtime, fik fortalt en overraskende intens og rørende historie, især i forhold til filmens villain Thanos som Josh Brolin via det allerbedste CGI i en karakter jeg nogensinde har oplevet i en film.

Alle vores helte gør det suverænt også, selvom der ikke er lige meget plads til dem alle hvilket er forståeligt nok og helt ok fordi der er ingen grund til at alle skal have en historie fortalt i en team-up film af en så gigantisk kaliber.

Rørende og barsk, som sparsomt og effektivt bruger humor når det er passende, men tillader de dramatiske sekvenser at få luft så man får lov til at føle det ordentligt som tilskuer når tragedierne opstår. Og de vælter ind fra start til slut.

Håber Marvel fremadrettet vil benytte sig af denne måde til at strukturere deres film (mindre humor, mere dramatisk vægt) fordi det har i mange af forrige film været et stort issue at alle dramatiske moments skulle spoleres af en dum joke i stedet for at filmen havde tillid til eget seriøse materiale.

Glæder mig til A4

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.