Cookie- og Privatlivspolitik
Forsalget til Solo: A Star Wars Story er startet

Forsalget til Solo: A Star Wars Story er startet

Få dine billetter på kino.dk

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

Forsalget til det næste kapitel i Star Wars-universet, Solo: A Star Wars Story, er startet, og billetterne kan købes/bestilles her.

Filmen tager os med på den unge Han Solos første eventyr, hvor han bl.a. møder Chewbacca og en anden smugler-lakaj, Lando Calrissian. Harrison Fords ikoniske rolle er blevet overtaget af stjernefrøet Alden Ehrenreich.

Hvorvidt der kan reserveres og/eller købes billetter er forskelligt fra biograf til biograf. Husk at reserverede billetter skal afhentes indenfor syv dage.

Solo: A Star Wars Story får premiere den 23. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolaiuser/657951

Er det bare mig der er en bøv, eller er den første danske visning kl. 10 om formiddagen i IMAX - altså ingen midnatspremiere?

Johnnyuser/335920

premiere, og så en snig-premiere tordag aften/nat.

Nu er premieren så rykket til onsdag, men at rykke den til natten mellem tirsdag og onsdag er lige at stramme den. Så er det jo lige før man er inde i den forrige uge. Jeg ville faktisk helst have premieren til at være om torsdagen. En onsdags-premiere er sådan lidt 'fesent'.

Horsi

at jeg sparer biletten. Med fyrede direktører. Skænderrier om hvem der skulle havde rollen og behovet for en acting coach er nok til at få mig til at skippe denne her.

Johnnyuser/335920

hvem der skulle have rollen. Alden Ehrenreich var en af de første til audition, og det blev hurtigt besluttet at det skulle være ham. Der var en masse fan-teorier og spekulationer om hvem der skulle spille Han Solo, før det blev offentliggjort, men jeg har ikke hørt noget om at nogle omkring produktionen skulle være betænkelige eller fortryde deres valg af Alden Ehrenreich.

Jeg har ikke selv set ham i noget, men jeg har hørt at netop hans skuespil var en af de få opløftende elementer fra filmen 'Hail, Caesar!', så det der med at han ikke er en god skuespiller, handler vist mest om at internettet igen igen tager en halv historie og blæser den fuldstændig ud af proportioner. Det handler vist mest i den måde Lod og Miller instruerede ham i, hvor han kom i uvante situationer. Med at de ville have ham til at improvisere mere, og se bort fra store dele af manuskriptet. Det er ikke alle, det falder lige naturligt, hvis man har været vant til at gribe en rolle an på en bestemt måde, at man så skal vende det helt rundt og gøre det på en anden måde. Det er lidt ligesom hvis en langdistanceløber lige pludselig kaster sig over langdistance svømning, selve udholdenheden er der, men det er en helt anden man skal gribe træningen an på, og nogle teknikker man skal lære.

Nå ja, de fyrede Lord og Miller, hvilket selvfølgelig giver nogle kurer på tråden, men det skete trods alt næsten et år før premieren, så Ron Howard har haft tid til at rette op på filmen, og siden han er kommet til, har det i hvert fald udadtil virket til at alting er gået efter planen. Det er i hvert fald bedre at de blev fyret end hvis vi i stedet for havde fået et miskmask, hvor en anden instruktør skulle komme ind med en anden vision, og reshoote ting, der skulle mixes med Lord og Millers. Så får man en film som Justice League. Jeg har hørt at op mod 80% af filmen blev reshooted, så det bliver primært Ron Howards film, vi får at se, altså dem af os der ser den :-)

Horsi

Altså nu har jeg faktisk set klip hvor Lord og Miller sagde de havde haft en meget udmattende casting tur hvor de havde set over 3000 folk til casting. Det er altså ikke normalt for at caste folk. Så nej ikke just noget nemt valg. Mange fans var skuffede over valget og havde hellere set Ingruber lande rollen da han faktisk har spillet en ung udgave af Ford før.
Lord og Miller ville havde op til 30 take på en scene og ja det er alt for meget. Problemet her er Lord og Miller ikke har nogen erfaring inden for scien fiction og aktion film. De er super gode i comedy i film hvor de har stor kreativ frihed. Her er det Kennedy fra Lucasfilm som har fejlet (og ikke just for første gang) i at parre de rigtige instruktører med de rigtige projekter og Lord og Miller i at indse at de ikke hørte hjemme der.
Så kommer Aringerid. Hans evner inden for akting var så grelle at de var nød til at bringe ind en acting coach for at rette op på det. Igen dette gør man ikke bare lige og slet ikke hvis du har haft et godt valg med den skuespiller du har valgt.
Sidst men ikke mindst, du laver ikke re shoot for over 80% af en film hvis alt er i orden. Det var så omfattende reshoot at der faktisk var behov for at skærer Michael William rolle væk fordi hans kalender var booket for en anden film da der ikke var kalenderført så ekstreme reshoots. Igen ikke normalt.
Jeg har altså ikke bare lyttet til rygter. Jeg har fulgt en kanal på youtube (Midnight's Edge) som har rapporteret på mange forhold i forskellige film i Hollywood og som plejer at se ting fra flere forskellige vinkler og lave fornuftige analyser på emnet. Jeg har selv siddet og læst ganske mange rapporter på det for at se hvad jeg kunne finde af modstridende udlægninger.
Det er basseret på dette jeg er kommet frem til at filmen ikke er for min smalle pengepung og en dyr billet værd. Jeg kan låne den på biblioteket senere.

Johnnyuser/335920

med at man er den rigtige til rollen eller gør det godt i en hel film. Hvis "fans" var bedre til at beslutte hvem de skulle caste til rollerne i filmene, så var de nok ansat i de stillinger. Som udgangspunkt antager jeg at dem de har ansat er kompetente, og derfor også har valgt den rigtige til rollen. Jeg er selv fan, men tager personligt afstand fra når andre "fans" kræver at en bestemt skuespiller får en bestemt rolle. Da jeg ikke har været til stede under castingen og ikke ved, hvordan de vil gribe karakteren an,så kan jeg heller ikke tage stilling til om det er det rigtige valg, før jeg ser filmen.

Angående Alden Ehrenreich, så er spørgsmålet: Er han en god skuespiller. JA, det er han, men alle skuespillere kan blive dårlige, hvis de ikke instrueres korrekt, eller kommer i uvante situationer. Her kan man bare se på hvordan Natalie Portland og Ewan McGregor leverede linjerne i prequel trilogien.

Ja og det har jo vist sig, at valget af Lord og Miller var et dårligt valg. Det var jo også derfor de valgte en erfaren herre som Ron Howard til at komme ind og rette op på det, hvilket det umiddelbart også virker til er sket. Det lyder til det er foregået med en større grad af professionalisme. Jeg har i hvert fald ikke hørt om noget drama under hans ledelse.

Horsi

Det lader ikke til at nogen form for bekymringer jeg bringer til tovs kan bide på dig. Du er fastsat på at det her bliver fantastisk og måske bliver det, hvem ved. Jeg agter at forholde mig kritisk ind til folk jeg kender siger god for den. Prisen for en biobillet er for høj til at jeg vil satse på det. Oprindelig talt synes jeg Star Wars er ved at trille ud af min interesse sfære.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.