Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt rygte: Meryl Streep som Princess Leia i Star Wars

Nyt rygte: Meryl Streep som Princess Leia i Star Wars

Skal Carrie Fishers tætte veninde overtage den ikoniske rolle?

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Rygte-alarm (og nej dette er IKKE en aprilsnar)!

Ifølge sitet Dark Side of the Force er Meryl Streep på tale (om ikke andet i fankredse) til at erstatte afdøde Carrie Fisher i rollen som selveste Prinsesse Leia i det niende Star Wars-kapitel.

Rygterne er 100 procent ubekræftede, men udspringer fra to fakta.

For det første har Lucasfilm allerede meldt ud, at de ikke ønsker, at genskabe Leia med CGI til den kommende rumsaga. For det andet har det altid været meningen, at det sidste segment i den nye trilogi skulle fokusere på Leia - ligesom Force Awakens havde vigtige konsekvenser for Han Solo og Last Jedi for Luke Skywalker.

Muligheden for at skrive Leia ud af handlingen med et evt. dødsfald, der fandt sted i tidsrummet mellem 'Last Jedi' og 'Episode IX', er selvfølgelig stadig til stede og virker ærligt talt også som det mest sandsynlige at gøre.

Men en helt anden løsning ville være at erstatte skuespilleren og i stedet fokusere på at føre karakterens skæbne til dørs. Det var trods alt Luke-karakterens skæbne, fans rasede imod i 'The Last Jedi'.

Streep er i den henseende et fremragende bud. Fisher og Streep var venner privat, Streep har spillet en karakter, der bygger på Fisher i 'Postcards from the Edge' (skrevet af Fisher selv), og sidst men ikke mindst, har Oscar-vinderen den rette pondus til rollen.

Reaktionerne fra fans vil formentlig være primært negative, da alene tanken om en Leia uden Fisher virker uhellig. Ideen om en ung Leia i en kommende origin-film er dog ikke helt skidt - især ikke, hvis fan-favoritten Millie Bobby Brown (Eleven fra 'Stranger Things') får rollen.

Men det er bare vores holdning - lad os høre, hvad I tænker?

J.J. Abrams instruerer løjerne, når 'Star Wars 9' får premiere den 19. december 2019. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marianne

Det i sig selv garanterer skisme da ikke, at den ene uden videre kan byttes ud med den anden.

Jeg er heller ikke vild med tanken om, at Leia dør 'in between', men det må være muligt at finde en anden løsning end at caste Meryl Streep i rollen.

Medmindre man da gerne vil sikre filmen en Oscarnominering - så er det jo bare at få hende med på holdet ...

Joe

Håber det er en aprilsnar...

Jacob

Så længe det er et tomt rygte har jeg lidt svært ved at reagere på det, men lige i første omgang synes jeg at det lyder vanvittigt. Leia og Lukes sidste møde er ekstra rørende i lyset af Carrie Fishers død, og der bør man lade det ligge uanset de oprindelige planer.

jonas

Kære Kino
Dette er anden gang i sætter ild til flammen. Sidste gang var det omkring Han Solo plakaterne, hvilket slet ikke har noget med Disney at gøre om nu det her. Ideen stammer fra en fan pertetion og ikke mere. Der er flere artikler om det men det er knap et "rumor". Jeg syntes den der har skrevet denne artikel skal se "star wars explained" video omkring dette emne.... Det er en af hans nye videoer på YouTube.
Jeg elsker kino og vil gerne have officiel viden om film. Men bliver skuffet af dette

Henrik

Carrie Fisher var Leia - punktum!

Ardimon

Det er da en super god tanke og selvfølgelig kan de det. Meryl Street kan sagtens overtage denne karakter og sikkert også kunne give den nye nuancer som Carrie ikke kunne give den .En masse vil selvfølgelig latterliggøre hende, så hun skal stå last og brast igennem mod en masse idioter, men sådan er det jo altid.

DJT

Hun skal ikke recastes. Ja, jeg hader også idéen om, at Leia skal dø mellem filmene, men ingen kan videreføre Carrie Fishers arv.
Da det første chok efter hendes død havde lagt sig, tænkte jeg, at det ville have været fint, hvis de alligevel havde lavet slutningen på TLJ om, således at de via stand-in/CGI meget kort viste Leia gå ombord på et oprørsskib, som så blev bombet ad hekkenfeldt til af The First Order. Så ville den være endt på en cliffhanger og et følelsesmæssigt chok. Men sådan skulle det ikke være, og jeg respekterer Disneys beslutning om, at vise Carries sidste præstation.
Når det så er sagt: jeg ville være okay med, at de alligevel i starten af EP. IX viste Leia, i CGI i hologramform, give ordrer til Poe eller noget, og at den base eller det rumskib hun så er på, bliver angrebet og jævnet med jorden. Så starter vi lige på og hårdt.
Men det bliver nok bare nævnt i åbningsteksten, eller også starter filmen med hendes begravelse.
Gad vide, om Billie Lourd, Carrie Fishers datter, der spiller Løjtnant Connix i Ep. VII og VIII får en større rolle? Det ville også være i Fishers ære.

Mickey

Jeg har aldrig været kæmpe fan af Leia som karakter, eller Carrie Fischer som skuespillerinde.... men hun er Star Wars royalty, fordi Leia var så stor en del af den originale trilogi. Derfor virker det nærmest fjollet bare at tænke på en anden skuespillerinde i rollen. Selvom en off-screen død slet ikke er en optimal løsning, så ser jeg langt hellere at man går dén vej, end at man re-caster.
Derudover, så burde den sidste del af trilogien fokuserer på Kylo-Ren som ny hersker, og Rey med nye kræfter. Ellers kan denne trilogi ikke reddes, efter min mening :/

Johnnyuser/335920

Derfor skal der nødvendigvis være en anden der spiller rollen. Om det bliver få eller mange scener med hende, det afhænger af den historie man vil fortælle. Hvis man får den rigtige til rollen, så kan man lige så godt udnytte det og give os en værdig afsked med karakteren. Hvis de offentliggør castet til sommer, er der jo også 1½ år for de værste cry-babies til at vænne sig til tanken.

Vi får jo også snart en anden skuespiller som Han Solo.

Marianne

kræver vel automatisk en anden skuespiller end Harrison Ford?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

6 timer siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

16 timer siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

17 timer siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

21 timer siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

3 dage siden

Aktive debatter