Cookie- og Privatlivspolitik

A Fish Called Wanda (1988)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Fish Called Wanda
|

I komedien 'A Fish Called Wanda' (Fisken de kaldte Wanda) forelsker advokaten Archie (John Cleese) sig i den sexede tyv Wanda (Jamie Lee Curtis).

' A Fish Called Wanda' vandt en Oscar for bedste birolle til Kevin Kline, og filmen solgte 562.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Elsker at se John clese film, hvor bare det han er med i en scene ligger man flad af grin.
Filmen er sjov, på den gode måde, en rigtig 80ere film. Havde man lavet sådan nogle film i dag ville det ikke være på sammen måde.
Man må heller ikke glemme skuespillet i filmen, der gør det virkelig godt, men igen især John clese ejer filmen på hans ejen måde.

S. Rico

Filmen er fyldt med en perlerække af kostelige morsomme scener. De tre puddelhundes endeligt er genial og har vist inspireret en anden berømt scene i den noget senere film Vild med Mary.

Wayne

Wanda kan gøre alt for at få sin vilje, og får den. Clese, Curtis, Cline og Palin er genialt sjove i denne vanvittige krimikomedie. Kevin Cline i sin sjoveste rolle, nogensinde som den parnoide skurk og hitman, der meget forståeligt, ikke stoler på Wanda. John Clese er perfekt i rollen som advokat, med et kedeligt liv som pludselig ændres. Palin er ubetalelig i rollen som den dumme håndlanger, som elsker dyr og alligevel får slået en del ihjel. En film der skal ses.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.