Cookie- og Privatlivspolitik

Coco

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og venlig grundstemning, men indeholder enkelte scener med let uhygge og mild dramatik. I én lettere uhyggelig scene skræmmes en hovedperson pludselig af genfærd og skeletter på en kirkegård, og store dele af fortællingen foregår efterfølgende i de dødes verden, hvor hovedpersonen må kæmpe for at vende tilbage til livet. Da fortællingen er varm, forløses positivt, og da filmen er animeret, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
08.02.2018
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Coco
|
Versioner: se alle
Særvisning - dansk tale, 3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale, 2D Supreme - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - engelsk tale, Særvisning m. intro (dansk tale)
|

Animationsfilmen 'Coco' er centreret omkring den mexicanske fejringsdag Día de Muertos, på dansk kendt som De Dødes Dag, hvor man hylder og mindes sine forfædre.

12-årige Miguel drømmer om at blive en berømt musiker som sit idol Ernesto de la Cruz, men familien har forbudt ham at spille musik og taget hans guitar. Så da han skal deltage i et lokalt talentshow, bliver han nødt til at finde en ny.

Eftersøgningen bringer ham til kirkegården, men et uheld sender drengen til de dødes verden, hvor et mysterie om hans eget ophav og familiehistorie venter.

'Coco' stiller skarpt på familien og de vigtige værdier, der skaber os, og helt i Pixars ånd kombineres den rørende fortælling med masser af humor, sang og musik. Selvom meget udspiller sig i de dødes rige med skeletter, er det hele skildret med masser af farver og ganske børnevenligt.

Filmen er instrueret af manden bag bl.a. Toy Story 3 og Find Nemo og vandt både en Oscar og en Golden Globe for Bedste animationsfilm. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (832 votes)
5.1
5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... et overdådigt, legesygt, boblende og forførende univers, med plads til både det platte grin og en sørgmodighed, der sætter sig i eftertanken." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Ikke alene er animationen så varm og magisk, at hjertet får et klem. 'Coco' er også fyldt med den slags sange, man ikke kan få ud af hovedet." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "'Coco' er en mesterlig film, hvor en overvældende smuk animation, storladne sange og optrin er fuldkommen overbevisende." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... upåklagelig state-of-the-art-billedkunst gør filmen om de døde til en fest for de levende fra 6 år op til tipoldemor Cocos alder." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Pixar har skabt stjernestunder som 'Toy Story', 'Monsters Inc.', 'Find Nemo', 'Ratatouille', 'Op!' og 'Inderst inde'. 'Coco' er på højde med de bedste." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jeanette

Hyggelig film virkelig god ...

Maria

Coco er bare en utrolig vellykket Pixarfilm og er klart sine priser værd til Oscarshowet!

Historien rammer de helt rette følelser og jeg var rørt til tårer mod slutningen. Den kan varmt anbefales herfra!

Daniel

Rigtig sød børnefilm :)

mussepigen31user/15991

❤❤❤❤❤❤

Rene

Efter at have Coco med alle ungerne, bliver jeg nødt til at udskifte min tidligere favorit "Up".

Coco har så meget at sige og gør det på en ikke "preachy måde"!

Must see for alle pixar fans!

maj-br

Skøn film, fin historie, og lidt kultur forklaring.
kan kun anbefales :-)

Jakob

Coco har alle følelserne i hvert øjeblik. Og med Disney´s fantastiske musik talenter bliver filmen mere og mere indlevende, for hver scene. Man kan sige at Disney Pixar har gjort det igen. Coco kan varmt anbefales ;-)

Filuppa

God og andreledes historie, meget underholdende :)

brian

dette er nok en af de bedste og mest rørende tegnefilm jeg nogensinde har set, incl. løvernes konge, vil klart anbefale alle at se den både unge og gamle

René Munch Nielsen

Coco er en hjertevarm film og en smuk historie. En smuk historie om det at man ikke og aldrig må glemme sine kære når de dør. De er altid i blandt os. Jeg sad i slutningen af filmen og blev meget rørt. En sand og smuk historie.
Jeg vil gerne have lov at citere en meget kort sætning fra en person som jeg læste anmeldelse fra engang og som jeg er meget enig med ...

"En smuk feelgood film".

En film som jeg med 100% sikkerhed kan anbefale.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.