Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Avengers: Infinity War

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe, drab på uskyldige, brutale handlinger og massive ødelæggelser. Filmen indeholder væsner og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis, og i enkelte scener udsættes figurer for store pinsler eller tilintetgørelse foran deres nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
25.04.2018
| |
2 timer 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Infinity War
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, 4DX 3D, 4DX 2D, Babybio 2D, 2D Sidste Chance, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|

Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' er den tredje film med de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor og Black Widow.

Heltene og deres allierede har adskillige gange stået over for modstandere, der er for mægtige til at besejre for det enkelte individ. Men nu står gruppen over for den ultimative kosmiske trussel i form af Thanos.

Skurken er på jagt efter de seks infinity stones, der - hvis de samles - giver Thanos ufattelige kræfter og gør ham i stand til at manipulere med intet mindre end vores alle sammens virkelighed.

Alt, hvad The Avengers har kæmpet for, har ledt op til dette øjeblik, og aldrig tidligere har verdens skæbne været mere usikker.

'Avengers: Infinity War' er den forløbige kulmination på 18 foregående Marvel-film, og udover de velkendte Avengers-helte tilslutter bl.a. Black Panther, Guardians of the Galaxy, Dr. Strange og Spider-Man sig kampen mod Thanos.

Grundlaget for historien skal findes i det episke tegneserieforlæg 'Infinity Gauntlet', der udkom i 1991, og filmen følger efter The Avengers fra 2012 og Avengers: Age of Ultron, men også begivenheder i Captain America: Civil War.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1507 votes)
5.4
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmens voldsomme lyd- og billedside er en nærmest fysisk biografoplevelse, men ikke desto mindre er det mest imponerende den fornemme orkestrering af skift i tempo og tone fra de (lige lovligt) mange slagsmålsscener til de mere lavmælte møder mellem de enkelte aktører i den svulmende trup af karakterer." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Marvel leverer endnu en gang 100 procents virkelighedsflugt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... er man til Marvel, hører 'Avengers: Infinity War' så absolut til i den bedre ende af skalaen blandt de indtil videre 19 film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Russo-brødrene, der også stod bag den vellykkede 'Captain America: Civil War', som splittede Avengers-holdet i en intern strid, håndterer den næsten umulige opgave med at fusionere så mange forskellige superhelte i én historie overraskende godt." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Guardians-holdets vittige dialog lyser op i den ellers ganske skæbnetunge undergangshistorie ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Avengers: Infinity War' kunne være blevet en kedelig, overlæsset farvelade af en film. I stedet er den klar, stringent og meget spændende. Det er faktisk en af de allerbedste Marvel-film." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christoffer

Tom vi var 6 mand der inde og kun en af os syntes den var okay. Syntes de bruger alt alt alt for lang tid på ingen ting og humoren er faldet drastisk fra de første avengers film. Guardians of the galaxy fylder for meget. Den første time er så intet sigende og kunne være kortet af til det halve. Og man kan regne alle de sener ud som skulle være spændene eller rørende men de trækker dem ud i langdrag

Noah

Det undre mig, at der kun er tre anmeldelser af kritikerne. Burde der ikke være flere, nu da det er sådan en stor blockbuster?

fie meyer

Åh ja...Den er God nok/ eller i Mit hoved/Den sejeste, mest fantastiske film, der kan samle 18 film/19... og Ja man får lyst til at knytte sin næve et par gange og gå mod Thanos og slå lidt på ham./ Det var det jeg følte/Men Josh Brolin spiller godt som Thanos.

Men den er det hele værd. Kan bare sige at Man skal gå ind og se Den!

Heidi

Den sparker så meget røv på alle punkter. Mere er der ikke at sige. Punktum!

Michael

Man kan ikke forlange mere af en MCU eller superhelte film. Flot, sjov, rørende, fede karakterer og ikke mindst action for alle pengene.
Wauw/6

Roman

Amazing stuff!! Greatest villain of the MCU, shiiiiet too much greatness in one movie!!

Simon

Wow! Der er ikke så meget at sige, tag ind og se den!

Horsi

Jeg var hyped, jeg var så hyped at jeg frygtede at Marvel ville skuffe simpelthen fordi jeg var så hyped. Men de formåede at leve op til det. Her er mine tanker, spoiler fri.

Filmen er 2 og en halv time lang og der er brug for det. Der er brug for hver eneste minut idet der sker en masse. Jeg kiggede på mit ur første gang og var chorkeret i at finde at der kun var gået 35 minutter men der var bare sket så meget i løbet af de 35 minutter. Der kan måske være tæt på at være for meget men det er super spændende.

Mange har klaget over humor og en standardiseret Marvel formular. Filmen har massere af humor men har så afgjort den mørkeste i sagaen. Der er scener der fik det til at vride sig i mig.

Interaktionen gør at humoren løfter sig til ganske gode højder. At se Tony og Strange sidde og skændes fantastisk og da Rocket spørger Bucky hvad han skal havde for sin arm er fantasisk og mange i salen grinnede.

Historien hænger sammen hvilket er imponerende med så mange forskellige steder og karakter ark og alle får en fair del screen time selvom Thanos, Captain America og Iron Man er de tre hovedpersoner og dem med mest screen time.

Alt i alt er filmen fantastisk og slutningen efterlod mig måløs. Så for at at give jer en fornemmelse for hvad jeg mener vil jeg vende mig mod de kendte ord. "Chustan we have a problem"

Erik

siiiiinds film

lucky_iqbal93

Kæmpe Marvel-fan melder ind!

Mine forudsigelser til filmen:

- Vi starter med at Thanos tager til Nova Corps og får fat i “Power-Stone”, da det ligner at han allerede har denne før han har sat kurs mod Thor og Loki
- Derefter tager Thanos mod Thor og Loki og træder ind i deres skib (som vi ser sidst i Ragnarok). Her slår han dem alle ihjel, han holder Thor og skal til at dræbe ham, hvor Loki giver ham “Space-Stone”. Han smider Thor ud i rummet og dræber Loki
- Thor flyder rundt i rummet hvor han opdages af The Guardians, Thor fortæller dem hvad der er sket og sender Drax, Starlord og Gamora for at advarer de andre. Det ligner at Thor, Rocket og Groot tager et andet sted hen for at hente “noget”

- Samtidig med at dette sker, har Thanos sendt et rundt skib/maskine til jorden som Spiderman og Iron-man udforsker, den begynder at flyve væk, mod Thanos’ hjemplanet Titan og Spiderman og Ironman følger med
- Thanos sender herefter hans “Black-Order” til jorden for at få fat på “Mind-Stone” og “Time-Stone” (Vision og Dr. Strange), hvor det kun lykkedes dem at få “Time-Stone”
- Efter at Thanos har fået “Space-Stone” teleporterer han til Titan hvor bl.a. Spiderman, Ironman, Star-Lord, Drax og Dr. Strange venter på ham. Her tror Ironman og de andre at de kan stoppe Thanos, men Thanos er for stærk og ender med at dræbe Ironman. Derefter bruger han sin “Gauntlet” og smider en måne/planet på de andre

- Imens er Vision blevet bragt i sikkerhed i Wakanda, med Cap, Bucky, Widow, Hulk, Warmachine, Falcon
- The Black Order og deres hær af muterede væsner angriber Wakanda for at få fat på Vision
- Thanos teleporterer fra Titan til Wakanda hvor det ligner at han går efter Cap, fordi Cap er lederen. Men det ligner at Cap har fået et boost af noget, da han kan holde Thanos tilbage

Jeg tror at et af følgende sker i Wakanda:
- Enten dræber Thanos, Cap, får fat i “Mind-Stone” og har dermed 4 af 6 sten. Thanos og The Black Order tager mod the Collector for at få “Reality-Stone”, og filmen slutter
- Eller også så vinder heltene på magisk vis over Thanos i Wakanda, måske ved hjælp af “Mind-Stone” og Thanos beslutter at tage til the Collector for at få “Reality-Stone” og måske også “Soul-Stone”, for så at vende stærkt tilbage til jorden og prøve at få “Mind-Stone” igen

Jeg håber at det er det sidste der sker.

Der er dog mange ubesvarede spørgsmål også:
- Hvilken mission er Thor, Rocket og Groot på?
- Hvilken mission er Hawkeye på?
- Hvilken mission er AntMan på?
- Hvilke personer dør? (Mine gæt er Loki, Ironman, Cap, Vision, Scarlet Witch, Drax)
- Hvor er “Soul-Stone” henne?

En ting ved jeg. Billetter er bestilt til den 25. april

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.