Cookie- og Privatlivspolitik
Black Panther er nu større end The Dark Knight

Black Panther er nu større end The Dark Knight

Ikke siden Avatar har en film oplevet denne succes

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Marvels nyeste superhelte-film, Black Panther, har solgt vanvittigt godt på verdensplan, og fortsætter med at imponere.

Ikke siden Avatar har en film præsteret, hvad 'Black Panther' gjorde denne weekend - nemlig opnået fem topplaceringer i træk på de amerikanske biograflister.

Filmen blev meget hurtigt en af verdens bedst sælgende, og for nylig væltende Kong T'Challa og co. således også film som Rogue One: A Star Wars Story og The Dark Knight af pinden.

Med denne fart forudser eksperterne, at panteren kan slå The Avengers-rekorden og ende som Marvels største film nogensinde.

Om den kommende Avengers: Infinity War, der også har Black Panther-holdet på rollelisten, vil formå at udnytte kombien mellem de to populære heltegrupper og slå endnu flere rekorder... det får vi at se den 25. april.

Black Panther er stadig aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpriserne + at Black Panther er i 3D med den overpris der kommer med 3D billetter, hvilket The Dark Knight ikke havde. Sammenligningsgrundlaget er derfor ret forskelligt.

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
Noobcake

Det nemt at regne ud. Men inflation har ikke ændret sig så meget. Inflation de sidste 10 år er på 1,6%.

Så the dark knights total gross på 1,084,939,09 svare til 1,273,417,540 nu. En smule højere end Black Panthers' 1,185,153,798 USD.
Så ikke nok med at The Dark Knight er en overlegen film på alle måder, tjente den faktisk også mere.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Noah

Black Panther tjener jo stadig mange penge, så den overgår snart The Dark Knight.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Noobcake

men dette opslag siger den "har" overgået dark knight på tidspunktet det blev skrevet hvilket er falsk.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Antaeus

Det glemmes ALTID fra filmsider, de er som regel kun interesserede i at det ser størst ud muligt og glemmer alt om facts.

I gamle dage kunne man få en pose slik for en krone i dag koster den 20 kr.

Det siger sig selv at nye film tjener flere kroner end før i tiden, men tjener de reelt flere penge målt i egentlig værdi, det er spørgsmålet og det man burde rapportere og være interesseret i. At råde lidt bod på det og få mere rigtige tal er i det mindste at indregne inflationen selv om der er meget mere som der skulle kalkuleres for.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt fortjent. Satser dog mine penge på at den tredje Avengers slår kongen fra Wakanda.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den! Det er virkeligt godt klaret og jeg er overlykkelig på deres vejne, glæder mig til at se Black panther vende tilbage i Infinity war og solo efterfølgeren.

Jeg forstår dog ikke sammenligningen med The dark knight, for det er ikke engang den største solo superheltefilm, det er Iron Man 3 fortsat og indtil videre. Captain america civil war er også større end The dark knight.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
VIPER

-Lidt overrasket over den store Black Panther interesse,
jeg var inde og se den, og må indrømme jeg blev lidt skuffet.
Synes det er lidt irriterende når skurken bare kopierer heltens dragt/evner, så har man jo bare 2 Black Panthers.
Der er altså rigeligt af andre fjender og vælge mellem i Marvel universet.
Iron Mans dragt og evner blev også bare mere eller mindre kopieret i de 2 første film, det samme skete for The Incredible Hulk med The Abomination,
og Ant-man + Logan. Synes ik' det særlig kreativt, jeg vil da meget hellere se en skurk der kommer med sin egen historie og evner. For jeg ved der er rigeligt af dem. Og lige tilsidst, så tvivler jeg meget på Black Panther kommer til at slå Infinity Wars på salgstallet!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Jeg synes det lader til, at alle danske såkaldte STOR-film er baseret på krig.. why?

3 timer siden
TheDayDreamer

Der var nogle som klagede over at man ikke fik Tom Hardy at se i fuldt outfit som Venom i den første trailer, men det kunne jeg godt lide - for den

3 timer siden
Jeff

I don't want him to, as he's one of my favourite characters in the MCU, but he's the one most likely to sacrafice himself to try and stop Thanos.

9 timer siden
Jacob

Jeg er hellere ikke ligefrem imponeret over historien, man får indtryk af noget middelmådigt, men ser alligevel frem til at Venom og Carnage kommer

10 timer siden
rene

så skal vi alle op af sofaen,denne film skal vises i biografen.

12 timer siden

Aktive debatter