Cookie- og Privatlivspolitik

Peter Kanin

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning, men indeholder også dramatiske scener. I flere scener jagtes kaniner af truende mennesker eller slås med en mand, der udsættes for store smerter i karikerede slagsmål. I en scene falder en vred mand død om pga. hjertestop, og i en anden scene mister kaninerne deres hjem i en voldsom eksplosion. Da fortællingen er varm og humoristisk og de voldsomme begivenheder er karikeret fremstillet, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
22.03.2018
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Peter Rabbit
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 4DX - dansk tale, 2D Sidste Ch, Supreme - dansk tale, Babybio - dansk tale
|

Familiefilmen 'Peter Kanin' handler om den lille ihærdige gnaver, der iført blå jakke og ingen bukser lever det gode liv i skoven. 

Peter og vennerne får sig alle en overraskelse, da den unge Thomas Suhr pludseligt flytter ind i deres favorithus, som han har arvet af sin onkel. Særligt Peter Kanin er træt af den nye lejer og gør nu alt, hvad han kan, for at slippe af med det irriterende menneske.

'Peter Kanin' er baseret på de elskede karakterer fra Beatrix Potters klassiske børnebøger, der startede med 'The Tale of Peter Rabbit' fra 1902, og hvis tilblivelse blev skildret i filmen Miss Potter med Renée Zellweger i titelrollen. 

Den nye film leverer ligesom Alvin og de frække jordegern på farten en blanding af animation og live action med rigtige mennesker. Filmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (205 votes)
4.6
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Kombinationen af computeranimation og live-action film er [...] fejlfri og dynamisk. Og både børn og voksne kan nyde de vanvittige optrin." (Henning Høeg)

  • Weekendavisen

    "'Peter Kanin' blander live action og CGI, så man ikke tænker over, at der er forskel. Tonen er som i de nye film om 'Paddington'. Du skal se den med din familie. I vil helt sikkert synes om oplevelsen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
hanneuser/254692

Hyggelig film for de små.

bente

Vi var alle god underholdt

jeanette

Sød påske film :)

Jesperuser/909112

Peter kanin er en rigtig god børnefilm og min søn blev helt opslugt af den.
Bestemt et biografbesøg værd

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.