Cookie- og Privatlivspolitik
Konkurrence: Vind billetter til midnatsvisning af The Strangers: Prey at Night

Konkurrence: Vind billetter til midnatsvisning af The Strangers: Prey at Night

Forpremiere på den ventede gyser - kl. 23:59

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrence er slut. Vinderne er fundet og er blevet kontakt. Tak for din deltagelse.

________________________________________________________________________________________________

Den 16. og 17. marts vil der sprede sig skræk og rædsel i CinemaxX København. Der er nemlig midnatsforpremiere på den ventede gyser The Strangers: Prey at Night - og du og en ven kan komme med!

I samarbejde med Angel Films udlodder vi nemlig 4x2 billetter til én af de to forestillinger efter dit ønske.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at skrive om din uhyggeligste filmoplevelse i vores kommentarspor. 

Vi trækker de fire vindere blandt alle svarene, der således kan medbringe en ledsager.

Konkurrencen slutter den 15. marts kl. 15:00. Vinderen får direkte besked via mail.

'The Strangers: Prey at Night' er en efterfølger til den populære og effektive home invasion-gyser The Strangers fra 2008. En families roadtrip tager en uventet og skræmmende drejning, da de vil overnatte i en trailerpark, for her venter den morderiske trio Man in the Mask, Pin Up Girl og Dollface.

Filmen er instrueret af manden bag hajgyseren 47 Meters Down, og har bl.a. Christina Hendricks fra tv-serien 'Mad Men' og Martin Henderson fra 'The Ring' på rollelisten.

The Strangers: Prey at Night får premiere den 22. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TwoAngel

Det helt klart "The Exorcist", den har sat sine spor og gør det stadigvæk. Det er ikke nogen der, endnu, har formået og gøre den gyser stuntet efter.

Emilie

For mange år siden købte jeg filmen Boogeyman af Sam Raimi. Det er en udemærket gyser, men fordi jeg har set den så mange gange, som jeg nu har, er den ikke super skræmmende længere. Eller, I ved, det tænkte jeg i hvert fald.
Fordi jeg er en dårlig ven, sætter jeg engang i mellem den film på, når jeg vil grine af mine venners reaktioner. Filmen har x antal jumpscares, og fordi jeg har set den i hvert fald et par gange om året i godt og vel ti år, så jeg har rimelig godt styr på, hvornår de kommer.
Så, fordi jeg godt kan lide at spille ind i min rolle som forfærdelig person, og fordi jeg lige havde mistet alle cool-character-point under filmen, jeg havde set forinden (zombier, føj, hvor kan jeg bare ikke zombier), vælger jeg en aften, at sætte Boogeyman på. Igen, igen. Min veninde, som jeg havde gyser marathon med den aften, vidste godt, jeg havde set filmen før, men havde for travlt med at gøre nar af mig til at kunne protestere, da jeg satte den på. I løbet af filmen bliver hun sat på plads med de jumpscares, der nu engang er, og jeg har det fantastisk, fordi karma.
Jeg sværger, jeg har set den film så mange gange, men der er lige den her ene scene, jeg er overbevist om, ikke har været der før. En krage møder en meget pludselig og tragisk skæbne midt i filmen (dem, der har set Boogeyman, ved, hvad jeg taler om), og jeg skriger. Jeg mindes ikke, at have set den scene før, så den kommer så meget bag på mig, at jeg bliver nødt til at pause filmen efter. Min veninder hyler af latter, fordi hvem skriger af en gyser film? Specielt én, man har set før?
Rystende, forsøger jeg at forklare, at den scene altså ikke har været der før, men lytter hun? Ikke det mindste. Ikke fordi jeg tror, jeg havde lyttet til noget, der lød som så dårlig en undskyldning.
Den dag i dag, flere år efter, er jeg stadig overbevist om, at den scene bare pludselig dukkede op i filmen.

Ditte

Min aller mest uhyggelige filmoplevelse skete i 1978.
Havde fået fribilletter til zombiefilmen "Dawn of the Dead" til min veninde og jeg. Vores hold i hånd kærester og et par venner var også med. 13år var vi. Vi var helt hæse af at skrige i biffen. Da vi skræmte var stået ud af bussen og sku gå 1km hjem, sagde vi farvel til drengene og min veninde og jeg klamrede os til hinanden. Hun sku så sove hos mig, da hun boede nok 2,5km længere ude. Lige ved det sving hvor mine forældre boede ligger der et gadekær og vi var hunde bange for at gå forbi der. Med god grund. For lige da vi var nødt til at gå forbi, kom der mørke skygger imod os med den der grublende zombielyd. Vi skreg og min veninde besvimede. I det samme kom min far ud og råbte om vi var ok og så hørte jeg drengene vi var i biffen med, først grine og så blev de chokket, da de så at de havde skræmt os så meget at min veninde var besvimet. Har aldrig glemt det og min far fattede det jo ikke, han synes bare at vores kærester og venner var flinke sådan at følge os hjem. :)

Jacob

Jeg var med min rigtige gode veninde inde og se den nye gyserfilm: Nattens Demoner 2 eller også kaldt 'The Conjuring 2'. :)

Vi havde set 1 før det og var virkelig skræmte, så 2'eren havde rigtig meget at leve op til. Vi kommer ind i biografien, filmen begyndte.. og WAUW. Jeg var virkelig overraskede over hvor hyggelig den var og hvordan de havde filmatiserede den og effekterne var bare perfekte.

Vi var skræmte hele aften og natten og turde ikke rigtig efterlade hinandens side. Men vi kom heldigvis igennem natten og lad os håbe vi også kan gøre det med The Stranger 2, hvis vi er så heldige at vinde :D

Emma

Det var i juli 2016, og jeg havde været i biografen med min ven Jacob. Vi havde set Lights Out. En film der handlede om en afdød kvinde, der levede i mørket. Midt om natten vågner jeg, ved følelsen af at jeg bliver overvåget. Mine øjne havde stadig ikke helt åbnet sig. Jeg kiggede på min telefon, og er ret sikker på at klokken er 04:05. Jeg vender mig om på den anden side for at sove videre. Jeg når ikke at falde i søvn, før jeg hører lyden, af døren der går op. Jeg drejer hovedet. Kvinden kigger mig direkte i øjnene med et klamt smil. Jeg vågner brat, med et hjerte der banker for fulde hammer. Jeg ser klokken på min telefon, og klokken er 04:05.

Det klammeste jeg har oplevet!!!

Danniuser/902047

En mørk januar-lørdag, i en endnu mere mørk biograf, i ca 1 time og 45 minutters "selskab" med: J.A. Bayonas 'El Orfanato'.
Mere bør vel ikke kommenteres omkring det.

Henrik

15 år gammel. Var i biffen i Vordingborg og se Exorcisten. Min første gyser. Den film løber stadig i mit blod... Mig og en kammerat skulle gå hjem kl.23.00 bagefter, via en lang smal gyde,- Det tog ca. 6 sekunder for os at spæne igennem den, men bagefter var vi nogle fandens fyre :-) Håber Prey At Night virker,- der er langt mellem de ægte gys.....

Katrine

Jeg havde været til midnatsvidning i CinemaxX på "Lights Out" -intet er som en gysertur om natten i biografen. Filmen som de fleste af os jo ved handler om dette væsen, der lever i mørket og plager en hel lille familie. Ikke mindst scenerne i datterens lejlighed står klart for mig, hvor man får mere indsigt i hvordan præmissen er skruet sammen, og lyset tændes og slukkes på skift og neonskiltet blinker udenfor, når det er til stede.

Jeg cykler langs Islands Brygge hjem -midt om natten, ingen folk på gaden. Bydelen ligger øde hen og oplevelsen sidder stadig lige under huden på mig og spiller mig et puds.
Jeg cykler forbi store mørke bygninger, der huser ejendomsmæglere, små butikker og pizzeriaer. Og netop da jeg okser forbi sidstnævnte midt på Bryggen, går deres lysende neonskilt ud!!! Kl 3 om natten!! Mutters alene!! Efter at have set Lights Out!! Jeg smågrinede lidt for mig selv, men tror også jeg trampede lidt ekstra til resten af vejen til Amagerbro!

Yasmin

Det må have været da jeg i folkeskolen havde fødselsdag fredag den 13. Besluttede så at den stod på gyser og udklædning. Da vi sidder alene hjemme og ser film går strømmen og vi kan høre der bliver banket og revet I håndtaget. Folk begyndte at græde. Gik mod gangen hvor sko begyndte at blive kastet rundt. Viste sig så at det var mine brødre og far der havde besluttet sig for at skræmme livet af os.

Lissi

Elsker gyserfilm og ser alt jeg kan komme i nærheden af:-)
Men Freddy er bare nasty, han gav mig mange mareridt som ung. Hvis jeg skal vælge en nyere, så Annabelle 2.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

11 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

4 dage siden

Aktive debatter