Cookie- og Privatlivspolitik
Konkurrence: Vind billetter til midnatsvisning af The Strangers: Prey at Night

Konkurrence: Vind billetter til midnatsvisning af The Strangers: Prey at Night

Forpremiere på den ventede gyser - kl. 23:59

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrence er slut. Vinderne er fundet og er blevet kontakt. Tak for din deltagelse.

________________________________________________________________________________________________

Den 16. og 17. marts vil der sprede sig skræk og rædsel i CinemaxX København. Der er nemlig midnatsforpremiere på den ventede gyser The Strangers: Prey at Night - og du og en ven kan komme med!

I samarbejde med Angel Films udlodder vi nemlig 4x2 billetter til én af de to forestillinger efter dit ønske.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at skrive om din uhyggeligste filmoplevelse i vores kommentarspor. 

Vi trækker de fire vindere blandt alle svarene, der således kan medbringe en ledsager.

Konkurrencen slutter den 15. marts kl. 15:00. Vinderen får direkte besked via mail.

'The Strangers: Prey at Night' er en efterfølger til den populære og effektive home invasion-gyser The Strangers fra 2008. En families roadtrip tager en uventet og skræmmende drejning, da de vil overnatte i en trailerpark, for her venter den morderiske trio Man in the Mask, Pin Up Girl og Dollface.

Filmen er instrueret af manden bag hajgyseren 47 Meters Down, og har bl.a. Christina Hendricks fra tv-serien 'Mad Men' og Martin Henderson fra 'The Ring' på rollelisten.

The Strangers: Prey at Night får premiere den 22. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
tim

Maskernes Nat (Halloween) så den i 1982 bag en stor pude
Hold op hvor var jeg bange..
Idag ser jeg gys uden problemer.

MYuser/594664

Det åbne vindue af Alfred Hitchcook

Jette s

Helt klart saksemorderen , var ikke ret gammel måske 7-8-9 år. Men husker den klart.

Jilmazuser/374530

The Cabin in the Woods er helt klar en 5 stjernet gyser! Ikke kun er den har 5 stjernes i gys, men også handlingen og helheden i filmen.

OG OG OG.. Gysere man ikke helt kender til i danmark!:
I koranen bliver det fortalt at mennesker og cin's er skabt for at tilbede gud. CIN 's lever blag sløret. de kan se os og høre os, men de må og kan ikke røre og komme i kontakt med os. De lever deres eget liv. Nogle mennesker kommer i kontakt med dem via ting som ånden i glasset. Der er flere tilfælde i verden hvor man mistænker cin's kommer i kontakt med mennesker.
Der er lavet over de sidste 10 år flere sindsyg gode gysere omkring disse væsener. De der gør disse gysere så gode er at man tror på disse cins og at de lever. De fleste er Tyrkisk produktioner (Og tag ikke fejl af tyrkiske produktioner. Tyrkiet ligger nr 2 i verden efter USA på export af tv serier)

Bl.a. af disse film med cins kan nævnes:

SICCIN (1-3)
DABBE (1-5)
MUSALLAT (1-2)

Der er mange flere, men disse er nok de mest populære, hvis det skulle have interesse for jer :)

Magnususer/919149

John Carpenters mesterværk var den film som fik mig ind i genren til at begynde med, og jeg har siden bekendtskabet med den værdsat et godt gys. Jeg glemmer dog aldrig første gang jeg så den.
Det var i 4. Klasse tilbage i 2005, og en af de første gange mine klassekammerater og jeg fik lov af vores forældre til at holde "movienight - sleepover". Lokationen var i min klassekammerats kælder. Vi startede med at se The Godfather, og midt i den kom værtens storesøster ned med en "challenge" til os. Om vi turde se Halloween som hun havde på dvd. Vi var jo drenge og sagde ikke nej til en god udfordring. Vi snakkede lidt frem og tilbage og ingen af os havde set en gyserfilm før. Allerede 20 sekunder inde i filmen begyndte jeg at holde vejret - til hvad der skulle vise sig at blive gode 90 minutter af dårlig vejrtrækning - med John Carpenters klassiske soundtrack.
Jeg kan huske jeg skulle på toilettet halvejs gennem filmen. Det var en skrækkelig oplevelse. Det største chok jeg har fået i mit liv. Jeg skulle op af en masse trapper for at komme på WC, hvilket var hårdt nok i sig selv midt om natten, og da jeg kom ind på badeværelset var der en kridhvid støbt maske i vindueskammen til udstilling. Jeg skreg som en lille pige. En adrenalin pumpende aften, og har siden værdsat adrenalinsuset som en god gyser kan give.

Kim.Fuser/448732

For mange år siden da jeg var en lille dreng, skulle jeg overnatte hos en kammerat og han skulle være alene hjemme, så vi blev enige om at lege en movieboks og en gyserfilm (VHS). det blev så Eksorcisten, den orginale med Linda Blair i hovedrollen, og da hun skulle have uddrevet den onde ånd, og hun blev til et monster, og lige i det samme øjeblik som den var mest uhyggelig sprang rullegardinet op for fulde knald. Aldrig har jeg i mit liv været så bange som den aften der...

Caroline

Tilbage i 2003 eller 2004 var jeg hjemme hos min veninde, hvor vi havde gjort os klar med popcorn, sodavand og dyner til at se The Ring på VHS.
Vi blev selvfølgelig skræmt helt i stykker, og der gik lang tid, fra vi havde set den færdig, til vi faldt i søvn.
Ved 03-tiden vågner vi begge ved, at fjernsynet pludselig er tændt, og der er det der sort/hvid-flimmer på skærmen.
Behøver jeg sige, at vi ikke sov mere den nat?

daniel

Husker stadig jeg som 10-11 årig så baskervilles hund. Dengang var jeg ved at dø af skræk, pga en sølvhund og de super seje speciel effekter. Man bliver klogere...

Claususer/165455

tilbage i 2013 blev mig og 2 andre fanget af orkanen på skolen og måtte ikke forlade området pga fare, så vi blev på uddannelsen. imellemtiden havde vi snakket om at eftersom kl var blevet ret sent at, hvis det stoppede ville vi tage ned til rosensgårdcenteret i odense og få noget at spise og blev enige om vi kunne tage i biografen samtidig. Da vi ramte stormens øje tog vi chancen og gik ned til rosensgårdcenteret fik en gang pizza og gik ind til cinemaxx, hvor vi og 3 andre var de eneste der var der, og fik at vide at systemet var slået ud af stormen og strømmen var væk så de ikke kunne vise filmen eller se om vi havde betalt, lidt senere kom systemet op og sagde at de ville starte vores film, Eftersom vi var de eneste der var der. Så vi endte med at se The Conjuring midt i en orkan, uden at vide om det ville blive værre eller bedre eller om vi kunne se hele filmen uden tingene gik ned. Det gav hele filmen et ekstra godt løft med spænding. det er ikke en oplevelse jeg lige glemmer.

Mieuser/606151

For 25 år siden sidder min veninde og jeg på hendes værelse
vi skulle se gys, det var vores yndlingsgenre - dengang.

Vi havde kun lys tændt på hendes værelse, i resten af lejligheden var lyset slukket.........

Vi sidder på hendes seng godt beskyttet af div puder og dyner....yeah right, det skal nok hjælpe

Så starter filmen.....fuck den spøger stadig i mit hoved.....
REDRUM, tvillinge piger, dreng på en cykel og den mest klamme slutning..... jep filmen er slut og jeg tør ikke gå 2 skridt ud i gangen og dreje til højre ind på mit værelse.....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

11 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

4 dage siden

Aktive debatter