Cookie- og Privatlivspolitik

Sammys store eventyr

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
16.09.2010
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sammy's avonturen: De geheime doorgang
|

I animationsfilmen 'Sammys store eventyr 3D' gennemsøger havskildpadden Sammy oceanerne på jagten efter sin store kærlighed,

Lille Sammy bliver udklækket på en strand i Californien og søger straks ned mod havet.

På sin vej gennem et kaos af små skildpadder både møder han den smukke nyudklækkede havskildpadde, Sally.

Sammy og Sally bliver borte fra hinanden, og Sammy når i sikkerhed i havet. Som alle andre små havskildpadder skal han nu tilbagelægge en rejse henover alle verdenshavene, før han igen kan vende tilbage til den strand, han er født. 

Der går dog ikke længe, før Sammy opdager, at der lurer mange farer i havet, men med håbet om igen at møde Sally og med følgeskab af sin bedste ven Ray, overlever han dem alle.

Tag med Sammy på jordomrejse i 'Sammys store eventyr 3D'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (52 votes)
4.7
4.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med højt humør, frodig opfindsomhed og udsøgt æstetisk sans fortæller den et elskeligt eventyr om de utroligt udtryksfulde havskildpadder, som man virkelig kommer til at holde af - også fordi de danske stemmer er uhyre veloplagte - og faktisk befinder man sig endnu bedre med denne film end med storsuccesen 'Toy Story 3' og anbefaler den derfor varmt til både børn og voksne og alle andre." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... en anelse tør... Men brok til side. 'Sammys store eventyr' ér nemlig en børnefilm. Og som sådan fungerer den flot og fejende." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Ubetinget min bedste tredimensionelle biografoplevelse hidtil - og et stærkt argument for at film skal ses i biografen." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Se, sådan skal et ægte 3D-eventyr fortælles (...) Dog skal det indvendes, at teknikken ikke kan stå alene. Skal indlevelsen være total, skal også den fortalte historie få publikum til at glemme sig selv. Her halter 'Sammys store eventyr' bagud i forhold til kongehistorierne fra Pixar." (Nanna Frank Rasmussen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Nyd især de mange små detaljer i de grafiske omgivelsers teksturer. Det er super flot lavet og ser lækkert ud på en rigtig stor skærm.
Samtidig er historien rigtig sød og karaktererne charmerende.

Josefine

Den er sød og Sammy er nuttet(syntes jeg):-D

Jakobuser/341011

Jeg var inde at se filmen med min søn på snart 3 år. Til børn i hans størrelse og lidt ældre er det en stor oplevelse med flotte effekter, "dyr helt op i hovedet" og en sød fortælling. Så hvis man har børn i alderen 3-10 år er det en fantastisk film!

Anjauser/67022

At en film udelukkende vises i 3D, synes at udstråle en for mit vedkommende utiltrækkende teknik-lidenskab og ikke et ønske om at fortælle en god historie. Film er historier, der fortælles med levende billeder, og jeg er bange for, at denne film kan betragtes som animationsfilmenes "fast and the furious"; film uden fortælling.

Og er det kun mig, der finder navnene Sammy og Sally lidt for tæt op af SAMSON og Sally?

Peteruser/690334

Den film vil jeg også se. Men vil se den i 2D. Håber den kommer også i 2D.

Peteruser/690334

Jeg tror også den er god. Men stdagvæk kun i 3D. Ville se den uden 3D.

Kian

Underligt!
Har set filmen i Bonbon land's 4d biograf!
Der er bare flere scener i den her!

emiluser/714356

ja men ved aldrig om det blir en børne film eller voksen film eller den bliver god eller dårlig må prøve at se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.