Cookie- og Privatlivspolitik

Oscar 2018 - Live

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
8 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |
Versioner: se alle
2D, 2D m/ The Post, 2D m/ Lady Bird, 2D m/surprisefilm
|

Tag til Oscar-nat søndag den 4. marts og se en nomineret film, før live-transmissionen begynder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kimuser/432111

Helt enig med det forrige indlæg. Det var en noget flad fornemmelse at komme ned i foyeren efter showet. Lige præcis den aften må der godt være lidt ekstra. Og kaffe/te og croissanter har tidligere været det der løftede det fra en almindelig tur i biffen.

Susanne

Med godt selskab, grin, smil og godt hår så kan en aften ikke gå helt galt uanset udfaldet af eventet.

Når det så er sagt så lad mig vende blikket et øjeblik... Self. tager jeg hensyn til NF bio ikke kan gøre noget ved selve showet men deres event bliver også tynder og tynder. For to år siden var der både fotograf på ved indgangen så du kunde få taget billed på den røde løber bobler når du kom ind og forplejning hvilked indebar te/ kaffe under live transiteringen og når alle andre står på og vi er på vej hjem, var der varme croissanter.
Men til årets Oscars var der valgt fra Nf Bios side ikke og have forplejning med fotografen var væk og efter min smag var hele den glamourøse del af eventet fjernet lidt. Det skal siges der var bobler til dem der ville havde det, men det var os det. Hvilket jeg økonomisk godt kan følge og som den fantastiske venlige dame bag baren siger de skal også konkurrere med Cinemaxx.

Men efter min smag begynder det bare og blive en tur i biffen se en af de nominerede film og så kunde jeg i princippet lige så godt side der hjemme og se det. Jeg syntes det er lidt trist. Hvis der mangler til biletterne skal sælges så gør noget mere ud af og promovere Oscars er der eller noget... Jeg håber til næste år der ihvertfald bliver lagt lidt mere kærlighed i det.

Men det skal ikke være kritik alt sammen sætter man de rigtige mennesker sammen så skal man nok havde en fest. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.