Jumanji: Welcome to the Jungle

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionfyldt grundstemning og en humoristisk undertone. Der er talrige scener med voldsomt indhold: Personer forfølges intenst, de slås og kaster rundt med hinanden. Der skydes og der ses en del eksplosioner. Mennesker falder fra stor højde og angribes af vilde dyr. I flere af disse tilfælde bliver personerne dræbt. Flere gange ses insekter, der kravler ud og ind af åbninger i en mands hoved. Personer går i opløsning og forsvinder over i en anden dimension. Flere af disse begivenheder introduceres med chokagtig pludselighed. Imidlertid udspiller voldsomhederne sig i et univers, der har karakter af et computerspil, hvor seeren efterhånden lærer, at figurerne er overnaturligt robuste og har flere liv. Samtidig er det voldelige ikke beskrevet udpenslet og veksler jævnligt med humoristiske optrin. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på yngste børn i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
25.12.2017
Originaltitel: 
Jumanji: Welcome to the Jungle
Spilletid: 
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
Billetter
5.1
3.8
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (703 votes)

Resumé

Adventurefilmen 'Jumanji: Welcome to the Jungle' er en fortsættelse af filmen fra 1995 og foregår 20 år efter originalen.

Da fire teenagere finder et gammelt videospil og starter det, bliver de suget ind i Jumanjis jungle. De forvandles til hver deres spilkarakter, der er alt andet end, hvad de er i det virkelige liv.

Firkløveret finder hurtigt ud af, at spillet ikke bare er for sjov. Det handler om overlevelse, og for at komme hjem igen, må de gennemføre det komplicerede spil. Men junglen gemmer på mange og store farer fra flodheste og slanger til en mystisk forbandelse. 

Filmen er det andet samarbejde mellem den nye komedie-duo Dwayne Johnson og Kevin Hart, og denne gang får de bl.a. selskab af veteranen Jack Black og talentet Karen Gillan, der er kendt som Nebula fra Guardians of the Galaxy-filmene.

'Jumanji: Welcome to the Jungle', som er skrevet af mændene bag Spider-Man: Homecoming, følger den moderne tendens, hvor ældre film får efterfølgere, der både omfavner sit ophav og bidrager med en ny vinkel, som det fx sås med Star Wars: The Force Awakens og Jurassic World. (copyright: kino.dk)

 

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er sødt, vellykket og samtidig helt igennem uforpligtende underholdning." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... selv om Black har sine sjove øjeblikke, ligner 'Jumanji: Welcome to the Jungle' mest af tiden en discount-version af 'Indiana Jones' - uden Indiana Jones." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "At lade Jack Black spille en 15-årig pige er en lille genistreg." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... den nye 'Jumanji' scorer gode point på sit humør og sin gode idé grebet af veloplagte skuespillere." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Det er underholdning på kulhydrater og lige ud ad junglestien, men der er action og halvsjove replikker nok til, at man ikke keder sig, sådan for alvor, undervejs." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

Kim Bøckeruser/436964

Småsjov og hyggelig nok. Se den med din nevø eller lillebror :-)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Martin

Kevin Hart og Jack Black er sjove i alt hvad de laver! Anbefaling her fra.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Simpel handling, der bliver reddet af præmissen med mod-castingen af hovedroller, der alle gør det rigtigt godt. Lidt hit and miss med jokene, de gode jokes leder altid ud fra hovedrollernes mod-casting.
Ikke hylende morsom, men absolut underholdende.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jens

Sjoveste film jeg har set længe. Kevin Hart er bare så morsom! Kan varmt anbefales, hvis man ønsker et godt grin.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jonas

Nok en af de sjoveste film til dato.

Man skal dog bære lidt over med den er lidt plat med effekterne men hyldende morsom. Hele familen var færdige af grin, så en super god aften og ikke for dyr pengemæssigt med priserne.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Camilla

Jeg er én af de generationer som kan huske den oprindelige fra 1995, http://www.imdb.com/title/tt0113497/?ref_=nv_sr_2 .
Det var en af de mest uhyggelige film jeg havde set til dato dengang.
Remake plejer ikke at være en succes, men... hvis man tager den her som det den er, en remake, så er den skøn :)
Den er en stor modsætning af den oprindelige, dvs. en sjov, underfundig og spidsfindig film.
Frygten for at Jack Blake overtage med den platte humor, er ubegrundet.
Det er lige tilpas, humoren sniger sig en på tidspunkter hvor det er berettiget.

Tag filmen for det den er, så er det absolut en film som er værd at se :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Dennis

Rigtig fed og underholdende film :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
JB69user/72434

Skuffende. Vel OK lavet men jeg kedede mig undervejs. Ville have givet den 2 stjerner men giver den 3. Den sidste for Jack Black som efter min mening var eneste lyspunkt.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Patrickuser/688719

Sjov film, med mangler...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Tineuser/864201

Utrolig underholdende. Grinede fra start til slut.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.